Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kocan gibiyim kadınları kolay etkileyebiliyorum ama yatakta performansım çok kötü biraz biseksüel yanım da var güzel bir penis etkileyebiliyor beni ama hiçbir erkekle bişey yaşayacağımı sanmam. Sevgilimi farklı yollarla tatmin ediyorum ama evlilikte bir yerden sonra bu kesmez farkındayım o yüzden bir cinsel partneri olmasına göz yumabilirim bence sen de düşünmelisin onun için kendi kadınlığını yaşayamıyorsun dişiliğin çok ön planda anlattıklarından anladığım kadarıyla
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki de öyle neredeyse hiç kalkmıyor doktora da gitsem hiç fayda yok artık kabullendim sevgilim femdom ilişki sevdiği için çok sorun etmiyor o da dildo ile cinsel tatmin oluyor
59 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorumun için teşekkürler.
Nasıl hissediyorsun kendini?
Bazen kadın bazen erkek gibi mi?
Çıplak güzel Kadına bakınca ağzın sulanmıyor mu diğer azgın erkekler gibi?
Fendom tamam da, bazen de erkek baskın olsun, beni yönlendirsin. Azsın ve o hararetle ateşli sözler sözlesin, süslenip hazırlanan kadınına iltifat etsin bir istiyorum ben.
Başkasına bir şey diyemem. Kendim için söyleyebilirim ancak.
Siz ne düşünüp, hissediyorsunuz.
Libido düşüklüğü, kadın hormonu fazlalığı mı var sizde?
Dr a gittiyseniz, ürolojiye falan... ne dedi ve ne çıktı?
Cevap sahibi+1 yıliki cinsiyet özelliği de var androjen kimliğe sahibim ama kadınsı taraf daha baskın galiba hormonel sıkıntım bir yana sünnet hatası da var o sebepten doktor da sadece ilaç verdi ama ne kadar faydalı tartışılır. güzel bir kadın gördü mü elbette etkileniyorum ama azgın erkekler gibi değil iltifatımı yaparım benim için hazılanmış o kadar hoşuma da gider tabi ama işte dediğim sıkıntılardan dolayı tatmin edemiyorum karşı tarafı ilk başlarda çok üzülüyordum ama sonra kendimi ön sevişme açısından iyi bir hale getirdim ve bazı femdom isteklerini de karşılayınca sorun çıkmıyor
Soran+1 yılGüzel ifade etmişsin. Teşekkürler.
Kız arkadaşınla bir şekilde ortayı bulmuş gibisiniz...
Yani sen de kız arkadaşınla ve de ayrıca bir erkekle birlikte oluyorsundur o zaman öyle değil mi? Kız arkadaşın sorun yapar mı böyle bir şeyi?
Soran+1 yılKocamda da iki cinsiyet özelliği var demekki.
Artık o da üzülüyor. Geçen şakayla karışık mahcup, biraz da itiraf gibi “gördün işte ilaç aldım, kalkmıyor başka türlü napayım” dedi. Üzülüyor biliyorum. Beni tatmin edemedikçe, kıskançlığı da arttı ama. Çalıştığı yere gitmemi kalabalık yerlerde olmamı istemiyor.
Erkeklerin ve benim açlığımdan galiba...
Cevap sahibi+1 yılkıskançlığı artması normal zaten sebebini de yukarıda açıklamışsın ben başka biriyle birlikte olmuyorum kız arkadaşım da olmuyor o da kabullendi artık kendini tatmin edebilmesi için her şeye açığım istediğini yapabilir o sırada hatta sert davranışlarda da bulunuyor ona da razıyım seviyor sonuçta ki bana da zarar veremez zaten kalkmıyor durum böyle olunca iki tarafta memnun ve beni mümkün olduğu kadar zevke getirmek için hep hazırlanır kıyafet vs.
Soran+1 yılAayy çok tatlısınız 💕🙂
Soran+1 yılKadınsı tarafın daha baskın gibi hissetmene rağmen, kız arkadaş seçmen güzel olmakla birlikte, nedenini de sormak isterim.
Partner olarak erkek düşünmemenin sebebi çevresel mi... neyden?
Cevap sahibi+1 yılsebebini bilmiyorum erkekler hiçbir zaman çekici gelmedi bana
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. senin aldatman kaçınılmaz. ayrıca oda gay olabilir
221 Yorumla
Soran+1 yılİnançlı olmasam, rahat bir ailede yetişsem ya da kaşarlaşmaktan çekinmesem, aldatma kaçınılmazdı.
Soran+1 yılAldatmamı mı?
Hayır, aşırı kıskanç biri.
Vibratör almak istediğimi söylediğimde baya kızdı, saçmaladı.
Ben de gizli aldım.
Soran+1 yılGözüm kayıyor tabi.
Aldatma olmasa bile, birileriyle oturup sohbet etmek, parka gitmek, sarılmak istiyorum.
Soran+1 yılİyi de yapmadımki.
Düşünmek de, cinsel birleşmeyle bir tutulamaz. Bir insan ve kadınım ben de. Napiyim
Soran+1 yılAnladım ama işte sarılmadım yani.
Belki o da birilerini arzuluyordur.
Sonuçta bir nefsi var. İlla birilerine karşı çok heyecanlanıyordur. Ama kim onlar işte. Bilmiyorum.
Jartiyer giysem gülüyor, tuhaf olmuş diyip bakıyor.. ne biliyim
Soran+1 yılHımm. Mesela ne tür ve tarzlarda fantazilerinin olduğunu düşünüyorsun?
Soran+1 yılİyi de boy- kilom sorumun başında belirttiğim gibi. Ve ben ondan 9 yaş küçüğüm.
Bu şartlarda biri çıtır isteyecekse, o benim hakkım ;)
Soran+1 yılKendi seks dünyanı derken?
Soran+1 yılNasıl kurayım, fikir verir misin
Soran+1 yılHaremimi etrafıma mı toplayayım 😅
Soran+1 yılYa sen de, bir gittin mi çok geç geliyosun. Niye cevaplarını yazman bu kadar zaman alıyor?
Soran+1 yılÜff. Ya iyi biri de. İyi biri yani. O kadar. Koca eksiği hissediyorum hayatımda. Hani onla evde yaşamaya, görmeye alıştım. Biriyle de cinsel yaşayıp, flörtleşsem tamam sanki. O eksik.
Ama öyle de hayat saçma olur. Yani ahlak.. aile düzeni... düzgün bir annelik babalık örneği... bunlar olmaz..- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum. ama sende biliyosun eşinle seks hayatınız yok ve olmayacak. ayrılık ya da baskaları. şimdi olmazsa bigün elbet olacak. sen seksi seven bir kadınsın. şimdilik kendi capında fantezilerle devam et renklendir seks hayatını. en dolu orgazmı nasıl yasarsın onu yap
Herseyi icinde dusunen insanlar tehlikelidir
311 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Ben de öyle insanlardan korkarım.
Soran+1 yılSinsi buluyorum öyle insanları.
Eskiden masum, saf diye düşünürdüm.
Soran+1 yılÇok zor yaa.
Ömür boyu adamı okumak, ne hissettiğini, düşündüğünü, neyi niye neden yaptığını veya yapmadığını anlamak sana kalıyor.
Çok yorulup, yıpranıyorsun ruhen de bedenen de.
Anlasan bir türlü anlamasan bin türlü.
Ki hislerim ve algım kuvvetlidir.
Anlaşılmayı beklerler. Nazlılar içten içe ama adamlıktan da ödün vermezler dışarıya.
Anladığında, inkar edip, niyet okumacılığı yapıyorsun der. Yapmasan, kendini ifade etmez.
Başka zaman da, “ e onu sen anlayacaktın.” Derler.
Soran+1 yılAynen öyle. Kendinden şüphe edersin lafı çok doğru ve her alanda geçerli.
Yatak odası, güncel, özel hayat...
Haklıyken bile kendinden şüphelenir ve suçluluk hissedersin.
Bu suçlulukta özgüvenli biriyken özgüvensizleşip, depresyon belirtileriyle kendini gösteriyor maalesef.
Ama artık onu da kendimi de tanıyorum. Ve açık bırakmamaya çalışıyorum.
Hakkımı ve duygularımı net ifade ediyorum. Manipülasyonlarının hemen hepsinin farkındayım artık.
Soran+1 yılSen de nişanlısın öyle biriyle?
Nişan bozmak daha kolay değil mi.
Eşim iyi baktığı için, bazen iyi bir evlilik yaptığımı bazen de farklı karakterlerde olduğumuzu düşünüyorum.
Soran+1 yılBen de yıllar geçmiş nasıl geçmiş hiç verim alamamış, kendimi uyuşturmuş gibiyim. Baktığımda.
Ayrılmayı denedim. Çok zor.
Olmuyor bende de.
Soran+1 yılBen de kendimi hiç edip, harcandığımı düşünüyorum evet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Farklı fanteziler adına bir eşcinsellik testi yapmaya çalış bakalım nasıl ve ne tarz tepki verecek tiksinmezsen eğer
117 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılBen uzanıyorken, Çıplakken Bacağıma oturması sayılır mı?
Soran+1 yılPoposuna şaplaklar peki? : )
Soran+1 yılŞaplaklara ses çıkarmadı.
Soran+1 yılBazen bacak içinden de gıdıklanıyor amac
Popo deliğini o taraflarını okşasam çok gıdıklanıyor diyor izin vermiyor. Aşırı gıdıklanıyormuş
Soran+1 yılAcılı bir şekilde aahh diyor. Acılı ve gülmeli bir şekilde bakıp ve çok gıdıklanıyor diyo ya diyor
Soran+1 yılMatemiDem?
Soran+1 yılEmin misin, neden fikrini değiştirdin birden?
Elimde jel vardı.
Penisten aşağısına popo deliğine doğru yapıp durunca çokk gıdıklanıyo aahh dedi
Soran+1 yılbir de leblebiyi çok yiyor.
Çok seviyor.
Geçen burada okumuştum, işkillendim.
Kabız olup, bundan keyif mi alıyor diye?
Soran+1 yılOoo sen direk al sok bak diyosun yani.
Öyle olmaz
Soran+1 yılZaten şeyi az kalkıyo ya da kalkmıyo diye mesele yapıyorum.
Erkekliğine laf getirtmemeye çalışır
Soran+1 yılOfff çok sert oldu bu ya.
Bıktırdıysam kusura bakma.
Teşekkürler cevapların için yine de. :)
Adam biseksüel ve erkeklere daha çok ilgisi var, zor bir durum
30 Yorumla
+1 yılAdam gay olduğunu düşünüyorsun sanırım. Beklentin var mı eşinden. yani sanırım erkeklerden hoşlanıyor. Peki bu durumunu bilekerek mi evlendin? Durum biraz karışık geldi bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasıl dayanıyorsun bu adama cinsel hayatınız sıfır o zaman
26 Yorumla
Soran+1 yılKendim vibratör aldım. Onla dayanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYazık gerçekten iyi aldatmamışsın bari
Soran+1 yılİnançlı olmasam, rahat bir ailede yetişsem ya da kaşarlaşmaktan çekinmesem, aldatma kaçınılmazdı.
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm gerçekten ne desem bilemedim
Soran+1 yılÜrolojiye gidip hap alıcam dedi ama...
Ne için verecek ve geçici olur mu bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşin çok zor gerçekten kadınlığını bile hissedemezsin asla senin gibi bir tanıdığım daha var
+1 yıltuhaflık bu şekilde devam ettirmeye çalışmanda bu cinsellik olayını
20 Yorumlahep böyle adamlara azgın hatunlar denk gelir onlarada hayatları zehir olur
30 YorumlaKonuşalım istermisin bende evli benim karında da isteksiz biktim napim dışarda arıyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da basit değil o işler.
Sen nasıl orgazm oluyorsun? ya da orgazm olmak nedir biliyormusun? Kocan çift cinsiyetli olmasın? Mutlumusun?
122 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum tabiiki.
Vibratör denen bir şey var.
Soran+1 yılBen aldım. Haberi yok vibratörden.
Aldatmamak, bizi korumak için gerekliydi sonuçta.
Soran+1 yılBazen hayat çok uzun gibi gelirken, bazen de çok kısa olduğunu ve aldatmaya zaten değmez. Boşanmaya değer mi, onu bilemem.
Soran+1 yılYaşadığımız şehirle cinsel yaşamımızın ne alakası varki?
Soran+1 yılHayır tabiki.
Eşim öyle birşey yapmamıştır.
Soran+1 yılDoğru, kadınlık hormonları gelişmiştir. Peki böyle erkekler nasıl olur yani?
Soran+1 yılKadınlık hormonu neye göre gelişiyor.
Ne yapılabilir.
Bu erkek 2 cinsi de eşit mi arzular, yoksa tek erkekleri mi? Dinen haram olduğu için erkeklerle de yatmamıştır ama erkeklerle ve kadınlarla konuşmuştur diye düşünüyorum.
Soran+1 yılÇok soru sordum ardarda, ayrı ayrı cevaplayabilirsen sevinirim :) Bir de çift cinsiyetli olabilir mi demişsin ya. Sadece pe nis i var. Vajinası yok.
Soran+1 yıl3. Kişi erkekse getirmek istemez tabiiki çok kıskanç
Soran+1 yılGöğüslerime hayran olduğunu neye göre söyledin peki, nasıl anladın?
Soran+1 yılPopo deliğini o taraflarını okşasam çok gıdıklanıyor diyor izin vermiyor
Niye ağlıyorsun, evlenmeden önce neredeydi kafan diye sormazlar mı. Ağlamayın, ağlamayın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kadınlar neden benim gibi erkeklere denk gelmez ki Incecik sin ne güzel göğüslerin kaç beden
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Özelden yazarsan bir bilgi vereceğim evliliğiniz kurtulur sexe de doyarsın emin ol.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. adam kendini kısıtlamış belli ki
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani, ne gibi?
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadını dostun gibi sevip düşmanın gibi mikeceksin derler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora görünmesinde fayda var
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tuaflik olduğunu anladin he 😂😂
028 Yorumla
Soran+1 yılHe.
Soran+1 yılSen de hissediyor musun böyle şeyler? Bir erkek olarak
Soran+1 yılAma benimkine nazaran.
Sende de biraz kendini nadiren de olsa kadın gibi hissetme, popo delik kısmı hassasiyeti, hormon fazlalığı var yani?
Soran+1 yılSende erkekleri yakışıklı hoş bulan beğenen bir elektrik aldım 😄
Soran+1 yılOo mutfaktan da anlayıp, erkeklere yakın olma planlarıııı...
hiçç gözümden kaçmadı görüyo musun 😃
Evli misin bari
Soran+1 yıl2 cinse de sulanıyosun böylece di mi rahat rahat
Soran+1 yılSen şu pc oyunlarına çok bayılan değil misin 🙂
Soran+1 yılProfilin açıktı, niye kapattın 😄
Soran+1 yılCidden penisinle aran nasıl 😃
Soran+1 yılSağlığı sıhhati
Soran+1 yılAranız iyi ama sıhhati dinçliği orta halli gibi bişey di mi 😂
Soran+1 yılNokta atışı di mi.
Elimde gibi 😃😄
Soran+1 yılYaşla mı alakalı yoksa genel olarak yapısal hormonel olarak mı performansının düşmesi, neye bağlı
Soran+1 yılAllahım yaa ben de birini tanıyorum işte; böyle şeyi kakmaz sertleşmez, bazen öyle bazen böyle ama erkekliğinden artistliğinden de hiç eksiklik kabul etmez, burnundan da kıl aldırmaz.
Sence neden böyle davranırlar?
Yani tamam kendini eziklemesin ama sonuçta birde gerçekler var, inkar ede ede, yokmuş gibi davrana davrana nereye kadar di mi
Soran+1 yılYooo gayet gerçektim. :)
+1 yıl:D hiç sanayide çalışmamıs demekki
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSanayi derken?
- +1 yıl
ellerini yagli seylere dokunamiyormus ya
Soran+1 yıl😅 hah evet.
- +1 yıl
kız gibi nazlanmasın ahaha :D
Soran+1 yılBence de.
Nazlı. Kız olsa adını Nazlı koyardım 😅- +1 yıl
hiç sevmem öyle bebeleri :D
Soran+1 yılŞımarık O aaabisi şımarık.
Burnu sürtmemişki :)- +1 yıl
getir yanımda cıraklık yaptırıyım onada :D
Vardır bir derdi çocukluğuna inmek lazım :)
10 Yorumla
+1 yılKendi cinsine ilgi duyuyor olmasın? 🤔
00 YorumlaÖzel bisey sorabilir miyim
03 Yorumla
Soran+1 yılSor
+1 yılGay bir kocan var:)
00 Yorumla
+1 yılEsin baya degisik mis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerazi burcu mu bu adam?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHarem kurma fikri akla girmiş bir kere
Seni doyurmuyor galiba
00 Yorumla
+1 yılGay bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon durum
00 YorumlaTopitop
00 Yorumla
+1 yılGay olabilir
00 Yorumla
+1 yılBirşey soracam
01 Yorumla
Soran+1 yılSor
+1 yılBoşa biran önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhafif gay galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorunu beğendim
117 Yorumla
Soran+1 yılSiz de böyle tarzlarda durumdan sıkıntı mı yaşadınız?
Ne gibi şeylerle karşılaştınız?
Cevap sahibi+1 yılT k p et diye beğendim soruyu
Soran+1 yılToplu beğeniden dolayı isminizi göremedim
Cevap sahibi+1 yılGizli değilim artık
Soran+1 yılSiz erkek misiniz?
Cevap sahibi+1 yılO nerden çıktı
Cevap sahibi+1 yılMevzu kalandiysa gizleneyim
Cevap sahibi+1 yılEşini beraberce kaplana çevirebilirdik ama bana guvenemedin oysa kaybedecek birşeyin yoktu
Soran+1 yılBen kocamı paylaşmam.
Parçalarım o kadını. kocama ben fazlasıyla artıyorum... 😎
Cevap sahibi+1 yılGrup yapalım demedim herhalde akılları birleştirerek demek istedim
Soran+1 yılTamam işte, zaten burda fikir soruyorum.
Burda hiçbir fikir belirtmemişsin, “beni takip et “ demekten başka.
Az çok kimin derdi ne anlıyoruz artık. Sevgiler...
Cevap sahibi+1 yılBuradan mı yazacaktım kocamla neler yaşadığımı alemsin valla
Soran+1 yılZaten gizlisiniz.
Burdan daha yazamayacağınız ne olabilirki?
O kadar özelse, kocanızla olan özelinizi merak etmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelli ki görev bilinci yok adamda
Yaş farkı başlı başına sorun zaten
Öncelikle tatmin etmek zorunda olduğunun farkında değil se birileri bunu hatırlatmalı ona
Yemeyenin malını yerler
Eğer ben sulamazsam bahçeyi başkası sular diye düşünmeli
Biri vardı burada kız alev alev yanıyor adam hovardalık peşinde 10 günde bir beraber oluyor mus
Yukarıda yazdıklarımı duyunca korktu horoz gibi inmedi eşinin üstünden
Cevap sahibi+1 yılSağlık sorunu yoksa geç kalkıp erken inmesi psikolojiktir
Senden tahrik olmuyordur
Seks esnasında duymak istediklerini fısıldarsan kulağına istediğini yaptırabilirsin
Kapalı kutu gibi dediğine göre bunu sen ogrenemezsin ancak bir başkası öğrenebilir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar