Erkekler, patrona oral seks sonrası nasıl davranılır?

Ben aslında ise başlayalı iki gün oldu çokta isteyerek başladığım söylenemez daha ilk görüşmede ondan acayip. etkilendim ve bunun iyi sonuçlar doğurmayacağını bildiğim için artı satış işinide çok sevmediğim için başlamak. istemedim ufak. bir araştırma. yaptım. kısa sürede iş bulamadım. bu kişi beni tekrar aradı ve sordu onla olan konuşmalar neticesinde etkileşimi bir kenara bırakıp işime. odaklanırsam bu işi yapabileceğimi düşünerek. işe girdim ve 1. gün eğitim. sürecinde bir bayan arkadaş daha bize anlatırken onunla. dakilarca göz teması ve ortaya konuşurken bile. okadar uzun sürekli alık alıkta karşılıklı bakışmalar felan. neyse ogün ben yinede anlayılanlara konsantre olmak hatta biraz araştırma. yapmak. için eve geldiğimde iki saat. nettek bilgi edinmeye çalıştım satışımı. yapıcağım ürün hakkında. gece oldu saat 1.2.3uyuyamıyorum. tek. aklımda olan. şey. o insan. ve bakışları 2. gün oldu yani bugün sabah gittiğimde ofiste iki bayan vardı bana kapıyı açan patronum. ve elini. uzatarak. hoşgeldin. diyerek. tokalaştı ayakta ve odasına girdik diğer bayan gelmedi gelsin eğitime. başlarız biraz dinlenin. isterseniz. kendinize çay alın felan neyse o odada 1saatt durdum konuşmalar esnasında eşiniz sizi kıskanmıyormu hiç çok. hoş birisiniz yüzükte takmıyorsunuz dedi bende ona yüzük sadece bir gösterge asıl. iş kişinin kendinde bitiyor. diyerek. cevapladım. sonra konu konuyu açtı ve ben aptal gibi ona suana kadar çalışanlarınızla aranızda mesafe ve kırmızı çizgiler i hep. korunuzmu? yoksa zaman zaman bozulduğu oluyormuydu diye sordum. oda kişiye göre değişir dedi iş tamamen çığırından çıktı sonra ben ona eğer olsaydı tepkiniz ne olurdu Şu an dedim. kişiye göre değişir. mesela. siz çok güzel bakıyorsunuz. felan f baya birbirimize yürüdük. yani dediki işten geç çık tamam dedim herkes çıktı biz. kaldık. normal. bir şekilde konuşmaya başlarken ben kahve alalım bari dedim. oda. arkamdan yapıştı ben tabi istemedim. aslında bana sexste sevdiklerim neler hangi pozisyondan hoşlanırsın gibi şeyler sordu bende senin gibi sert ve haşin olmalı dedim 😊ama oan tabiki orda seks yapçak. halim. de yoktu o göğüslerime dokunmaya başladı başladı direk ve ben kayıtsız davrandım. sonra ona oral. seks yaptım. o. sırada o kadar serttiki tarif edilemez resmen. onu yaparken bende bittim aşırı etkileyici ve ona karşı aşırı bir istek. oldu üzerimde oda evli. bende ve sonra birer sigara içtik yarın görüşürüz. dedi. ama. ben yarın gitmiycem sanırım hayatımda 2. gün iş bırakan birisi olarak tarihe geçicem suana kadar kendime ve eşime yanlış yapmamıştım ama bilemiyorum. işte bugünkü olanlar bu saatten sonra ne o. patron olabilir ne ben çalışan nede ben kendimi işime verebilirim osekilde aşırıya kaçtıktan sonra hiç birşey olmamış gibi. takılamam. belkide onunda aklında farklı şeyler oluşmuştur bukadar. kısa zamanda böyle birşeyin yaşamması doğalda yani. ise bakyaaa offff sizce bu durumda yapılması gereken nedir?
Erkekler, patrona oral seks sonrası nasıl davranılır?