Kadınlar genelde yavaş ve derin seviyorlar peki ya siz erkekler?sert ve hızlı?ya da başka mı?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Ben sevişmeyi dans yatakta dans etmeye benzetiyorum. Önemli olan sevişien o 2 kişinin aynı tempo içinde olmsı ve kendilerini aşkın müziğinebırakmalarıdır. O müzik zaman zaman yavaşlar, zaman zaman hızlanır, serleşir, zaman zaman yavaşlar, yumuşar.
Önemli olan hormonların gazına gelip kulakları tıkamamak ve aşkın müzğini dinlemektir. O zaman bu sorulara da gerek kalmaz zaten.21 Yorumla- +1 yıl
+1 benden
her kadın farklı olduğu için kadına göre değişiyor,ama derin bazen hızlanara,bazen yavaşlayarak olan ilişki elbette iki taraf içinde yüksek haz vericidir,ama benim olmazsa olmazım kadına yapılan oral sex...:)))
00 Yorumla
+1 yılher türlü severler nolcekti:D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılbence kadın nasıl isterse istesin buişler yavaş ölmaz deliler gıbi sevişmeli işin hakkını vermeli
31 Yorumla
Soran+1 yılTEŞEKKÜRLER
Yavaş yavaş ve ağır baskılı ve derin derin ama sertleşediği zamanda olur
10 YorumlaSoruda sıkıntı var, kadınların hemen hepsi sert seksten hoşlanırlar...
03 Yorumla
Soran+1 yılher neyse sen?
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılkesinlikle karşımdaki bayana göre farkeder. at sahibine göre kişner derler ya..o hesap.
09 Yorumla
Soran+1 yılKarşındaki bayana göre değişmesi daha açıklayıcı?
- +1 yıl
yani; eğer karşımdaki bayan ağır hareketleri, yavaş olmayı, her anı hissetmeyi severse o şekilde devam ederim. yavaş yavaş. her yerini gezdiğimi farkettirerek. ve senin de dediğin gibi derinden.. ama sertten hoşlanıyorsa da ona göre hareket ederim.
Soran+1 yılsen hangisini seversin?
- +1 yıl
serti çok sevmem. ağır ağır olucak. her anın ve yerin tadını çıkaracaksın. zevkini alıcaksın. orgazm olmaya yakın hızlanabilirim o kendiliğinden geliyor engel olamıyorum. ama dediğin gibi her hücreyi hissetmek iyidir :) sen hangisini seversin?
Soran+1 yılyavaş ve derin,çok hızlı sevmiyorum
- +1 yıl
benden olmana sevindim :)
Soran+1 yılhı ok:d
- +1 yıl
bu gizemi kaldır ortadanda başka ortak yönlerimiz varsa onlarıda konuşalım ne dersin?
Soran+1 yılbir ara yazarım ama kim oldugumu söylemeden:)tşkkrlr yorumun için
kadına göre değişir.
ama tutkulu olsun, taştan olsun04 Yorumla
Soran+1 yılKadına göre nasıl değişir yni?
Soran+1 yılya sert mi yavaş mı hızlı mı nasl seversin onu söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılsurekli sert ve hızlı olmaz bence.duruma gore yavas yavas sonra hızlı sert.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo kadınlar genelde yavaş ve derin sevmiyorlar tecrübeyle sabit sert ve tutkulu seviyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya.peki ya siz
Cevap sahibi+1 yılbenim değişir yavaş başlarım finale doğru kompresöre dönüşürüm :D
Soran+1 yılpeki teşekkürler
yavaş yada hızlı ana göre değişir ama kesinlikle sert olmak daha zevkli bence :)
00 Yorumlahatun nasıl isterse ona o şekilde karşılık vermek gerekiyor istediniğini yapmazsan zevk veremezsin
00 Yorumlafetish severler vurarak kızartarak
11 Yorumla
+1 yılGüçlü, derin, hissedip, hissettirerek ve sert.
00 Yorumla
+1 yılsert olacak. o da isteyecek.
00 Yorumla
+1 yılçok yavaş iyi olmaz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılçok yavaş da evet olmaz
+1 yılalkış sesi çıkmalı:)
10 YorumlaTatlı sert
00 YorumlaBncede sert sex..
31 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz