kesinlikle sert olmalı ruhuna kadar işlemeli bir sertlik var kalp yakar bir sertlik var kalp kırar 🍷 erkek bence gücünü erkekliğini hissettirmeli hakim olduğu pozisyonları yapmalı tutku ve aşkla
Arada fantazi şart 🍷🕯️
vampir gibi Sizce nasıl olmalıdır alalım düşüncelerinizi
hard da olsa soft da olsa sevişmek şart. sevişmesiz seks olmaz. ona hayvani birleşme denir.
cinsellk hem ruhen hem fiziken rahatlamaktır. sadece fiziksel rahatlama hayvanidir. insana yakışır olmaz. sevişme ruhu mutlu eder. sevişme mutlak olmalı. ilişkiye geçildiğinde hard ya da soft devam edilebilir.
ben zamana yaymayı severim. o nedenle soft yaklaşırım. ama kadınım hard isterse ona da uyarım.
insanı mutlu eden sevişmedir. hard insanı orgazma çabuk götürür. orgazm her ne kadar doruk olsa da aynı zamanda mutlu anların sonudur. zamana yaymak zevk alınan anları uzatmak daha mantıklı ve daha rahatlatıcıdır
horozlar kısa sürede hard ile bitirir. insan değil
ortamına kadınına göre değişir bazen soft olur uzun uzun önsevişmeli duygu yüklü olur finalde hard olur bazende zaman kısıtlıdır hard başlar hard biter
L ama hesap zaten aktif değil artık 😂 o benim. falan dedi konuşuyorduk sonra hesap aktif değil diye mesaj gitmedi yeni hesapti zaten ama yaş arakigi doğru en azından
Yok hayır sen olsaydın zaten hesabın kapalı olurdu ben mesaj atınca şaşırdım zaten ondan sen degilmiydin diye sordum öyle dedi çünkü bana da neyse boşver o zaman
evlendiğinde karına yaparsan ellerini bağla anal yap birde analda ağlatana kadar yaparsın karının saçı başı hep yüzüne yapışır ter içinde ıkınır inler valla bunlar ne ki daha çok açıkları var sert olanlardan ama atsam KS kaldırır soruyu
En İyi Cevaplar