Sevgiliniz veya eşinizle ilişki sırasında neler düşünüyorsunuz :)
Bayanlar ve erkekler, beni aydınlatın :)
Bayanlar ve erkekler, beni aydınlatın :)
Bu kadına göre değişiyor.. Sevdiğim kişiyle ilişkim sırasında ona aşkım artar.. Çünkü onun bedenine dokunmama izin vermiştir ki bu çok güzel bişey.. Ne çiftler var bir adım bile atamayan..Güven göstergesidir bu ve bence çok özel.. O yüzden sevdiğim kişiyle ilişki yaşadığımda gerçekten haz duyarım ve aşkla ,sevgiyle birlikte olurum . Aşağıdaki bir arkadaşın dediği gibi sevmediğim bi kızla yaşayacağım o duygular çok gereksiz ve samimiyetten uzak olur.
yanı sen ayrıca diyorsunkı onun dokunmasına izin verdiği için erkek bayan hakkında kötü düşünmez. yanlış anlamadım demi arkadasım. hep bundan korkmuştum çünkü
mutlu oldum şimdi:)
inşallah canım hep beraber:)
ben geciktirmek için koyun s...yorum ay pardon koyun sayıyorum :) tv seyrediyorum, kız arkadaşım da hoppidi hoppidi dandini dastana dinolar bostana kucağımda :)
Tek düşündüğüm bunu hissederek sevgıylemı yapıyor yoksa
işini görmek için mi ve bir erkeği en ıyı sevışırken tanırsın sana olan hıslerını
o an anlarsın bıtmesı gerektığını ya da beraber devam etmeyı
insanın kendini saklayamadığı tek andır .
ilk sevişme anı cok önemlıdır bu açıdan .
evettttttt mantıklı saol canım
rica ederım , bakın dokunurken ne kadar sevkat tasıyor yoksa sadece kendını düşünerek mı hareket edıyor eger 2 cı sekıldeyse hemen yol verın
pentinin bir erkeği en ıyı sevışırken tanırsın sözüne yürekten katılıyorum. ancak yeterli olmadığını da eklemek istiyorum
yeterlisi:)
tanımak için daha çok şey gerekiyor uzaktan da olsa ailesine nüfus etmek gibi
hımmm evet haklısın
Cevap
6Cevap
aldigim zevke odaklaniyorum :) ama sevmediklerimde her seyi dusunurdum , is ile alakali hatta ne yemek yesem buradan giderken vs bile
O anı yaşıyorum hiç bişey düşünmüyorum sevgilimin nasıl harika oldugunu içimden geçiriyorum sadece :)
düşünemem o an beyin kepenkleri indirir bende içimdeki hislerle hareket ederim
ilski sirasinda aklimdan jennifer love hewitt geciyor kadin muthis birsey belki dogru degil ama napiyim kadin kadin degil dehset neyse anlatmiyim fotolarina bak anlarsin
hımmm güsel kadın ama bı erkeğin hıssettiklerini hissedemiyorum:)
baktinmi yoksa :)
yok canım seksı kadın yanı onu demk ıstedım:)
bak merves hanim soruyu soran arkdas sexi kiz nasil olur anliyor ama boyle kiz arkadsim olsun evden cikmam valla :))))
jennifer lopez gibi mi?
wauuuuuuuuuuwwwwwwwwww:)
simdi nasil kadini dusunmekte haksizmiyim :)
kesınlıkle haklısın kardeşim:) yürü:)
hiçbirşey .kendimi kaybettiğim için düşünsemde hatırlamıyorum :)
Erkekler sevişirken sadece sevişmeyi düşünür.
ya aslında şeyi sormak istiyorum seks sırasında sevgiye yer verirler mi?
Elbette. Erkekte olsan, şefkate ve sevgiye her zaman ihtiyaç duyarsın.
Zaten soruda sevgilinizle demişsin. Sevgilimle sevişirim. Diğeriyle yiyişip, çabucak boşalıp, işim bitsin diye düşünürüm. Sevdiğim insanın bedenini keşfetmek, yüzünü, saçını okşamak elbette haz verir. Olayı daha heyecanlı kılar.
ne güsel konuştunnn:) demek aynı değil her kadınla sevişmek
biraz daha açarmısın soruyu,bişey anlamadım
ya sevişirken birlikte olurken aklınızdan neler geçiriyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar