Şu kaslılarda ne kadar abazan sabah sabah tersinden kalmış mk kaslısı hayır anlamıyorum bu kızlar bunların neresini beğenir ne iticiler farkında bile değiller tabi bazıların işine geliyo
Ulan siz ya ölçü bilmiyorsunuz ya da nerden olceceginizi bilmiyorsunuz. 17 cm kalınlık ne demek sen biliyormusunuz? Trafik lambası direği kalınlığında demek. Ayak bileği bile 10 cm falan normal insanda ölçmeden bicmeden sallamayin
Ulan çapla çevre arasındaki farkı biliyoruz. Ayrıca çapı 6.5 cm ise çevresi 20-21 cm oluyor. Anlarsin diye biraz daha yakin soyliyim futbol sahasında ki kale direğinin çevresi hemen hemen 20 cm.
Hadi iyisin. Özel harekatçı arkadaş vardı aradım bahsettim senden. Getirsin bize koç başı olarak kullanırız operasyonlarda kapı falan kirariz onunla dedi. Egm ayda 4 bin lira oduyormus alet edevat kirasi için
@Killingjoke-tg ahahha ya o kadar komiksiniz ki kaç dakikadır su yorumlarınıza guluyorum milletin çükünü herkese açik ortamda konuşmaniza mi guleyim birbirinizi yanliş anlayip espirili cevap vermenize mi oyhh karnıma ağrılar girdi🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Fabrika üretimi mi ki ideal bir ölçüsü olsun, her ırkın genetik değişiklikleri ve tabii ki beslenme alışkanlıkları yüzünden penis boyu ve kalınlığı farklılık gösterir.
En İyi Cevaplar