Erkek arkadaşımla sürtünerek ilişki yaşamak istiyorum, hangi pozisyonlarda olur? Bide onunla sürtünerek ilişki yaşamak istediğimi nasıl söylerim?
Prezervatif kullanmak gerekir mi?
Prezervatif kullanmak gerekir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sürtünme olayını ben şöyle yaparım bakire kızla, önce kızı tamamen soyup yatağa yatırıp altıma alıyorum bacaklarının arasına girip a*ında içine sokmadan a*ının dudaklarının arasından penisi hızlıca ileri geri yaparak sürterim, aynı anda göğüslerini de okşaması çok tatliş bir haz veriyor bana. penisin kafası kızın klitorisine sürtüne sürtüne kızı zevkten kıvrandırıyor ee bir de göğüslerinin okşanması da cabası zevk olarak.. prezervatif olursa iyi olur çünkü penisten zevk suyu akar sürekli risklidir. bir de çok dikkatli olmak lazım ileri geri sürterken bir anda penis kızın a*ına girebilir kız hareket ederse felan
Buna sen haziemisin once onu dusunmelisin. Ustune cikip surtuneceksin prezervatif vs ye gerek yok
Prezervatif kullanirsan zevki kalmaz ama erken boşalma varsa kesin kullanin isiniz garanti olsun
Cevap
20Cevap
Neden sürtünerek? İç çamaşırlarınızı çıkarmadan normal sevişin.. Mantıklısı bu.. İki tarafta boşalır o zaman.. Oral filan olabilir..
Amann uzak dur ben yaşadım yanlışlıkla zarimi bozdu sonra terk etti ortada kaldim onun yüzünden psikolojik tedavi göruyorum hala
Kondoma gerek yok. Pozisyonun çok önemi yok doğaçlama gidin. Direkt söyle.
çamaşırsız sürtünme yapıyosan deliğe kadar da bastırın çok zevki ili oluyo aama girmicek üstten bastırcan deliğe doğru
Derin ve tecrübe gerektiren bir konu. Burada bu şekilde anlatamam işin inceliklerini, çok ayıp 😊
dıkkat et yangın cıkmasın yanınıza bı kova su alın her ıhtımale karsı
Sürtünmeye bağlı olarak ateş çıkmaması için yanınızda yangın tüpünü de hazır bulundurunuz
Üstte sen ol. Altta kalırsan ne oldum diyene kadar kökler içine
Tabiykide kullanın daha çok bilgi için yazın lütfen bana
Prezerratifle surtunme olmaz kucagina oturup sen kontrolu sağlıcaksin surtunerek
Yav yapmayın şöyle şeyler iyicene kudurdunuz valla
Sicaklar
Sürtünürken kinetik enerjiye dikkat.
Sen donal arkadaşın arkandan surtsun
İçine girmesin ne yaparsanız yapın
Sürtünmeyle ilşki değil elektiriklenme olur sadece
içine girmemesine ve boşalmamasına dikkat edin
Evet gerekir şimdi burda nasıl anlatayımki
içeri kaymamasına dikkat edecen
Vajinaya mi surdurtcen penisi
Yılan mısınız :D
Bacak omuza doggy