Sadece misyoner ve lazy doggy yaparken boşalabiliyorum.
Cowgirl pozisyonunda zevk alıyorum ama bunu boşalacak kadar uzun süre devam etmiyoruz.
Bazı pozisyonları partnerim yapalım diye isterse onun keyfi için yapıyorum ama bana çok hissiz geliyor. Birde erkeklerdeki ender olan rahatsızlık, geç boşalma olayına lazy doggy iyi geliyor, 1-1.5 saat süren seks şu an 30-45dk falan (ön sevişme hariç) düştü. Tabi biraz partnerinizinde sabrı ve yardımı olmalı. Birde mastürbasyona veda edin yani çok az hatta hiç yapmamak lazım.
Sitede hiç benimle aynı problemleri yaşayan var mı acaba?
Birde kadın arkadaşlara sormak istiyorum sizce sevişerek 30 dk seks mi 10dk'da boşalan erkekmi makul? Kimi birlikte olduğum kadınların çok hoşuna giderken kimi kadınlarda sende bir problem var"bu kadar sürmemeli"diyor. Kimi kadınlar sırılsıklam olurken mutlulukları yüzünden okunuyor kimiside yeter yoruldum diye kenara çekiliyo anlamadım gitti..
Cowgirl pozisyonunda zevk alıyorum ama bunu boşalacak kadar uzun süre devam etmiyoruz.
Bazı pozisyonları partnerim yapalım diye isterse onun keyfi için yapıyorum ama bana çok hissiz geliyor. Birde erkeklerdeki ender olan rahatsızlık, geç boşalma olayına lazy doggy iyi geliyor, 1-1.5 saat süren seks şu an 30-45dk falan (ön sevişme hariç) düştü. Tabi biraz partnerinizinde sabrı ve yardımı olmalı. Birde mastürbasyona veda edin yani çok az hatta hiç yapmamak lazım.
Sitede hiç benimle aynı problemleri yaşayan var mı acaba?
Birde kadın arkadaşlara sormak istiyorum sizce sevişerek 30 dk seks mi 10dk'da boşalan erkekmi makul? Kimi birlikte olduğum kadınların çok hoşuna giderken kimi kadınlarda sende bir problem var"bu kadar sürmemeli"diyor. Kimi kadınlar sırılsıklam olurken mutlulukları yüzünden okunuyor kimiside yeter yoruldum diye kenara çekiliyo anlamadım gitti..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doggy hisli mi geliyor yani 🙄
Doggy değil işte millet doggy aşşağı doggy yukarı diyor doggy bende çok hissiz oluyor.
Lazy doggy dediğim pozisyon doggy gibi dik değilde yatar vaziyette durduğun pozisyon.
Çoğunlukla altında yastıkla daha güzel oluyor.