Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkekler Kadınların Neresine Bakar?
Erkeklerin kadınların fiziksel özelliklerine nasıl baktıkları, genellikle popüler kültürde tartışılan bir konudur. Göz izleme teknolojisini kullanan yakın tarihli bir çalışma, erkeklerin aslında kadınların yüzlerinden çok vücutlarına odaklandığını gösteriyor. Peki gerçekten erkekler sadece kadınların fiziksel özelliklerine mi bakarlar? Yoksa başka faktörler de söz konusu mudur? Bu yazıda, erkeklerin kadınların neresine baktığına dair bazı gerçekleri bulabilirsiniz.
1. Eller
Erkeklerin dikkatini en çok çeken yerler arasında ise eller geliyor. Çünkü bir kadının elleri bakımlı ise, genellikle diğer vücut bölgelerinin de bakımlı olduğu düşünülüyor. Bu nedenle, erkekler kadınların ellerine çok dikkat ediyorlar. Bakımlı ve güzel eller, kadının kişisel bakımına ve özenine dair bir izlenim veriyor. Elbette herkesin zevkleri farklıdır ve bazı erkekler için farklı özellikler daha önemli olabilir. Ancak genel olarak erkekler açısından kadınların elleri, bakım ve güzellik açısından önemli bir yere sahiptir.

2. Yüz
Erkekler genellikle kadınların yüzlerine dikkat ederler. Güzel bir yüz, genellikle erkeklerin ilk dikkatini çeken noktadır. Özellikle, yüz hatları belirgin olan kadınlar, erkeklere daha çekici gelebilmektedir.

3. Kalçalar
Göğüsler kadar etkili olan kalçalar, erkeklerin bakışlarını üzerine çeken noktalardan biridir. Özellikle yuvarlak hatlara sahip kalçalar, birçok erkek tarafından çekici bulunur.

4. Dişler
Dişler, konuşurken veya gülerken karşınızdaki kişinin dikkatini çeken önemli bir noktadır. Bu nedenle, bakımlı ve sağlıklı dişlere sahip olmak önemlidir. Kadınların dudaklarına odaklandığı gibi, erkekler de kadınlarda dişlere dikkat edebilir.

5. Göğüsler
Erkeklerin fiziksel olarak kadınlarda dikkatini çeken özelliklerden biri göğüslerdir. Genellikle kadınların göğüslerinin büyüklüğü, şekli ve sıkılığı erkekler için önemli bir etkendir. Bir erkek hoşlandığı kadınla karşılaştığında, istemeden de olsa ilk olarak göğüslere odaklanır.

6. Dudaklar
Erkeklerin kadınlarda dolgun dudaklara karşı bir zaafları olduğu bir gerçektir. Bu sadece bir faktör değil, ancak dudaklara bakıp etkilenmeyen erkeklerin sayısı oldukça azdır. Dolgun dudaklar, kadınların çekiciliğine katkıda bulunan özelliklerden biridir.

7. Gözler
Araştırmalar, erkeklerin ortalama yüzde 70'inin kadınlarda gözlere ve bakışlara dikkat ettiğini göstermektedir. Gözler, insanın iç dünyasının yansıdığı en önemli iletişim kanallarından biridir. Gözler, karşınızdaki kişiyi etkilemenin en kolay yollarından biridir. Kadınlar bakışlarıyla içlerindeki tüm duyguları erkeğe yansıtabilirler. Bu nedenle, derin ve anlamlı bakışlar erkeği etkilemenin kolay bir yoludur.

8. Bacaklar
Erkeklerin kadınlarda dikkatini çeken fiziksel özelliklerden biri, diz ve basenlerin birleştiği nokta olan bacaklardır. Topuklu ayakkabı giyen kadınlar, erkekler tarafından daha feminen ve çekici bulunur. Topuklu ayakkabı, kadınların duruşunu düzeltir ve popo çıkıntısını belirginleştirir.

9. Saçlar
Erkeklerin kadınlarda en çok dikkat ettiği ve çok beğendiği noktalardan biri saçlardır. Güçlü, sağlıklı ve güzel saçlar erkekleri kendine çeker. Genellikle uzun saçlar tercih edilse de, bazı erkekler kısa saçları da çok beğenir. Bu nedenle, saçların uzunluğundan ziyade sağlıklı, parlak ve ışıltılı olması daha çok dikkat çeker.

10. Bel
Bel bölgesi de erkeklerin kadınlarda baktığı noktalardan biridir. Özellikle ince bir bel ve bel bölgesindeki kıvrımlar erkeklerin dikkatini çeker. Bu, kadının vücut oranlarının uyumlu olması ve çekici görünmesi ile ilgilidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar abartmayın heryerini filan ya size nasıl her erkek seksi gelmiyorsa erkeklerede öyle gelir kendi adıma konuşayım her erkek bana seksi gelmez erkeklerede öyle gelir çoğu kadın seksi gelmez onlara. yani genel olarak erkeğe seksi gelen önce gözler sonra göğüsler kalçalar...
204 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eig için 🌸
- +1 yıl
İlk önce kalça ve vücut yapısı sonra göğüsler en son göz bir jennifer lopez istemiyoruz, sadece sexilik karaktere de bağlı çok sexidir ama çekilmez olur sexliği yerle bir olur...
- +1 yıl
Ha işte tam olarak bu düşüncelerde olduğunuz için erkeklerin dünyasından bi haber yaşıyorsunuz
+1 yılYukardan başliyorum saymaya
Dudaklar
Boyun
Memeler
Bel
Kalcalar
**
🤓😄164 Yorumla- +1 yıl
ya sen bitanesin yaa😂😂😂
- +1 yıl
@muaddib5934 mersi🙃😄
- +1 yıl
bide sıra sıra yazmışsınya ön sevişmeden başlayıp yavaş yavaş asıl hedefe varır gibi😂😂
- +1 yıl
Ve sırt
+1 yılGögüslerin önemi çok büyük. Bu arada biraz yorumlara baktım da , bu sitedeki abaza kizlar , erkekleri kendilerinden daha abaza mi zannediyorlar. Yok her yeri , yok gölgesi. Belki Şunca zaman kimsenin bakmadığı sümüğünü atmadığı kızlar , gelmiş erkekler konusunda ahkam kesiyor. Az susun bence. Kendi işinize bakın
70 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO gözle bakan erkek burun deliğini bile seksi bulur gadası 🤗
352 Yorumla- +1 yıl
Mikemmel bir yorum...
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
326Cevap
Bize çok basit gelen dudaklarımız bile seksi gelebiliyor erkeğe, hatta onun üzerinden fantazi bile kurabiliyorlar.
141 Yorumla- +1 yıl
sen favorimsin zaten
+1 yılErkekleri kadınlarda seksi bulduğu şeyler sadece ilk intibada geçerli. O vücutta içi boş, karakteri cücük kadar, yiyici tip olunca hiçbir seksilik kalmıyor.
Malesef çoğu kızda şu kafa var. Benim vücudum güzel, herkese her istediğimi yaptırırım. Öyle bişey yok malesef. Herkes her istediğini yatağa atana kadar yapar.
Kalıcı olun. Göğüs, kalça ve vajinadan fazlası olun. Ve en önemlisi mütevazi olun sevgili kelebekler.30 Yorumla
+1 yılBilmem neresi seksiyse. Kimisinin her yeri kimisinin hıc 1 yeri. Kimisinin yüzü ya da vücudunun 1 parçası. Kişiye göre değişir. Her erkeğin kadında istediği kriterler farklıdır. Bana güzel gelen şey başkasına çirkin gelir. Arkadaşimin çıktığı kız ona güzel gelir bana gelmez. Sadece saygı duymasını bilmeli insan ve abartmamali insan herşeyi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu bir gerçek ki kadınların çoğu sexyligin, çekiciliğin yolundan bile geçmiyorlar. Biraz ilgi çekenlerin ise en çok popoları bizi çekiyor. Bakışlar, yüz ifadeleri.. beni etkiler. Ha unutmadan... Çoğu kadinda olmayan sexy göğüsleri unutmamak lazım. Bir de ince bir bel tüm çekiciliği güçlendirir.
10 Yorumla
+1 yılİnce bel büyük popo. Dolgun dudaklar ve büyük göğüsler. Bencee :)
102 Yorumla
+1 yılGot göbek göğüs dudak saç göz boyun ayaklar bacaklar. Nereyi bulmuyolar diye sorsaymissin keske
150 Yorumla
+1 yılKadınlar şunu anlamıyor.
Erkekler her gördüğü kadına aw wow yapıyorsa bunun sebebi gerçekten beğendiği için değil kadını kandırmak içindir.
Sözde iltifatlarla kandırıp suyuna gitmeye çalışırlar.
Sonra da yatağa..
Ben kadın da ince ve arkadan kavisli olan beli seksi bulurum, yuvarlak ve dik kalçayı
Ayrıca pürüssüz bacaklar.
Sevdiğiim kadınsa her yerini10 Yorumla
+1 yılSevdigi kadinin her zerresi cekici gelecektir zaten.
80 Yorumla
+1 yılBenim gibi ince bel kalın kalça büyük göğüsler her zaman iyidir
91 Yorumla- +1 yıl
Çok ilginç 🤔
+1 yılYa bu soruların cevabı sanırım newton kanunları gibi belli yani
Erkeklerin kadınların vücudunda çekici bulduğu yerler
Erkeklerin 1. Kanunu : Kalça
Erkeklerin 2. Kanunu : Göğüs
Erkeklerin 3. Kanunu: Bel ve bel gamzesi20 Yorumla
+1 yılGönül gözüyle bakan "adam"a, hatununun gülüşü bile seksi gelir..
60 Yorumla
+1 yılBiraz garip ama belim.
Omuriliğimde sorun var popomdan önce kocaman bir kıvrım var61 Yorumla- +1 yıl
*omurga omurilik değil sksbjzdiebdbdi
Kişiye göre değişir
Ince bel
Köprücük kemikleri
Kalça
Boyun vs vs40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Şu köprulerin güzellğine bak..👀👅😍

10 Yorumla
+1 yılKadında seksi bulmadığı nadir yerler vardır sadece onun dışında heryeri bulabilirler.
60 Yorumla
+1 yılBana göre ben poposunu çok sexsi görüyorum. Beni baştan çıkartan poposu oluyor. Bu demek değildir ki, anal sexs anlamında söylemiyorum. Bir kadını sokakta görsem sexsi ve poposunu dışarı çıkmış bir şekilde giydiği giysiden de oldukça fazla etkilenirim. Ve uyanırım. Uyarılırım. Kadının en sexsi bölgesi bana göre poposudur.
00 Yorumla
+1 yılDudaktan başlar basene kadar liste uzar ha bide nefes alsa yeterci beleşçiler var
60 Yorumla
+1 yılTebessüm ettiren kadın seksidir ettiremiyorsa fiziği beş para etmez ayna karşısına geçsin tapınsın dursun kendince
30 Yorumla
+1 yılFarketmez helalim olsun yeter gerisini Allah sahiplerine bağışlasın.
Tabi en beğendiğim yer pürüzsüz ve hafifçe dolgun bir popo ve göğüsler30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme kalca ince bel saç. Göz göbek ayak el vs vs vs. Kişiden kişiye değişen bir durum.
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılYapı itibari bir dişi canlının tek bir özelliği olur. Zariflik ve narinlik (incelik) Bencelere gelirsek; kesinlikle sarkmamış vücut hariç hepsinin gideri 😎
10 Yorumla Göğüsleri ve kalçası ve bacakları şahsen ben bunlara dikkat ederim abartili büyük olmayacak ama bunlar yok denecek kadar az olmasin gerisi hallolur :) Sporcu bacagı olan hatun mesela :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının elleri de, tırnakları da güzel olmalı. Saçları ve vücudu güzel kokmalı. Göğüslere diyecek bir şeyim yok ama, bir gün ilişkiye girecek olursam eğer, vajinası çok temiz olmalı.
10 Yorumla
+1 yılZeka, karakter. Gerisi ikinci planda. Güzel olup da erkek düşmanı olan bir sürü kız var. Hiçbiri çekici gelmiyor, aksine itici geliyor.
20 Yorumla
+1 yılGöğüsler ilk beni çeken sonrası ince bel ve hatları belirgin kalçalar ve bakımlı el ve ayaklar ıslak görünümlü saçlar ve bu güzelliği tamamlayan kıyafetler
10 YorumlaSaçlar dudak köprücük meme ince bel/ayak bileği kalça..
60 YorumlaKalça
Göğüs
Saçlar
Gözler
Ayaklar
Bacaklar
Bende sıralama bu😏31 YorumlaGörsel anlamda tabi ki vücudun orantıları ve düzgün hatlar söz konusu yatakta ise işte bu konuya kitap bile yazılır
10 Yorumla
+1 yıl.
Sen şevk ile bakınca her yeri çekicidir.
Allah kusursuz estetik harikası olarak yaratmış kadınları.
.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Bütün vücut diyebilirim. Ama asıl cezbeden ipek gibi yumuşak teni.
Elbette uzuvlar da sayılacak, yine de onları eşsiz yapan tendir. 😃 😍10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu kıvrım hoşuma gider. Direkt hafif bir ısırma içgüdüsü beliriyor bende.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözyaşınla ıslanan kirpiklerin demişti biri ve o gün dedim ki "hadi ordan romeo görünümlü p..." 😂😂😂😂 çoğuna göre heryer herşey
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun (şah damarıının olduğu yer )
Birde bıraları
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBıraları değil Buralara olacaktı
Damacana ve sokaktaki direği bile seksi bulan bu millet kadının k’sını bile seksi buluyordur.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer yeri seksi bulurlar hatlar belirgin ve dolgun olsun yeter
60 Yorumla
+1 yılDudak, bacak, popo, göğüs, ayak şimdilik bunlar aklıma geliyor
10 Yorumla
+1 yılşahsım adına ilk başta dış güzelliği olabilir ama sonra beynine bakarım.
10 YorumlaKadın vücudunun her bir oranı oldukça sexidir altın oran gibi :)
10 Yorumlabacaklar tabi ki bacaklar cok seksi buluyorum guzel purussuz bacaklar vayy çok guzel gorunuyorlar
10 YorumlaBaktığın kadının erkek için ne ifade ettiği önemli
EGER seviyorsa ve bir gelecek istiyorsa GÖZLERİ
yok takilmaliksa cinsellikle alakalı her yeri ii30 Yorumla
+1 yılKalça
Bel
Boyun
Göğüsler
Bacaklar
El bilek içleri
Kasık içleri
Dudaklar
Ve etkili bakan gözler10 Yorumla
+1 yılZayıf olmakla birlikte kalça, bacak ve ayaklarının düzgün olması kesinlikle seksi geliyor.
10 Yorumla
+1 yılBenim için, El yapısı, Bel inceliği, köprücük kemikleri ve ten pürüzsüzlüğü
10 YorumlaBeli, belindeki gamzeleri, bacakları boyun bölgesi 😉
10 Yorumla
+1 yılBenim elleri. Bakımlı ve yumuşak uzun parmakları olan kıza dayanamıyorum çok hoşuma gidiyor 🙄
10 Yorumla
+1 yılKadının bir uzvu seksi olamaz.
Genel bütünlüğü seksi olur10 Yorumla
+1 yılBu isin bakanın gözünde oluyor damacana ya tecevüz ederken yakalanan sucu vardı
10 YorumlaBir kadının ilk zekasına bakarım. Dünya güzeli olsa bile aptal olduktan sonra hiç ilgimi çekmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Göğüs çatalı, dudaklar, bacak içleri dizden yukarı, koltuk altları ve Venüs tepesi..
10 Yorumla
+1 yılBelin inceliğini kalçanın ve gögüslerin dolgunluğunu birde bacakların çarpık olmamasını
10 Yorumla
+1 yılNarin kibar dolgun kalçalar , dik göğüsler ve pembe göğüs uçları.
10 YorumlaBenim en zayıf noktam sarışın olması ikinci plan formunu koruyor ve ceylan gibi olması 3 benim ne istediğimi ve mutlu etmesini bilmeli çünkü ben mutlu ederim
10 Yorumla
+1 yılSay say bitmez.
Dudak
Boyun
Kalça
Bacak
Eller
vb. yalansız cevaplar10 Yorumla
+1 yılErkeklerin kadın vücudunda seksi bulmadığı bir yer yok ki.
10 YorumlaKadınına göre değişir ! Biri gamzelerini biri bacaklarını !!! Bence neresi kusursuzsa orasını !!!
10 YorumlaGöğüs, köprücük kemikleri, ince bel, bacaklar, birazcık da kalça
10 Yorumla
+1 yılUzun bacaklar ve dolgun gogusler tabiki👍👌
111 Yorumlaburuna hızma dudak boyası dekolteli elbise dar pantolon gögüsleri kalçası vajina popo bölgesi bacakları
10 Yorumla
+1 yılA4 kağıdı yetmez yazmaya kadınlar bir kaç kelimeyle cümleyle anlatılacak en muhteşem varlıklardır😍😍
20 YorumlaKadın olmasına gerek yok ki delik bile olsa seksi bilir bu türk erkekleri
30 Yorumla- Devamını Gör (337)
Devamını Gör(382)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt