Pozisyonlar cinsellik yaşarken her iki tarafa da büyük zevkler yaşamaları için çok önem arz etmektedir. Bu güzel pozisyonların en değerlilerinden biri de doggy pozisyonudur. Doggy pozisyonunu en çok erkekler mi yoksa kadınlar mı seviyor?
Doggy, buram buram seks kokan bir pozisyondur. Zevk, romantizmden öndedir ve iki tarafın da amacı en yüksek cinsel hazzı almaktır.
Doggy pozisyonunun veya herhangi bir cinsel pozisyonun aşağılayıcı olduğunu düşünenler (BDSM hayat tarzını benimsemiş olanları tenzih ederim) psikolojik destek almayı düşünmeliler.
Aşağılayıcı değil ama kadın arkası dönük ve partnerinden uzakmış gibi bir his ve teslimiyet var. Belki bu yüzden böyle düşünenler olabilir ama aynı anda kalçalardan tutup yavaş yavaş bunu kadının hissetmesini sağlamak bence mükemmel bir haz ve çok seviyorummmmmmmmmmm
Ben mesela evlilige karsi olmasaydim cokk cokk sevdigim erkegimin bana bu sekilde yapmasini istemezdim bir cunku ben bu halde olsam savunmasiz olurdum bu beni sapik birinden tecavuze ugramisim gibi hissettirirdi bide bu sekilde canim cokk acirdi belim incilebilir bide erkegimin gobegimi tutarken huylanirdi sanirim😔😕😟
Seks iki kisinin hembirbirini sevmesi evlenmesi lazim Bide seks yapmadan en basindan once ben su pozisyondannefret ediyorum dediginde kadin erkek saygi duymali
Seksin içinden aşağılanmak kavramını çıkartıp atmak lazım. Zevk var işin ucunda sonucunda. Sevdiğimiz bizi aşağılamadıktan sonra ne önemi var ki.. Sadece zevke bakıp geçmek lazım. Ayrıca doggy kadının en rahat orgazm olduğu pozisyondur. Tabuları kırmak lazım.
Ben aşırı derecede seviyorum o pozisyonu. Her türlü altindasin erkeğin 1 pozisyon haric. İyi onlar da asalayici o zmn... O pozisyon eritir adamı doğrudur.
Ben doggy pozisyonuna bayılırım, uzun süre dayanamam. Eşim de kalçalarından çok hoşlandığımı bildiği için sık sık doggy pozisyonuna geçer. Özellikle orgazma yaklaşırken eşimin, çarşafı iki eli ile sıkması veya yastığa kafasını gömerek çığlıklar atması sonucunda, pek aşağılanmış hissettiğini sanmıyorum :) Sonuç olarak doggy candır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşağılayıcı olduğunu düşünmüyorum. En güzel birleşmenin yaşandığı pozisyondur.
Hayır; bunun "aşağılayıcı" olduğunu düşünmek psikolojik bir sorun, bence.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
En fazla erkekler sever, Kontrol tamamen erkekte olduğu için ve daha fazla içine girdiği için seviyor, ama o pozisyonda hiç yapmadım, kadını küçük düşürüyor ve bencillik. Zevk bakımından kendine doğru tamamen çektiğinden iyi olabilir ama kadının hiç hoşuna gitmez.
Niye aşağılayıcı olsun yahu? Bence bunu kadınlar erkeklerden daha çok seviyor. Ayrıca aşağılayıcı olduğunu düşündüğünüz bir şeye güzel detaylar ekleyerek kadını rahatlatabilirsiniz. Mesela önümde diz çöküp oral yapan kadını arada yukarı çekip dudaklarından öperim ;)
Kadinlar en cok o pozisyonda zorlaniyor, canlari aciyor, birde her kadin kicinin deligini sergilemekten hoslanmiyor. Burdaki cakma, fake pembelere fazla kapilmayin, gercek hayatta genelde kadinlarin en sevmedigi pozisyon
Ben iki kadınla birlikte oldum ikisi de bir an evvel boşalayım canlarını yakmayayım diye bu pozisyonu istiyordu. Şahsen sevdiğim bir pozisyonda değil. Kerhaneci tayfanın seveceği pozisyon bu.
Benim en çok sevdiğim en çok haz aldığım pozisyonu aşağılayıcı olarak gören hatunla seks yapmam. Sekste aşağılama diye birşey olamaz. Seks zevk için yapılır..
Aşşağalama var diye hiç seks yapılmasın o halde. Sonuçta bir erkek kadına fiziksel temassda bulunuyor. Saçma sapan şeyler. Yatağa giriyorsan bir çok şeyi çıkartrıp bırakıp giriyorsun. Yatakda aşşağalama ve ayıp olmaz.
doggy pozisyonu çok zevk verir kadına özellikle seks sınır olmamalı ses ve konuşmalar maksimum olmalı eğer zevk almak istiyorsan sınırsız bir şekilde teslim etmeli partnerler birbirlerine
Tesekkurler , bu arada Eksileyenler ilişki yaşamamışlardır. Duygusal olarak düşündüğünde ve cinsel birliktelik yasanmadiysa aşağılayıcı gibi görünüyor ama bir şeyler yaşandıktan sonra ve zevk aldıktan sonra böyle düşünmüyorsunuz , kimse yaşamadan yok şöyledir böyledir demesin. Bazıları da kadınların zorlandığı pozisyon demis , ona cevabim hayvan gibi sokmadıysan acımaz , zevk alır. Bir tarafinizdan element uydurmayın :)
Teknik olarak doggy’de yaptığının başka bir pozisyonda yaptığından bir farkı yok. Girdiğin yer aynı, soktuğun şey aynı. Doggy aşağılayıcı, bacak omuza göklere çıkarıcı, cow girl de onure edici mi yani? :-))) Bence böyle düşünenlerin başka bir takım sorunları olabilir. Yoksa bir birini seven insanların sevişirlerken niyetleri bir birini aşağılamak olamaz. Dıggy’de aşağılandığını düşünenin eşinin/partnerinin kendisinden istediği herhangi başka bir durumda da aşağılandığını düşünmesi çok muhtemeldir. Bence burada pozisyon çok masum ve hatta tek masum şey :)))
Seks doğanın kanunudur sikilirken daha çok zevk aliyoruz bu zevki bize yaşatan erkekte gücünü ve iktidarını gösterebiliyor Doggy style pzoziyonunda dört ayak üzerinde durup erkeğin arkama geçip g noktamı uyarması beni benden aliyor
Çünkü çok güzel kokuyorsunuz sizin kokunuza bir erkek olarak bayılıyorum ve seks esnasında o güzel yüzünüzün şekilden şekile girmesi ve azdırıcı sesler çıkararak inlemenizde çabası nasıl çıldırıp azmayalim sen söyle...
En İyi Cevaplar