Delik tarafa yapmistim o zaman agdayi koparirken 1-2 damla kan geldi o yuzden kizlik zarimin zedelendigini dusunuyorum.
sevgilim bile olmadı ama ya zededen kizligim gittiyse?
Kafana takma. Sen kendinden emin isen, cinsel iliki yasamadigina ozaman bakiresin. Kizlik zari var veya yok diye bakirelik anlasilmaz. Bazi kizlar var, cinsel iliski yasamaktalar ve sonra kizlik zari diktiriyorlar. Burada önemli olan dürüst olmaktir. Sen kendinden emin isen ozaman bir sorun yok. Bence vajinanin resmini falan yayinlama. Zaten her kiz veya kadin kadin hastaliklari uzmanina (Hekime) muayene olmasi gerekir. Bu sart. Gittiginde doktora sorarsin. Bazi kizlarda kizlik zarlari yoktur, bazilarinda kanamaz, bazilarindada cinsel iliskide yirtilmaz ve hekim müdahele etmesi gerekebilir. Her insan degisiktir. Kizlik zarinin cesitleri istersen bir bak www.dorahospital.com.tr/.../kizlikzarlari.jpg https://www.basakkadin.com/res/himen.jpg blog.milliyet.com.tr/.../?BlogNo=137996
tatlım ne kullanıyorsunuz siz bakire olmamamn için bir sebeb varmıüstelik niye dalga geçilsin resminle üzerine tc no ve isminide yazacak değilsinya bence cok takıntı ediyorsun ama cok merak ediyorsan 2- 3 cm içeride hafif bir zar ve mantıklı bir birliktelikte incitmeden acımadan yırtılıp tamamen zevke dönüşür ilişki bunu tecrübemden söylüyorum
Peki o kan neydi :((((
Adet olup bitmisti 2 gun onceden o kan olamaz kesin kizlik zarimdi demi?
kızlık zarı ole resımlerde falan gorebılecegın bsey degıl yavrumm dırek bakınca gorulmuo yabı vajınanın 2 3cm ıcerısınde. ayrıca agda yaptır hıc bı skıntı cıkmaz ole seylerle patlamaz kızlık zarı ve son olarak. sen kendınden emınsen senın bakıre olup olmadıgın kımseyı ılgılendırmez. bı erkegın sana bunu sorması bıle cok yanlıs olur. ayrıca nısanlanacagın kısı seks anlamında gercekten deneyımlı ve profosyonelse ılk bırlesmenızde senın vajınandan bıle anlar kız olup olmadıgını gırmesıne gerek kalmadan =)
Ohh şükür icim rahatladi
kaç yaşındasın annem?
kızlık zarı öyle senin bakmanla görünecek bir şey değildir kesinlikle göremezsin ancak jinekolog bakmalı
Cevap
17Cevap
kızlık zarı istesen de göremezsin ki zaten. o vajinanın 2 - 3 cm kadar içeridedir. belki biraz daha içeride 8 cm kadar o konuda tam emin değilim ama vajinayı açıp da bakabilecin kadar dışarıda değil yani. istesen de göremezsin.
burdan indirmeye utanıyorsan özelden bana yolla ama https://www.yukle.tc/ sitesinden aşkasını açamıyorumda :) bir incelemek isterim
senden rican lazerle gitmeden önce şöyle kıllı kıllı görmek isterim :)))
Kendim bile ogreniyorum size nasil gostertecegim
bir kaç acıdan fotografını çekeceksin önce sonra vajinanın duanlarını bir elin ile acıp digeri ilede birkaç tane fotografını cekip bilgisayarına atıp ordanda https://www.yukle.tc/ adresinden fotografların link ini atacaksın bu kadar basit tatlım toplam süre 10 dk da bitmiş oluyor :)
hiç mi derdin sıkıntın yok bunu takmışsın kafana.bozulmasın diye tüylerini bile almadığın halde bakire değilsen artık yapacak bişi yok :)
hiç kafana takma bakiresin
öyle şeylerle gitmez o zar. içte olur biraz. içeriye de bişi girmedikten sonra zarar görmez korkma
tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1zl%C4%B1k_zar%C4%B1 ansiklobedi karıştır biraz
tek bir şey diyeceğim sen taka taka kafana bunu mu taktın? doğuştan bakire olamamak nedir ya? kızlık gittiğinde kan gelir biliyorsun değil mi?
olur mu öyle şey yahu. Hiç kimse ile yatmadıysan bakiresindir bu kadar basit..
3 cm içeriye jileti sokacak değilsin yaa bu nasıl korku
vajinanın tipinden belli olur bakire olup olmadığın
Oylemi ama ben resim indiremedim buraya
https://www.hizliresimyukle.com buraya yükle sonra linkini kopyala buraya yapıştır
Telefondan olmuyor
atmıcaksan atma, burada saf rolüde yapma
Yeniden fotograf cekmem gerek herkes evde artik cekemem hazir fotoda infiremiyorum olmuyor. Sana yalanmı borcum var be
kızlık zarını siz kızlar biz erkeklerden daha çok sorun olarak görüyorsunuz.
doguştan bakire olmama ihtimalini nerden buluyorsun yaa:))
O zaman öldürür seni kocan.
içine sokma birşey bozulmaz korkma.
Atsana bir bakalimbn biliyom nerde oldugunU
Nasıl göremiyosun yahuuu :)
fotoğrafını atta bakalım ben bu işte uzmanım
röntgen çektirmeden cep teliyle foto olmaz.
Sen kutsal bakiresin sana bisey olmaz
Çok komik güldük mu
midemi bulandırdın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar