Cem yilmazin son gosterisini cogunuz izlemissinizdir orda erkek vudunda deliyle yasiyo diyo siz ne dusunuyorsunuz erkek olmak nasil bir durum bunun icin mutlumusunuz yani biraz anlatirmisiz bunu kafasina gore kalkan biseyle yasamak nasil?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Erkek olmayı bilmem de adam olmak çok zor bu ülkede, Görüntü de herkes adam, herkes delikanlı, herkes ağır abi, Taa ki gerçek bir adamla delikanlıyla karşılaşana dek. Soruları görüyoruz ben ona abi diyordum o beni yatağa attı, mahallenin ağır abisi naapmalıyım falan. Böyle tip o kadar çok var ki bu ülkede abi dersin güvenirsin ilk fırsatta seni yatağa atar. Erkek olmanın en zor kısmı bu işte, her şeyi bir kenara bırakıp olduğun gibi olabilmek, etrafına güçlü erkek pozu kesicem diye maske takıp ta içten içe şerefsizin önde gideni olmamak çok zor. Neyseki iyi aile terbiyesi aldım, Askeri disiplinle yetiştim de böyle soytarılardan biri olmadım. Hiç değilse bana abi diyen bir kıza beğenim varsa bak canım bana abi diyorsun ama durum bu, o yüzden görüşmeyelim diyebilecek kadar pipime sahip çıkabiliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılVay be helal olsun.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel bir soru. aslında kontrol etmesi zor değil yani evet olur olmaz şeylerden etkilenip kontrolümüz dışında kalkıp bizi rezil edebiliyor ama dizginlemek de bizim elimizde. kalkmasına neden olan şeyle ilgilenmeyip kafayı dağıtabiliriz. erkek olmak güzeldir ama kadın olmak da güzel olsa gerek ya siz olmadan biz bir hiçiz. sonuçta o deli de size kalkıyor durduk yere değil :) sizde ise kontrol tamamen elinizde. siz istemeden biz size dokunamayız bile ama siz istedikten sonra o deliyi uyarmanız yeterli. bizim fikrimiz bile alınmadan istediğiniz şey yapılır. hem süslenip püslenmek, seksi giyinip kolaya kaçmak falan var ama bizde malzeme neyse o. modifiye de yapamıyoruz kendimize güzelleşelim diye :)
048 Yorumla
Soran+1 yılGuzel yorum en azindan icten ve dogal :))
Cevap sahibi+1 yılsizi samimi gördüğüm için böyle bir cevap verdim. eğer kaba geldiyse lütfen affola :)
Soran+1 yılYoo hayir cok iyiydi kaba degil :) tesekkur ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim siz de erkeğin delisini bu kadar kafaya takmayın. siz istemedikten sonra kimse sizi rahatsız edemez :)
Soran+1 yılRahatsiz ediyo iste sorun o :)
Cevap sahibi+1 yılkim peki sevgiliniz mi? eğer değilse haddini bildirmenizi rica edeceğim :)
Soran+1 yılSevgilim degil :) hangi birinize haddini bildirmek gerekiyo :)
Cevap sahibi+1 yılahah ben ne yaptım ya :) durduk yere mi delisini üzerine salıyo? sen bir şey yapıyorsan hiç karışmam ama durduk yere yapıyorsa yılanın kafasını kopar ahah :)
Soran+1 yılSana degildi lafim genel olarak soyledim ;) ben ne isticem ya bunu anlamak icin kadin olmak lazim bosver sen :))
Cevap sahibi+1 yılhemen kestirip atmasana yardımcı olmaya çalışıyorum :) hiç kendini yorma derim valla seni rahatsız edenlerin delilerine hiç kasmadan bir tekme veya diz yerleştir ve saniyeler içinde delinin içine kaçtığını ve masumlaştığını gör, o pisliğin de yerde kıvranışını keyifle seyret :) elinin altında varsa çekirdeğini çitleyip kaldırıma oturarak de seyredebilirsin, daha keyifli olacaktır eheh :)
Soran+1 yılGecen gun otobuse bindim adam inicekti kapinin onude dolu o yuzden benim onumde bekledi duraga kadar ve bildigin deydirdi inicek zaten diyorum kendimi sıkıyorum bisey desen olmucak simdi ya da utandim galiba bu terbiyesize ne diceksin ki. Vurmak o kadarda kolay degil :)
Cevap sahibi+1 yılsöylesen olmaz ya yavaşça önünü dönüp çok hareketlilik çıkarmadan aniden dizini kaldırcaktın ve içten içe inleyerek otobüsten çaresizce inecekti. bu olaya çok şahit oldum ve çoğu kız arkadaşım da yapıyor. İstanbul 'da toplu taşımalara binince haliyle tekmede profesyonel oluyolar :)
Soran+1 yılBide yuz yuzeyiz yani hic mi utanmiyorlar anlamiyorum. Zaten uzaklasiyorum tekmeyi nasil atayim deyiyim adama :)
Cevap sahibi+1 yılya ne var diz kapağını sertçe yerleştir zaten o anlık şok yaşıcak ve ilk durakta inip ağlıcak :)
Soran+1 yılBidahaki sefere denerim :))
Cevap sahibi+1 yılmutlaka dene ya hem çok rahat yolculuk edersin hem de eğlenirsin :) benim eski kız arkadaşım minibüste çok kişiyi teklemelişti her gün gide gele ve yolcular hep aynı olduğu için artık tanıyolardı ve tekme atan kız diye kimse yanında bile durmuyodu etrafında hiç erkek beklemiyodu bir yeri temas etmesin yoksa tekme yerim korkusuyla :)
Soran+1 yılIyiymis yurekli kizmis yani :))
Cevap sahibi+1 yıloo yolda, otobüste, sağda solda rahatsız edeni çok olduğu için tekme attığı erkek sayısı 100ün üzerindedir ve çok takdir ediyodum bu huyunu çok seviyodum :) bir tanesi de arkadan ters topuğu yemiş dayamaya çalışırken. kalabalığın içinde sesini de çıkaramıyoru suçlu olduğu için ve içten içe o kadar tuhaf sesler çıkarıyo ki böyle gözünden bir damla yaş süzüldü aşağı doğru falan diyo ahaha çok gülmüştüm bu anısını anlattığında ve alnından öpmüştüm ya :)
Soran+1 yılNiye kaybettin kizi :))
Cevap sahibi+1 yılolmadı işte o istemedi yani sevgili olarak uygun değildik ama şu an birbirimizin en yakın arkadaşıyız 4 senedir :)
Soran+1 yılHayirlisi :)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :) kızlara el kalkmaz korkma özellikle toplum içinde her türlü tacizde ayağını ve dizini etkili kullan gerisini düşünme :)
Soran+1 yılPeki otururken elini bacagina getirene ne yapmak lazim :)
Cevap sahibi+1 yılo başına gelen arkadaşım da var ya sevgilisiydi ama toplum içinde yapmıştı sonuçta kız haklı olarak deliye döndü. erkek tam elini bacaklara attığı anda kız da çocuğun mağlum yerini tuttuğu gibi bir sıkmaya başladı ama ben görüyorum çoğu kişi görmüyo masa dikdörtgen olduğu için. çocuk hiç ses çıkarmadan sessiz sessiz gözyaşı döktü rengi falan attı ve bıraktıktan sonra lavaboya koştu ahaha kıza sordum o hareketten sonra 2-3 ay dudaktan bile öpmemiş sevgili olmalarına rağmen nasıl korktuysa artık çocuk :D
Soran+1 yılSevgilim bile olsa tutamam ben ya :))
Cevap sahibi+1 yılO kadar kalin pantolon var onun altinda ic camasiri var ya eline bir sey degmiyo ki kotu sikar gibi sikcaksin ama o aci krizi gecirip ne dersem tamam dicek, it gibi yalvarcak :)
Soran+1 yılNe biliyim yinede hissediyorsun onu ben yapmam oyle bisey bacagini cimciririm ama :))
Cevap sahibi+1 yılbir farki yok ki bacagini sikar gibi olcak pantolon var ya normal kolunu bacagini cimcirir gibi hissetceksin sadece o ölüm acisi cekecek tek fark o :)
Soran+1 yılYok bosver sen bu isi yapmiyim ben :)
Cevap sahibi+1 yılBence de yapma cunku beceremezsin bu cekingenlikle :) otururken bacak elleme diyince en temiz yolu onerdim ama sen suratina yumruk falan cak ya da bacagini cimcir dedigin gibi :) ama ayaktayken tekme atmayi lutfen ogren :)
Soran+1 yılAhaha tamam :))
Cevap sahibi+1 yılSikma olayini bir arkadasim beni konusturmak icin yapmisti cok aglamistim nefessiz kalmistim ve ne sorduysa hepsini anlatmistim asla anlatmamam gerektigi halde haha sen dusun artik :)
Soran+1 yılBunu yapan erkek arkadasin miydi :)
Cevap sahibi+1 yılHayir kiz. Erkek olsa canina okurdum ama kizlara el kalkmaz :) anlatmak zorundaydim cunku olumden zor dondum 1-2 dk daha siksa oluyordum ama sonra olaylar hallolduktan sonra defalarca kez ozur diledigi ban o kadar buyuk aci cektirdigi icin. Ben de affettim napiyim :)
Soran+1 yılPeki ben birisinin oyle tutsam oda beni tutup sıkarsa :))
Cevap sahibi+1 yılO zaman tum kaslarini calismaz hale getirecek kadar cok sert sikacaksin ve o zaman eli tutmaz ve birakir. Ben de refleksle onun goguslerini siktim ama cani yaninca o kadar sert sikmaya basladi ki ellerim bosa cikti ve oksuruklere boguldum gozlerim karardi :)
Soran+1 yılMesaj alindi :)
Cevap sahibi+1 yılO bolgede sinirler cok yogundur unutma ne kadar sert sikarsan o kadar vucudu kitlenir. Tek bir yeri sikacaksin ama vucudnun tum fonksiyonlari duracak ve ondan sonra yalvart yalvartabildigin kadar :) tabi benim arkadasim gibi dakikalarca sikma herkes benim kadar dayanikli degil, cocugu oldursbilirsin :) 1 hafta agridi ve 2 gun yuruyemedim neler cektim o bir haftada dusun etkisini :)
Soran+1 yılEvet bunu biliyorum oldurmem ya zaten :))
Cevap sahibi+1 yılBayginlik gecirmeye yakin birak yoksa basina is alirsin sonra iyilesince kendini sana acindirip vicdan yaptirir iste uzulme diye diyorum sen cok yufka bir kiza benziyosun :)
Soran+1 yılEvet oyleyim biraz uzulurum :))
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen sadece hak eden erkeklerinkini sikarsij o yuzden lutfen fazla uzulme gercekten hakediyoruz cogu zaman :) dua et de dogru yeri sikasin yoksa acitamazsin ayvayi yersin :)
Soran+1 yılGercekten ya adam baska bisey anlar sonra :))
Cevap sahibi+1 yılHahaha aynen bir de otur durumu anlat kolaysa :) asagidan tut valla yukardan istedigin kadar sik, en fazla adami etkilersin ahahaha :)
Soran+1 yılAy ne komik :)) benim amac ne o ne anliyo :))
Cevap sahibi+1 yılhaha aynen yaa :) eşofman falan giyse işin çok kolay da kot pantolonu biliyosun çok sert oluyo o yüzden bayağı sert sık yoksa acımaz :D arkadaşım benimkini sıkarken kumaş pantolon vardı bilirsin lise pantolonu incecik olur :D tam hedefi tutturunca gözümde yaşlarla her istediğini öttüm :D
Soran+1 yılNerden nerelere geldik dunden beri ya :) senide mesgul etmiyim daha fazla :)
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin eğleniyoruz diye rahatsız olmuyodum ben ama sen olduysan bilemem tabi hoşçakal o zaman :)
+1 yılBen de tahrik oluyorum. Sorun bende mi yoksa lan?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok la sende degil :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
35Cevap
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. kafasına gore kalkma oyle cok olmaz canım. ayrıca sıkıntı soyle. bazen bellı oluyo. ve koruman gerek bır seye vurdurmaman gerek. fermuarı acık unutmaman gerek vs. ama ıyıdır erkek olmak. delı tabırını azgın olarak anlatmıs ama oyle degıl. tabı ıstek olur. mesela sen kendını erkek mılletıne adamaya karar verdın. 10 erkek olsun sadece. hanı salladım. her gun bırıne gıtsen yıllar gecer gelme dıyen cıkmaz sanırım :D ornek olarak verdım sahsı algılama. neyse ne dıyordum. ha kotu yanı. sımdı ıstek oluyo ama ıste kızları ıkna etmek tavlamak sıkıntılı ıs uzun ıs. yanı elınde sılahın war ama kullancam dıye 1000 takla atıyon. ama kız olsak oylemı dıyelım canın seks ıstedı. gıt bırıne gulumse tamam. hıc ugrasmak yok. oyle bır dert yok
00 Yorumla
+1 yılDeli ama ne deli, tüm dünyanın döngüsü içinde gizlenmiş sanki..
Anlatamaz ki demek istediklerini.. Sadece belki bir gün;
hayatın gizli köşelerinde kalmış düşüncelerini ortaya dökebilir, belki.. :)
--İki benzer yazı yazdım ama aralarında seçim yapamadım.. :)--
Deli ama ne deli, tüm dünyanın döngüsü içinde gizlenmiş sanki..
Anlatamaz ki demek istediklerini.. Sadece gelmesi beklenen bir gün;
hayatın gizli köşelerinde kalmış düşüncelerini ortaya dökebilir belki.. :)20 Yorumla
+1 yılbaksana şöyle diyim abazalıktan ölürsü penisin yerinde durmaz kudurursun kız bulamazsın ilişki yaşıcak sonra birgün bir kız bulursun tam ilişkiye gireyim dersin penisin kalkmaz rezil olursun yani demem şu penis beyinden ve erkeğin vucudundan bağımsız çalışır kafasına göre kalkar iner onu beyin ve vucut kontrol edemez o başka bir uygarlık tek takılıyo :D o yüzden erkek vucudunda bir deliyle yaşıyo denir :D
117 Yorumla
Soran+1 yılAma erkekler halinden memnun :)
- +1 yıl
ben memnun değildim çok abazaydım artık kalkmasın istiyodum şimdide kalkmıyo diye isyanlardayım bir türlü anlaşamıyoz şununla hep bana inat yapıyo kemikten yapılsa hiç sıkıntı olmazdı kalkar indiremezsin iner kaldıramazsın başa bela ya :D
Soran+1 yılIsiniz cok zor gercekten :D
- +1 yıl
evet kız olduna dua et bence
Soran+1 yılSen dogum yapta goreyim bir :) hepsinin zorluklari var
- +1 yıl
ben doğuma razıyım :D
Soran+1 yılBende o şeye raziyim :)
- +1 yıl
gel değişek :D
Soran+1 yılTamam hemenn :))
- +1 yıl
deli kız :) 2 günde pişman olursun
Soran+1 yılYok olmam :)
- +1 yıl
bence sen cinsiyetinden memnun değilsin erkek olmak istiyon sonun pek hayra alamet değil :)
Soran+1 yıl:)) yok oyle bir sey yanlis anladin :))
- +1 yıl
ha iyi o zaman evlenelim senle :D
Soran+1 yılDoluyum canim ya :))
- +1 yıl
peki o zaman boşanırsan haber et :D
Soran+1 yılHemen :))
+1 yılErkek sadece bir nefsine sahip çıkamıyor o da bahsettiğin şey
Bazen yapmak istemediğin şeyleri yaptıktan sonra pişmanlık duyuyorsun o zaman keşke diyorsun ama iş işten geçmiş oluyor.
Bayanlarda böyle bir sıkıntı yok :)014 Yorumla
Soran+1 yılTeknoloji erkeklerin kendisine sahip olmayi ogrettigi kadar ilerlediginde dunyada buyuk degisikler olmus olur :)
- +1 yıl
o zamana kadar robotlar günümüze girer :)
Soran+1 yılInsan yerine robotla diyorsun yani :))
- +1 yıl
diyorsun ya teknolojini ilerleyecek
neler getireceğini bilemezsin ki
yapay zekadan bahsediliyor ilerleyen zamanlarda yatırımlar filan olacakmış falan filan
ama sonuçta erkek o nefsini yenemiyor malesef
ihtiyaç haline dönüyor ki zaten uzmanlarda haftada bir olması gerektiğini söylüyor :)
Soran+1 yılHaftada 1 bile olsa kendi kendinize yetemiyor musunuz ki :)
- +1 yıl
psikolojik olarak bakarsan yanlızlık insanı farklı uclara iter kız olması lazım :)
Soran+1 yılHer zaman bulunmuyo :)
- +1 yıl
bulunmayanları görüyorsun ks de binbir konu açılıyor :)
kız arkadaşım yok sonracıma sanalda seviştik bilmem ne
daha örnek verebilirim istersen :)
Soran+1 yılIste buraya kadar tasiyo abazalik mi diyim artik ne anlarsan :))
- +1 yıl
Birazda kezban kızlarımızın tavırları yüzünden olsa gerek :)
Soran+1 yılVermemek kezbanlik mi :) anlayisin cok guzelmis :)
- +1 yıl
Çok iyi yorumlamışsın hayran kaldım neyse uzatmıcam kal sağlıcakla :)
Soran+1 yılBence birazda kendi yorumuna baksaydin :) iyi aksamlar :)
- +1 yıl
Lütfen
+1 yılyok ya, kız olamak sanki daha zor gibi... o kadar üzerine baskı filan artı takıntılar, kopleksler filan. zaten beyin kimyam çalkantılı, bir de kız olsaydım hoş olmazdı herhalde...
00 Yorumla
+1 yılzor meşakatli sabır isteyen bir şey ama her şeye rağmen güzel.
00 Yorumla
+1 yılBu tür duygular anlatılmaz yaşanır, sizdeki durum da aynıdır. Biz hiç doğum heyecanını yaşayamayacağız. Sizlerde kalkış heyecanını yaşayamayacaksınız. Ben mutluyum ;))
00 YorumlaHer gittiği yerde arıza çıkarıyor.
Abi benlik bışey var mı, abi benlik bışey var mı!
Bıktık valla :D10 Yorumlaevet maalesef..kadının arzusu şehveti daha fazla olabilir ama toplumda erkek daha üstün gözükmek istediği için bunu daha çok ön plana çıkarıyor..
00 Yorumla
+1 yılbazen kötü kafasına göre kalkmaz ki en kötüsü en ufak bişeyde mesela iki bacagın arasında bazen sıkısınca insanın canı yanıyo ya da en ufak bir temasta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız olmak daha iyiymiş ya :)) kafasına göre kalkıyo iniyo olur olmadık yerde :) istediğin zamanda kalkmaması var tabi bir de bunun bildiğin 46 lık ya :))) bence bize değil size yararı var bize hep zarar hep zarar :)
067 Yorumla
Soran+1 yıl:))) kiz mi oldun bu yorumdan bunu anladim :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz yanlış anlatmışım biraz da yanlış anlatmışsın :):) kız olsaymışım demek daha doğruymuş :):)
Cevap sahibi+1 yılanlamışsın dicektim
Soran+1 yılTamam simdi anladim iste kusura bakma :)
Cevap sahibi+1 yılnyse o öenmli değil sen sorunun cevabını alabildin mi bari :)
Soran+1 yılKimine gore zor kimi seviyo erkekleri anlamakta zormus :)
Cevap sahibi+1 yılzevk verdiği için seviyoruz ama dengesiz olduğu için de sevmiyoruz :) cem yılmaz bir gösterisindede erkekler basit yapılıdır hemen çözersiniz diyo gerçekten öyle :)) kendizile kıyaslasanız zorluklarını anlarsınız :D
Soran+1 yılIkisininde kendine gore zorluklari var bence :)
Cevap sahibi+1 yılsen bir zorluğunu yaz ben bir zorluğunu yaazayım, ikimizde gizliyiz nasıl olsa? :))
Soran+1 yılPeki basla sen o zaman :)
Cevap sahibi+1 yıl1-kalınlık ve boy sorunu tatmin edecek mi etmeyecek mi :)) sıra sende
Soran+1 yıl1-Dogum yapmak :)
Cevap sahibi+1 yıl2- yeri geldiğinde kalkmaması :)
Soran+1 yıl2- adet gorme en 4 gun :)
Cevap sahibi+1 yıl3-tahrik olunca sokak lambası gibi dikilp seni etrafındakilere rezil etmesi :)
Soran+1 yılBu arada en az olucakti o :) 3-erkekler tarafindan taciz edilmek :)
Cevap sahibi+1 yıl3-eşini hamie bırakacak kadar sperm gelmemesi :)
Soran+1 yılBu biraz sacma geldi :) 4- ayakta iseyememek :)))
Cevap sahibi+1 yılyok o tür sorunlarla çok karşılaşılıyor, daha doğrusu spermde başka bir türlü de sıkıntı olabiliyor :) 4- eşini orgaszma ulaştırmadan boşlıp inmesi :)
Soran+1 yıl5-o seyi icine alma korkusu :)
Cevap sahibi+1 yıl5-herhangi bir darbede krılma ve testislerin zarar görmesiyle ölüm tehlikesi :)(kavga vs)
Soran+1 yıl6-epilasyon olayi siz jiletle biz makina ya da agdayla :)
Cevap sahibi+1 yılo sayılmaz bizim de öyle bir derdimiz var ama :)) 6-dar delik olmayınca zevk alamamız :)
Soran+1 yılAma farkli seyler jiletle o bir mi :) 7-kokarsa kocan begenmicek derdi :)
Cevap sahibi+1 yıl7- eşinin korkup kendini kasması sonucu bir türlü girememe derdi :) veya eşnin boyunu damarını kalınlığını orasını burasını beğenmeme derdi :)
Cevap sahibi+1 yıl8i bulamadın herhalde :) :P
Soran+1 yılTelefonla konustum 1 saat :) tamam yok baska aklimada gelmedi zaten :)
Cevap sahibi+1 yılbn sayım mı daha :))
Soran+1 yılSay :)
Cevap sahibi+1 yılpeyroni
Cevap sahibi+1 yılsertleşme sorunu
Cevap sahibi+1 yılküçükken sünnet derdi :)
Soran+1 yılPeyroni ne :)
Cevap sahibi+1 yılkaç yasındasın sen ya :)) aşağılamak için değil ciddi merakımdan sordum :) peyroni şekil bozukluğudur erkeğin aldığı herhanhi bir darbe vb ile kırılması sonucu yukarı aşağı sağa sola vb şekilde düzlüğünü yitirmesidir bazısınında doğuştandır , diyo ya bazı kızlar uz gibi olanımı sopa gibi olanımı vb diye o mesele bu mesele işte: :D:D
Soran+1 yılKomiksin şu an adam gibi konusuyoruz surda. Iyi saol ogrettigin icin
Cevap sahibi+1 yılyok ya ciddi merakımdan sordum sormamış farzet :) neye kızdın anlamadım ki :S :(
Soran+1 yılKac yasindasin sen ya cumleye giren sensin bide soruyorsun netten baksaydim keske sana sorcagima
Cevap sahibi+1 yılonun içni sormadım , muhabbetin hoşuma gitti ben de sordum niye atarlandın buna sonraki cümlede de belirttim aşağılamak veya başka bir amaçla sormadımm
Soran+1 yılNeyse artik
Cevap sahibi+1 yıltamam barıştık :))
Soran+1 yılYoo. Sana iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılaa oldumu ama şimdi gerçekten küçük oldugunu düşünmeye başlıyorum
Soran+1 yıl19 yasindayim cok merak ettiysen
Cevap sahibi+1 yıltamam işte neden çocukca davranıyosun yoksa sinirli bir günündesin de ben mi şanslıyım izah ettim
Soran+1 yılNiye uzatiyoruz ki
Cevap sahibi+1 yılmuhabbetin tatlı :) kendini tanımıyorum ama muhabbetini tanımış oldum :)
Soran+1 yılBen tatli degilim ama muhabbetim tatli. Bugun hic iyi gunumde degilim :))
Cevap sahibi+1 yıltanımadığım için bişi diyemicem, ama herhalde kızların o özel günlerinden birindesin :))
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi belli oldu fırça yememin sebebi :):)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılsenle muhabbet edecek bu günü mü buldum :):)
Soran+1 yılSans iste :)
Cevap sahibi+1 yılpek de muhabbete niyetin yok anlaşılan ben fazla zorlamayım seni baya streslisin zaten :)
Soran+1 yılYani biraz kizdirdin :) zorlama bencede :)
Cevap sahibi+1 yılmuhabbetini sevdim ama belki kızgınlığın geçince ha :)) veya o özel günün bitince :)
Cevap sahibi+1 yıl? :)
Soran+1 yılGerek yok desem :)
Cevap sahibi+1 yılçook amaa çookk kötü derim bende :)
Soran+1 yılOlsun :))
Cevap sahibi+1 yılolmasın olmasın barışalım :P :)
Soran+1 yılNe zaman gitmeyi dusunuyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılsen daha beter kovana kadar :)
Soran+1 yılDefolup gidermisin artik :))
Cevap sahibi+1 yılhayır :P :)
Soran+1 yılIyi bekle o zaman burada sen :)
Cevap sahibi+1 yılsen de bekle ama :P :):)
+1 yılCok fena ya hemen kalkiyo sisiyo kapatiyosun elinle ama bazi seylere yariyo :)
018 Yorumla
Soran+1 yılmesela neye yarıyor :)
- +1 yıl
Anahtar deligi gibi tatli bir yere girebiliyo mesela :) kizi fena olcude tahrik edebilir paltolon altinda :) ama fazla kabarinca fena oluyo :) paltolon yirtilcak sanki ;)
Soran+1 yılSirf bizim icin onunla yasamaya mecbursunuz sanirim :)
- +1 yıl
Guzel birini gorunce diyo abi bnlik bisi varmi diyo :)
- +1 yıl
Evet sirf sizin icin :) yoksa ne yapcaz isemeden isemeye :) yani sizin kukularda oyle sizde bizim icin yasamak zorundasiniz onunla :)
Soran+1 yılBizimkinin hic bir zorlugu yok ay basi haricinde :)
- +1 yıl
Sanki sizin cinsel isteginiz olmuyo he :) cinsellik diye bisi olmasa senin kuku bnmde penis sadece isemeye yaricak :)
Soran+1 yılOluyoda ne oluyo kendi kendimize yetiyoruz disari saldirmiyoruz sizin gibi :))
- +1 yıl
Valla bn sAldirmadim kalktiysada saklamadim mal meydandadir :)
- +1 yıl
Siz nasil kendinize yetiyonuz:)
Soran+1 yılSakla o zaman bundan sonra :) ne anladiysan o iste :)
- +1 yıl
Yoo saklamaya niyetim yok :) mast bazen yetmez yani ama bizde mahkum napcan :)
Soran+1 yılBiri tutup koparsinda gor :))
- +1 yıl
KOparsin onu istiyorum zaten :)
Soran+1 yılInsanin basina bela olursun soylemedi deme :) iyi aksamlar sana tesekkur yorum icinde :))
- +1 yıl
Rica ederim her zaman bas belasiyim :)
Soran+1 yılKendini taniman guzel :)
- +1 yıl
:l)
herşey iyi hoş da dışarıda eşofman felan giyince sıkıntı oluyor :D
00 Yorumla
+1 yılçoh heyecan verici, toplu taşıma araçlarında dışarıya çıkmaya çabalaması hayli ilginç.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDışarıdan baksan olgun, efendi biriyim ama ben bile her gün bir posta gitmezsem deliriyorum, var gerisini sen düşün.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum hormonlar agir basiyo galiba
Cevap sahibi+1 yılAynen.. Tabi kız arkadaşımlayken ona kötü davranıp sadece cinsellik yaşamaya çalışmıyorum, ama içimde hep öyle bir his oluyo:)
Soran+1 yılSadece yansitmiyorsun :) sevgilimde bana aynisini bana soyledi sana yansitmiyorum diye bende erkek oldugu icin sasirmadigimi soyledim :)
Cevap sahibi+1 yılValla kız arkadaşımla 40 dakikaya yakın beraber olup kız yeter artık dediği için duruyoduk:) Bana kalsa bir saat daha devam:) Çok zor çook:))
Soran+1 yılSende sinirlari cok zorlamisin :))
Cevap sahibi+1 yılValla sırf bu sınırlar yüzünden 2-3 kızla beraber yapmak isterdim sadece yeter sözünü duymadan bir kere yapmak için ama tabi yaşam tarzım, hayat düşüncem de buna ters.
Sadece deli demek betimleme için çok yetersiz. Deli, sapık, manyak, çılgın vs. vs. Uzar gider yani. Ama beyni olmayıp fikri olduğu doğrudur.
00 Yorumlapişman değilim yeniden doğsam yine erkek olarak doğardım :)
00 Yorumla
+1 yılEğer deliden cinsel arzunun fazla olmasını anlıyorsan o zaman erkekler deli vücudunda yaşıyorlar
00 Yorumlaşunu diyim ciddi anlamada eğer libidon kalkarsa onla baş etmek zor o sana resmen hükmediyorr
00 YorumlaBu içgüdüsel bişey. Kolay değil ama rahatsız edici değil.
00 YorumlaBende ne delisi diyorum :)
O sağlıklı olduğunun göstergesidir , zararı yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok benimki akıllı bu aralar kalk dedmmi kalkıyor otur dedemmi otuyor :) bir tek sabah sorun yaratıyor o da olsun artık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek olmak öyle sanıldığı kadar kolay değil. hani diyorsun ya kafasına göre kalkan balığı sakinleştirmekle geçiyor ömrümüz.
00 Yorumlabenim kisi çok terbiyeli sözümden hiç çıkmaz..
00 Yorumla:):) erkek olmaktan da o deliden de memnunum
00 Yorumlakendine bir çay alda gel derin mevzular bunlar
022 Yorumla
Soran+1 yılDondurmam var olmaz mi :)
Soran+1 yılTamam tamam :) ama gercekten dondurma yiyordum art niyetle soylemedim :))
Soran+1 yılEn azindan saklamaya calisaydin iyi olurdu :)
Soran+1 yılYani ceketin falan varsa bir sekilde sakliyabilirsin aslinda :)
Soran+1 yılO zaman bisey diyemem :)
Soran+1 yılAhaha bu fikri sevdim :))
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılDarbe aldin mi hic :)
Soran+1 yılTehlikeliymis :))
Soran+1 yılCoktan :)
Soran+1 yılMerakta kalmaya devam :)
+1 yılmemnunum.domalmaktan iyidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılDomalmak falan kaba olmadimi biraz
- +1 yıl
evet farkettim ama geç oldu :D