Kocam hem benimle hem de annemle birlikte oldu lütfen bana akıl verin?

Eski kocam hem benimle hem de annemle birlikte oldu annem onunla evlenmek istiyor ancak ben ondan vazgeçebilirmiyim bilemiyorum. Mart ayında boşandık ve onsuz hayatla zor başa çıkıyorum. Boşanmayı ben istedim yani geleceğimi çoktan planlamış olmam lazımdı biliyorum. Ancak bu kadar uzun süredir aynı kişiyle olduğunda işler zorlaşıyor. Eski kocam ve ben çok gençken tanıştık; ben 16 o ise 19 yaşındaydı. Hayatım boyunca birlikte olduğum tek adam o. 10 yıldır evliydik ve hayatımda başka hiçbir erkekten hoşlanmadım. Bütün evliliğimiz boyunca beni aldattı. Birçok arkadaşımla yattı, tatillere bensiz gitti. Sonuçta ben onun gerçek aşkıyım diyerek kendimi kandırdım. Ama bütün bunlar onu annemle aynı yatakta görene kadardı!.. Anahtarımı almadığımı anlayınca annemin evine gittim. Arka kapıdan içeri girdim ve üst kattan garip sesler duydum. Birileri anneme kötülük yapıyor diye aniden yatak odasına girdiğimde bir de ne göreyim! Annem ile kocam birlikteydi. Bu görüntü hayatım boyunca gözümün önünden gitmeyecek maalesef. Şimdi annemle konuşmuyorum ve kocamla da boşandım. Eski kocam annemle yaşıyor. Ben ne yapayım?
Kocam hem benimle hem de annemle birlikte oldu lütfen bana akıl verin?