Herşey olabilir...kişilerin haberi olmadan da olabilir bu sapıklık
yani fetişt duygularda olabilir
yani fetişt duygularda olabilir
Bir Ayak Fetişistiyim,La İtirafda ettim iyimi :D
kuzenimin ayaklarına çok bakmışımdır,en büyük sapıklığım buydu,ama normalda bu tür şeylerimi sevgilimle yaşadım foot fetish olayı ;)
ama eski sevgilim yani,şimdi yok bişey. :))güzel soru teşekkür ederim :)
itirafımıda yaptırdın bana yahu :)
böyle şeyleri kimse açıklayamıyor sen gibi
ama insanların ön yargıyla yaklaşabileceğinide göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum.
kendine güveni olan ve korkmayan söyler..kanımca düşüncem budur.
Komşularımın evine gittiğimde.Merak ederdim heleki etek giymişlerse.İççamaşırlarını bazen banyolarına gizlice girip bakardım:))
sapıklık degil meraktan ev arkadasımın nişanlısı gelınce duvar dınlemıslıghm var.asansorde de mast.dendmıstım kat az olunca kısa surdu :p
ya kamera varsa güvenliğe naklen yayın yaptıysan
hahahah hayırlısı :D
kardeşimin roll on u nu kullanmıştım mast. yapmak için. işim bitince de geri yerine koydum o da hergün kullanır elinden düşürmez :D
oha çok yaratıcı
Cevap
22Cevap
bir kere otobüste önümdeki kıza hefiften sürtündüm sonra kız sesini çıkarmayınca biraz devam ettim, sonra yanından uzaklaşmaya çalıştım,biraz uzaklaşınca söylediği söz şuydu " orda amcayı sıkıştırıyorsun " dedi yanına çekti beni, bende devam ettim sürtünmeye, oda memnundu halinden yoksa yapmazdım
üniversitedeyken bir keresinde kız arkadaşımın tangasını gizli gizli giymiştim ama tam o sırada odaya girince bütün gizliliği ortadan kalkmıştı :) sapık mısın sen diye kızmıştı bana. :)
hahaha
bir boruya plastik eldiven geçirip yanlardan peçete koyup yeterince daraltıp boruya tecavüz etmiştim. bebe yağıyla fena olmuyordu aslında ama bi kaç kez yaptım yalnızca.
Duşta kendi fotograflarımı cekmiştim bayagı :D en sapıgı bu yaptıklarımın
hahaha :)
sonr ane yaptın fotoları acaba :)
link ver
7-8 yaşlarında mahallede dudaktan öpmediğim kız kalmadı hatta yatağa çıplak bile girdiğimizi hatrlıyorum hayal meyal tekiyle.
söylemem kafama sıkarlar :D:D şaka yaptım öyle uç bir sapkınlığım olmadı :)
Deminden beri bu 30-35 lik mature kim diye meraktayım.
Karşı komşunun ayakkabısını koklamıştım :) ayak fetişiyim evet . Birde mast. yaparken ayakkabısına boşalmayı düşündüm ama fark edilir diye yapmadım :)
ikimizde sarhoştuk kız arkadaşımın ayakları ile foot job yapmıştım ayaklarına boşalmıştım :P
bekar bayan komşumun çorap ve aykkabılarına boşalmak
kuzenin ayaklarına aletimi sürüp boşaldığımı hatırlıyorum...
aletin resmini çekip mms yoluyla televizyona telefon bırakan tüm kızlara göndermiştim :-)
Gizli Kullanıcı bacı: senin ki neydi anlatda bilek. öyle sormasını biliyorsun?
penisime krem sürüp damacana ile mastürbasyon yapmıştım
iki yastağı birleştirip vajina gibi hissederek git gel yaparak boşalmıştım
Bu soruyu okuyup cevap vermek
Herkezin İçten İçe Hayalinde Bi Fetish Vardır...
böyle bir soruya cevap yazmam :) hahaha
Düşündüm düşündüm bulamadım..:))
bana kalsın sapıklıklarım kusura bakma :)
Ikı norwec bır fınlı ıle tek erkek sex yapmıstım.
hiç bir sapıklığım olmadı.
"sapıklık" kelimesini araştırman lazım
toplu sex
söylesem ayıp olur .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar