Erkek arkadasimla soyunmadan sevistik, sonra pantalonunun nemli oldugunu hisettim, bosaldinmi diye sordugumda hayir islanmak gibi bisey oldu dedi..
ne olmus olabilir, erkeklerde islanirmi?
ne olmus olabilir, erkeklerde islanirmi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Islaklık değil; pre-cum. Joleye benzeyen yapışıcı sıvı. Su gibi olmadığından dolayı pantalonu nemlendirecek, ıslatacak kadar salgılayamaz, boşalmış olması olağan.
Kim demiş pantolonu ıslatamaz diye :)
islanir ama pantolon nemlendirecek kadar ıslanması zor kesin boşalmıştır ah oh falan yaptıysa
bosalmis olsa toilete gidip kendini temizlemezmiydi ve bosalsaydi çok islak olmazmiydi?
Teknik olarak açıklayacam boşalsaydı don emerdi avuç için kadar yer ıslanırdı işemiş gibi ama yapışkanlık var. Buda pantolunu nemlendirirdi. Erkekler ıslanınca donda bezelye kadar yer ıslanır bu da pantolona geçmez. Ayrıca temizlemek için donu ya çöpe atacan ya da makinada yıkayacak
erkeklerde ereksiyon anında boşalmadan önce gelen beyaz bir sıvıyı andıran zevk suyu gelir
her seferinde olurmu?
evet her seferinde boşalmadan önce o zevk suyu gelir
Cevap
20Cevap
Hayır erkekler kızlar gibi ıslanmaz altına işemediği sürece, Sözünü ettiği şey muhtemelen zevk suyu ama bu da boşalmadan hemen önce gelen bir sıvıdır, peşinden boşalma gerçekleşir. Yani zevk suyu geldikten sonra boşalmayı durdurmak güçtür.
kayganlastırıcı sıvıdır. normal ıslevı vajınal sexte kayganlıgı salgılamak aldıgı zevke gore salgılama mıktarı artar.
yani? çokmu zevk almis oldu?
ee pantolondan bellı olduguna gore cok almıs.
arkadaş bilimsele gerek yok halk arasında zevk suyu diye tabir edilen nasıl kadınla ıslanma oluyor kayganlıgı sağlayan ona benzer bir sıfı boşalmayla alakası yok
ona zevk suyu denir..güsle gerek yok ama namaz abdestini bozar
birlesme öncesi erkelerde cok haz aldiginda evet bir kac damla cikabiliyor normal bosalma seklinde deyil istem disi olan bir sey.
21 yıldır erkeğim hiç ıslanmadım lan :/
Boşalmıştır da utandığından söyleyememiştir.
bende 5 yillik evlilik yasadim, 5 yil boyunca esimde boyle bisey gormedim :)), bosalsa siril slklam olurdu
Islanır evet aynı kadınlar gibi kaygan sıvı salgılar ve boşalana kadar ereksiyon süresince azar azar salgılanır bu. Yoksa gitgel yaparken yangın çıkar maazallah ;)
eee yuh bee
soyunmadan sevişmek ne o nasıl oluyor
kafamda canlandıramadım diye
bana denk gelmez ki sen gibisi.
ne için? ne yapmayi dusunuyorsun benim gibisiyle?
boşalma ile gelen meni, ondan önce senin dediğin ıslanma olarak söylediğide mezi'dir. uzun süre sevişmede nemlecek kadar olabilir.
Kakinca genelde ucundan meni dedigimiz zevk suyu geliyo
oneymiş la kız gibi başıma gelmedi hiç öyle bişy yokta
ewt ıslanırız o sıvı geldiğinde süper oluruz
her iliski oncesi gelirmi?
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet ben bir kadını seksi bulduğumda bile ıslanıyorum.
boşalmıştır büyük ihtimalle
zevk suyudr
Hayatan Soğutun beni oda ne
tesekkur et sayemde bir sey ogrendin..
yok kiz biz islanmayiz sizin gibi kizmiyizki islanalim siz islanirsiniz pedlerde onun icin :D
boşalmış işte utandığından söyleyememiş...
evet ıslanır
sizden daha çok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar