Teyzem beni tahrik ediyor ne yapmam lazım?

Öncelikle ben 18 Teyzem 28 yaşında uzun boylu, kapalı, taş gibi bir kadın kocası 1 yıl kadar hapise girdi ve daha yeni çıktı.(yaşanan olaylar kocası hapse girmeden de yaşanıyordu)
Konuya gelirsek teyzem ben yanındayken bana bir iki sefer sürtünerek geçti poposu tamamen bana değiyordu ve benim böyle bir amacım yoktu çünkü ben sandelyede oturuyordum (ve bu bir iki kez den fazla oldu) ve bazen ayak tabanlarını bana gösteriyor bir kere ben çalışıma masamda oturuyordum ve o masanın karşında ki baza ya geçip masanın üzerine ayaklarını atıp bana doğru salladı resmen beni tahrik ediyor ve bu ayak tabanı nerdeyse her bize gelişinde oluyor, ve elini bana öptürmeye çalışıyor en az 6 kez oldu bende öpüp başıma koyuyorum (. d) ve o olmadı düzgün öp diyip tekrarlatıyor ve bana hep firikikler veriyor karşımda eğiliyor ya da bana dokunmaya çalışıyor bazen de kanepede yan yana otururken bacak bacak üstüne atıp bana doğru sallıyor ve bize her gelişinde bana iltifat ediyor yok bugün çok yakışıklı olmuşsun yok saçın çok güzel olmuş ama ben yakışıklı değilim ve bir kez de dışarı çıkacaktı bende yanında duruyordum evden çıkmadan önce ayna ya baktı çok güzelim demi diye sordu evet dedim sonra dedi ki yanımda olsan bizi sevgili sanarlar bune şimdi beni çok tahrik ediyor ne yapmam lazım?
Teyzem beni tahrik ediyor ne yapmam lazım?