“Daddy’sLittleGirl” age play kapsamında bir fantezidir. Kesinlikle ve kesinlikle ensest değildir. DD/LG Role PlayŞöyle düşünün, sizden daha olgun ve güçlü birinin sizi sahiplendiğini “tamamen masumane” bir role play de olabilir.
“Daddy’s Little Girl” sizce sapkın bir düşünce mi, yoksa mükemmel bir fantezi mi?
Bilmeyenler/anlamayanlar için bilgi... Roleplay (rol oyunu) yapar bazı çiftler. Bu da onlardan biri. Kız, küçük kız rolü yapar. Dar kıyafetler giyer ve bazen ağzında emzikle dolaşır. Babacığım gibi sözler söyler. Eğer havasındaysa iki tarafta, ilişkiye girerler. "Kim benim küçük kızım?" Diye sorar erkek kıza. Kızda, "senin küçük kızınım sevgilim." Tarzında şeyler söyler. Tuhafıma gitsede güzel bir fantezi/rol oyunu. 🙂
bunu seven bir partnerim var... bunun için özel 3-4 set kıyafeti de var... ben partnerimin hazzını paylaşmak adına kabul ediyorum ancak pek sağlıklı bir düşünce olduğu kanısında değilim... kanımca insanın içinde kalıp dışa vuramadığı ensest fikirlerin bir yansıması bence...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence ensest ve ensestlige yol aciyor. Siz hic kendinden büyük kadina anne diyerek sevisen adam duydunuz mu? Ben niye Baba vur bana diyeyim? Kendimden güclü sahiplenici erkege, aslanim , erkegim derim ama baba demek veye erkegin bana kizim demesi igrenc. Fantezi adi altinda ensestlige kilif bu. Zamanla o ar perdesi kalkar aradan bu sefer araplar gibi baslariz coluk cocuklari ellemeye ki zaten bir sapiklik almis basini gidiyor. Bu tür fantezilerde o sapiklara dogru yaptiklarini zannettiriyor.
Özünde küçüğe ilgi yattıgı için sapkınlık olabilir. Bunun ölçüsünü bilen için bir fantezi olur.
Birçok kişide gizli de olsa bu fantezi var. Özellikle 35 yaş üstü olan kişilerde teen fantezisi daha cazip hale geliyor. 40 yaşında ki kadın da erkekte yeni erişkinliğe adım atmış partner hayali kuruyor. Elde ettiği zaman da kendini daha iyi hissediyor ( :
Bakis acisina göre degisebilir.. Hani simdi tutupta 18 yasinda ki bir bayana 40 yasinda ki bir adam olursa saapkinlik.. Ama düzenli bir iliskide fantezi olarak deneniyorsa iki kisinin mutlulugunu.. :/
Yapmadım ama fantazi bu. Neden olmasın. Heyecan verici. Farklı tatlardan hoslanırım. Ben etkilendim ve mukemmel bir fantazi olacağını tahmin ediyorum. Denemek isterim 😉😍😘🍃🍂🌸
seks yaparken yapilan tum fantaziler aslinda sapkinliktir gorus olarak. Ayak yalamak fetis ise vajina yalamak neden fetis kabul edilmiyor? Yani o zamansex icin yapilam her sey normal fantazi.
Bilmeyenler/anlamayanlar için bilgi... Roleplay (rol oyunu) yapar bazı çiftler. Bu da onlardan biri. Kız, küçük kız rolü yapar. Dar kıyafetler giyer ve bazen ağzında emzikle dolaşır. Babacığım gibi sözler söyler. Eğer havasındaysa iki tarafta, ilişkiye girerler. "Kim benim küçük kızım?" Diye sorar erkek kıza. Kızda, "senin küçük kızınım sevgilim." Tarzında şeyler söyler. Tuhafıma gitsede güzel bir fantezi/rol oyunu. :)
En İyi Cevaplar