Kızlar oral yapılırken size nasıl hissediyorsunuz kendinizi ve uzun yaşayan varsa oral ilişkiyi 5 dk. falan geçince hissiyat azalıyormu ?
Yazmak isteyen bayan arkadaşları bekliyorum.
Yazmak isteyen bayan arkadaşları bekliyorum.
cevapları merakla takip etmek için girdim çünkü kendime oral yapılmasına bayılan biri olarak kadınların da ne kadar zevk aldığını öğrenmek istedim. onlar zevk almadığı sürece oral yapmaktan ben bir zevk almam. aldığım zevk, partnerimin zevk almasından kaynaklanır o yüzden oral mutlaka karşılıklı olmlalıdır.
Dini,islam olan araştırsın oral seks caizmi.sağlık açısındanda,riski vb. var mıbuna göre cevaplamak daha doğru.
Sana yazmayım yazmayım dedim dayanamadım. Lan olm tüm soruların altında dini islamı kullanmışsın. Madem bu kadar dinine bütünsünde cinsellik kategorisinde ne arıyorsun. Cinsel soruların altına Allah Peygamber yazıp durma adamı delirtme
ya bu kadar derine dalmaya gerek yok
Sabredip yazmaman guzel,ben uyardim o kadar.musluman 1 kez uyarir susar.yoksa seytanin bol olsunmu desem makbule gecerdi :) cinsellik bolumune allah ve bu konudaki emirleri uyarilari ve uyan erkek ve bayanlar giremezmi o zaman bu bolumu seytanin cinsellik mekani yapalim adini :) gunahi tavsiye aksini diyene hakaret edelim zaten cok paylasimim olmaz gece baktim 5-6 yorum yaptim senkendini sorgula kardesim yazik lan olm delirtme yazmissin helal olsun ahirette bu sozler icin kul hakkimi odersin.
pertnerden pertnere değısıo bu durum benım ıcın kımısı sadece oral yapsın dıyorum ısını cok ıyı bılıo cunku kımısı yapmasın ısterım. ama seksın bellı kurallarından bırıdır karsılıklı oral yapılması benım ıcın. ama hassasıyet azalması gbı bı durum yok sure uzadfıkca hassasıyet artıo =))
peugeot pertner :| Harbi perte cikan vardi bir tane jilet olmus resmen.
Zevk aliniyorsa uzun oraldan sonra artik tam iliskiyi yasamak istiyorum.
birde su var bir bayan oral esnasinda bacaklarini kapatiyorsa zevk almiyor demektir..
Eminmisiniz bu tezinizde
Evet evliyim ben
Ikisinide severim.nutella surdum gecen gun ne diyon sen.
:) afiyet olsun
Nasil yani.
Nutella olayini bem esime surdum evet 69 yapiyoruz.
wow çılgın:)
Cevap
5Cevap
bunu istemeyen bayan yoktur diye düşünüyorum ,erkek beceriksiz değilse tabi
asıl sorum o iş olurkenki his ve uzuzn sürdüğündeki hazzı
istemeyenini gördüm. bir kere bile yaptırmayanları var. ulan bir yapalımda beceriksiz olalım :)
ben oral yapsam 5 dk karşımda boşalmayacak kadın yoktur?
ben oral yaptığımda bile keyif alıyorum acaba yapılana neler oluyordur
sen sakın yapma eger eşinse yap.başkasıysa yapma.hastalık kaparsın.
Oral,dini islam olanlar için cinsellikte izin verilen bir münasebet seçeneği değildir...
Hiç yaşamadın mı sen?
kız arakadsımıkı uzadıkça daha çok zevke gelyuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar