ona tavırlarım elbette değişir. Artık o benim sevgilim değil KARIM. Onu daha ayrı sahiplenir, ona olan güvenim dahada artar, onu daha çok sever, ona daha çok bağlanır, onla daha çok ilgilenir, ona daha fazla anlayış gösterirdim. Onun kılına zarar gelmesine izin vermezdim. Ailemle yavaşça tanıştırmaya çalışır ve onun ailesinin gözüne girmeye çalışırdım. Sevgilime değilde eşime hediye aldığım için daha özen gösterirdim. Normal anlamda mutlu etmenin yanında artık cinselliktede onu mutlu etmeye çalışırdım
417 Yorumla
Soran+1 yılhelal
- +1 yıl
helal olsun
- +1 yıl
en iyi cevaba bu kadar - (eksi)'yi anlamadım. benden +
En İyi Cevaplar
benim oldu işte... :)
20 Yorumla
biz cıkmaya basldıgımızda ben zaten coktan bekaretimi vermiştim o bu duruma üzülüyor fakat kötü davranışlar sergilemiyor evlenmek bile istiyor , namus 2 bacak arasında değil diyor beyinde biter herşey diyor, ben cok kişiyle yattım diyor seninkide birşeymi flan flan
53 Yorumla- +1 yıl
Evet namus bacak arasında bitmiyo ama orası en önemlisi... Şimdi olduda hırsızlık yaptın 'lan nasıl olsa suç işledim bide gidip birini öldürym '' dermisin... madem sevişiyorz bırakalım tadında kalsın... bi tek bunla yatcam dersin verrsin kzlığını 3-5 sne sonra geriye dönüp bi bakmışın 50 kişinin altından geçmişin. işmi şimdi bu...
Soran+1 yılbir kişiyle yattın diye 50kişinin altına yatmk zorunda değilsin.bunu tek kişiyle yaşayabiliriz hayatımızda dimi?sonra namus bacak arasında değil diyorsunuz.daha bakire olmayan kadına 50 kişiyle yatmıstır derken...ne biliosun?tek kişidir belki
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıl oldu hala yapmadım yapmayacağımda kavga edince anlıyorum defolup gitse arkasından toparlanamam 3 sene bekledi azıcık daha sıksın dişini değmez kızım acıma
93 Yorumla
Soran+1 yıl:)peki haklısın.çoğu erkek yorumunda evlilikten önce yapmam diyor o kafamı bulandırdı.sevmiyor mu diye düşünmeye başladım:)
Cevap sahibi+1 yılbi anlık bişeydir istemiştir ama beklesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılılk basta belkı cok da dusunmeyecektır. sonra yavasta bu cepte dıyecek. ısı cıddıye bındırmek ıstedıgınde (bak burası onemlı; sen verdıkten sonra hıc bır zaman evlılık teklıfı almayacaksın :) ) ıse aklında yavastan evlenmeden bana veren kız evlılıge deger vermıyordur, neden evlıyken de baskasına vermesın gıbı sorular olusacak. sonucunda da ayrılacaksınız. senınkı gıbı durumu olup da evlenen gormedım ben acıkcası. goren varsa da cok cok ıstısna bır durumdur.
gercekte yapması gereken once senı babandan ıstemek, sonra nıkah kıymak ve ne yasayacaksa ondan sonra yasamak. delıkanlılık bunu gerektırır.41 Yorumla
Soran+1 yılya zaten kucuk bır teklifti sadece.3senemiz geçmiş sonsuz güveniyorum,ben kendi kendime düşünüyorum.yaşasak mı artık diye
+1 yılArtık tamamen benim olduğunu düşünürüm sahiplenme duygum daha ağır basar,
155 Yorumla- +1 yıl
helal olsun
- +1 yıl
tşkler canım.
Soran+1 yılbnce de helal!
- +1 yıl
sağolun tezahürata gerek yok :)))
Soran+1 yıl:D
Eğer erkeğin kadına olan hissiyatı sırf bu yüzden değişecekse bu onun yavşaklığına delildir. Soruda açıkca yazılmış "Uzun Süreli ve Severek" bir ilişkide kız yada erkek zaten yanlış olsa uzun bir ilişki olamazdı.Erkeğin aklına gelecek ilk soru evlendikten sonra "ACABA" sorusudur. Ki buda anlamsız ve aptalca olur zira kız sana o güveni verememişse değil kızlığını varlığını verse bir halt olmaz. Mesele kızlıkta değil beyindedir. Erkek ve kadının cinsel yerleri değil beyni s.kişmesin yeter.
80 YorumlaÖyle birşey yapmam hadi bir hatadır yaptım diyelim anında nikahı basarım :)
Ailem bir birey sahibi daha olur beraber geciniriz
ama o anı evlilige saklamak isterdim (Biraz pişmanlık olabilir heyecanda tabi)23 Yorumla
Soran+1 yılheyecanın bitmez mi yani?soğumaz mısın?
Soran+1 yılhmm güzel
Elbette dokunmam dokunamam
ama fazla zaman bu görüşleri değiştirir
yaşanmışlıklar etkiler
arada samimiyet artıp ciddiyet azaldıkca hersey ortaya dökülüp saçıldıkca so aşamalar gerceklesmeye baslayacaktır ama şu anda bu sureci geciktirmek için herseyi yapardım
dokunamam13 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğinle bunları yaşamak istemez miydin yani?
- +1 yıl
Tabiki oda isterse isterim ama bu konu iyice dusunulup tartısılmalı ben yarın hakkında ancak sevgimi öne surerim yarın seni sevecegim ama yarın ne getiirir bilinmez eger bir yanlıs yapıp ustuen 2. yanlısıda yapıp ayrılırsak sen ne olacaksın?
nasıl olacak hayatın bunu dusunmeliyiz derdim
Soran+1 yılsüpersin.Ama ben bir erkein uzun süreli bir ilişkide her zaman bunu isteyeceğini göze alacağını düşünüyorum.Helal diyorum sadece.
+1 yılEvet namus bacak arasında bitmiyo ama orası en önemlisi... Şimdi olduda hırsızlık yaptın 'lan nasıl olsa suç işledim bide gidip birini öldürym '' dermisin... madem sevişiyorz bırakalım tadında kalsın... bi tek bunla yatcam dersin verrsin kzlığını 3-5 sne sonra geriye dönüp bi bakmışın 50 kişinin altından geçmişin. işmi şimdi bu...
31 Yorumla- +1 yıl
işte bi kızı o 50 kişinin altına sokmamak için madem yedin o bku(yemesen daha iyiydi ama) mecbu alıcan aga
+1 yılnamusunu bana veren kız artık benim namusumdur kendi kız kardeşimin namusundan ayırmam onu.
90 Yorumla
+1 yıleger öyle bıse yaparsam ilk önce kızarım kendıme neden bnu evlennce degılde smdı yaptım hersey yerınde guzel.. he oldukı yaptımm tek yapacagım iş sonunda kadar sahıplenırım kımselere bırakmam.. !
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılAslında en güzeli evlenene dek birlikte olmamak çünkü erkekler elde edince direk cepte mantığı güdüyolar ne yazık kii... Bir de ilk gecenin heyecanını yaşama taraftarıyım
91 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın aferin sana+1
bak sevdiğin varmı varsada ilişki yaşadınmı bilmiyorum ama sevdiğinle güvendin zaman ilişki yaşayınca bizzat anlarsın görürsün tutumunu tavır değişme olayıda kişiden kişiye değişir kimisi böyle bişey oldu diye sahiplanir kimiside nasılsa işini bitirdim diye aldırmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılhyr ilişki yaşamadım.sevdiğim var zaten yukarda bunu anlatıyorum...
kızlıgımı sadece evlecegim adama vereceğim başka erkegim olmayacak dyen bir kıza bunu yapmam zaten.Ayrılsak bile onu kötü yola düşürmüşüm hissini bana vermeyecek bir kızla olabilir anca böyle bişeyi tabu olarak görmeyen..
70 Yorumla
+1 yıl1 defa denk geldi böyle birşey başıma. o olay olduktan sonra olumsuz bütün düşüncelerim olumlu olarak değişmişti ona karşı. bi kavgamızda ayrıldım ondan. ne aradı bi daha ne de sordu. o zamanlar ilginç gelmişti bu kadar rahat olabilmesine şaşırmıştım. hala da öyle..
03 Yorumla
Soran+1 yılbence bir kız bunu,sırf bunu yasadıgı için gururundan ödün vermez o yüzden aramamıştır.bn olsam bn de öyle yapardım:(
- +1 yıl
yalan söylemişti zaten bana. pek affetirebileceği birşeyde değildi. belki de o yüzden bilemiyorum.
Soran+1 yılo kızı yarı yolda bırakabildiğine göre buyuk bır yalan soylemıs olmalı...yorumun için tşkkrler
erkeğin kızdan yana soğuması olabilir.bu tamamen kızın elindeki bi olay erkeğini mutlu edebilirsen isteklerini karşılayabilirisen senden kopması zor olur. bi de asırıya kaçmayacak kızlar yerinde ve usuturplu olacak bu işler
11 Yorumla
Soran+1 yılanladm tşkkrler.peki bunu istemesi sevmediğini gösterebilirmi?seven kıyamaz derler ya...
+1 yılilişkiden sonra seven bir erkeğin hal ve hareketleri normal durumlarda değişmesi lazım ( amaç et ve sütten faydalanmak değilse) Daha çok sahiplenme duygusu içine girer ve aradaki duvarlar zarla beraber yıkılır.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilime çok güvendiğim için hiç tereddüt etmeden kızlığımı bozdurdum sevgilim kızlığımı aldıktan sonra bana daha çok ilgi göstermeye başladı ve beni sahipleniyor bende pişman değilim bu yıl okulundan mezun olunca evleneceğiz
311 Yorumla- +1 yıl
bozdur bozdur harca gibi oldu buda para mı bu yahu bozduruyorsun, te allaaam tabirlere bak. :DD:D:D:D
Soran+1 yılniktey ne saçmalıyorsun acaba?cumlenden mantıksızlık akıyor
- +1 yıl
merak etme mevzun olunca çeker gider. Bu filmi çok gördüm. Üzülerek söylüyorum. Mevzuniyette beni hatırlarsın. İnşallah yanılan ben olurum.
- +1 yıl
klasık unıversıtedekı duzenlı seks ortamı saglayan kadınsın dımı sen :) evet evet hepınız mezun olunca evlenıyosunuz :D
Soran+1 yılben evlenen cok kişi tanıyorum.siz nereden tanıyorsunuz da sevgilisini ya da ilişkilerini biliyor musunuz da ahkam kesiyorsunuz!tamam biz yasamadık ama yasayanlar hakkında da buyuk konusmayalım.kimin ne olcagı belli olmaz.
Cevap sahibi+1 yılbiz 1.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz ve aynı yatağı paylaşıyoruz yani biz resmi olmasada çoktan evlendik zaten
Soran+1 yılAllah mutlu mesut etsin
bozmadım hiç, ilerisini düşünen biriyim, bozarsam en geç 1 ay içinde evlenirim!
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ım bu konuda utandırmasın inşallah...evlenmeden yani çok kaba olcak ama nah resmen nah yani :D
62 Yorumla- +1 yıl
na h nah aynen:D
yok öyle yağma önce adam akıllı gelir ister nikahını düğününü yapar sonra kızlık helal olsun ona...
93 Yorumla- +1 yıl
aferin
+1 yılBozulan herşeyin yarattığı bir psikolojik etki vardır oda: TAMir etmek duygusu. Bİ şekilde vicdan yolu ile telafi etmeye çalışır ama budurum geçiçididir. Bir sonraki avı için sadece rol yapıyordur..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. bozarsam alırım ağa .almayan adam adam değildir.
163 Yorumla- +1 yıl
artı
Soran+1 yılhelal
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki soruna cevap degil ama merak ettigm su ki; erkek arkadasın sana ne dedi? beraber olalım m ? nasıl söyledi sana ilişkiye girmek istedgini? kurdugu cümle neydi? Cok özel bir sy ama cok merak ettimm
09 Yorumla
Soran+1 yılya biz birlikteydik gözlerime baktı,anldım ben de.Hayır ddm bişey demedi o şekilde oldu
Cevap sahibi+1 yıloha :D cok iyi ya. gözleriyle ifade etti hee..
Soran+1 yılevet o an ileri gitmek istedi ve gözlerime baktı,hyr ddm geri çekildi:)
Cevap sahibi+1 yılanladım ccanm:)) tüm yorumları okumadım.. birlikte oldunz mu?
Soran+1 yılhyr olmadık ama bunu istemesi beni sevmiyor anlamına mı gelr diye dşündüm.bir de ben de yasamak istiyorum ackcası:D
Cevap sahibi+1 yılyasarsan eger burda paylasssss :)) ben de merak ediyorumm
Soran+1 yıltamam:)peki sen ne diyorsun bu duruma?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum bence bunu istemesi normal.tabi ben erkek degilim ama. olsn. ben de bir kız olarak erkek arkadsımı arzuluyorum..erkgin de istemesi cok normal bence.
Soran+1 yılbence de
tavrım değişmez tabiki de benden yana sıkıntı olmaz ama ondan yana olursa onu bilemem. sonuçta ben devamlı kullanıcıyım ama o bir kere kullandı ve hakkını yitirdi...
10 Yorumlaerkeklere inanma sen camtada keklik olmus olursun bakireligi alan erkegin gözünde
10 Yorumlabunu boyle yasamaktansa evlenip ilk gece yasamak daha iyi olur bence
44 Yorumla
Soran+1 yılbir 3-4snelik ilişkinde böyle mi düşünürsün peki
Soran+1 yılpeki tşkkrler
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Artık istediğimiz zaman sevişebiliriz sevgilim...(kısmen- 6 günler-depresyon vs.vs.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiği kıza evlenmeden önce böyle bişey yapan erkek erkekmidir sence
30 Yorumlagüvenmişsin ve vermişsin bundan sonra daha çok isteyeceksin :)
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi tamam da:D sen ne hissederdin?
kızlık mızlık, takılmamak lazım bu devirde bence önemsiz bir şey bu kadar abartılması
53 Yorumla
Soran+1 yılkadın namusuna sahip cıkmalı.bn yasıcaksam tek kişiyle yaşarım hayatım boyunca.
- +1 yıl
namusu yanlış yerde arıyorsunuz, bacak arasında öyle bir şey yok ^^ sen birlikte olduğun insanı aldatmıyorsan, kumpas kurup insanları kandırmıyorsan sırf hayatını yaşadağın için kimse sana namussuz diyemez. ha burada der o ayrı mesala işte bu yüzden hala 3.sınıf dünya ülkesi olarak görülüyoruz.
+1 yılgeçmiş olsun
aferim saa!10 Yorumla
+1 yılkızlığını bozman sebebim ona olan aşkımdan dahada çok bağlanırım
00 Yorumla
+1 yılerkek adam sahip çıkması lazım o hale sokunca!
62 Yorumla
Soran+1 yılaynn
- +1 yıl
aynen... hatta korkuyosa şüpe duyuyosa evlenmicemden kaçırırım :)
Basit bir kız, der ve ayrılırım. Sonrada derler ki amacını elde etti ayrıldı, yok arkadaş evlenmeden olmaz diyen kız bulana kadar bu şekil devam. :D
17 Yorumla- +1 yıl
bekaretini sana veriyor ve basit kız diyorsun bunu derken ne kadar basitleştiğinin farkında mısın?
- +1 yıl
Alma ozamannnn alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler atalarımız... Yemişimm kriterini bu mu senin delikanlılık dediğin sana inanan kızın masumiyetini bozup vermeseydi vermeyenini bulcam demek mi yazıkkk Bence hemen mentaliteni değiş
Soran+1 yıleğer basit bir kız olsaydı sana masumlugunu teslim etmezdi?ayrıca sevdiğin kıza diyorum,uzun süreli ilişkide diyorum.diyecek bir şey yok sana.
- +1 yıl
Bunu kaaleye almayın es geçin gitsin:)))
+1 yılG*t mahkum el gardiyan... mecbur alırım.. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten seviyorsun neden mecburluk olarak bakıyorsun ki...
- +1 yıl
bence seven evlenmeye mecbur diil... Yani seviyorum ama sürekli tartışıyoruz, yada sana yalan söylüyo '' ben seni çekemem sevgimide kalbime gömerim diyip ayrılabilirsin. kızlığını alırsan alttan almak zorunda kalırsın.. :)) öyle diilmi..
Soran+1 yılevet anldm
- +1 yıl
İşte o yüzden eğer karşısındaki adam gibi adamsa kızlar için daha avantajlı bi durum :)))
evlenmeye giderdi galiba iş..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBozdim onu, bozdim onu :))
50 Yorumlaben yaşamadım ama... sanırım buda tamam der
04 Yorumla
Soran+1 yılbuda tamam der derken?
Soran+1 yılseven insan kıza dokunmaz diyorsun yani?
+1 yılBir zara bu kadar önem verirseniz :)
05 Yorumla
Soran+1 yılönemli bence,masumlugunun kanıtı?
- +1 yıl
diğerleri namussuz yani !
Soran+1 yılÖyle demedim.Ama kız oldugum için kendimi masum hissediyorum.Ya da insanın içinde bitiyordur.
- +1 yıl
erkeklerede bir zar ekleyelim o zaman :D
Soran+1 yılfena olmzdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğim kızın kızlığına dokunmam.ama sevişiriz.
30 Yorumladokunmam demem ancak bozmam gereken zaman bozarım
00 Yorumlatamam artık o cepte sıradakilere bakalım
26 Yorumla
Soran+1 yıl:@
- +1 yıl
böylelerine boynuz takmak sevaptır arkadaş!
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
gercegı soyleyınce neden eksılenır kı ınsan :)
yaşamadım bilmiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne