Niye Erkeklerin türbanlılara zafı var her erkek için söylemiyorum tabi" Bazıları için Gerçekten mide bulandırıcı bir durum SİZ YOLDA BÖYLE KADINLARA KARŞILAŞIYOR MUSUNUZ?
Twitter'da bence en yaygın olan Türbanlı Hatunlar sizce?
Bunların çoğu bilerek böyle giyinip kendilerine müşteri buluyorlar ama çevrede de çok var bunlar gibi gizlice çekilen videolarda falan görüyoruz bazen tam tesettürlü giyim vs ama kuytu köşede ne haltlar karıştıyor çoğu lafta mangalda kömür bırakmaz çoğu çok dindar birde. Yani zaten zaman kötüye gidiyor türbanın hakkını veren çok az kadın kaldı çok anormal gelmemeye başladı bu tipler. Yazık yani şu devre denk gelmek çok kötü.
Kusura bakma da bunlar da kaşınıyor kanki.. kafayi örtüp götü başı açarsan ne anladım ben o işten? Amaç cinsel bölgeleri kapatmak değil mi zaten? Yani erkekleri tahrik etmeyecek şekilde giyinmek.. sactan tahrik mi oluyorlar da saçı örtüp götü başı açıyorlar? Madem inandiginiz bir şey var düzgün yapın ibadetinizi... haksız mıyım kanki 🤷🙄
Türbanlıların açıklarını yakalayan sayfalar da en az onlar kadar var valla.. Zaaf olayına gelince türban demek saklamak demektir ve bazı türbanlılar gereğinden fazla açık olduklarından gizliyi görme merakı onlara olan zaafı artırıyo maalesef..
En İyi Cevaplar