beyler bayanlar cevapları alalım sevdiğiniz kişiyle öpüşürken ne hissediyorsunuz ? ne düşünüyorsunuz ? gözlerinizi kapatıyormusunuz ? ya da sevdiğiniz kişi ile öpüşürmüsünüz ? :d
*düzgün cevaplr gelirse sevinirim.
*düzgün cevaplr gelirse sevinirim.
Öpüşmesiz ilişki olur mu ya? :)
Öpüşürken tabi ki gözlerimi kapatırım.. Hayvan gibi yumulmayı sevmem.. Yumuşak dokunuşlarla başlamak isterim.. En güzel yerinde geri çekilip tekrar yapışmayı severim.. Ayrıca dil mutlaka kullanılmalı, dil kullanmadan yapılan yüzeysel öpüşme insanı tam anlamıyla doyurmuyor..
Benim optugum hatun 3 gunden fazla yasamaz
Saygilarr.
"Ben kimim" bölumunu sevdim
Verimli kullanmissin
Aynen ama benimki daha garanti
Onunla seksten bile daha özel ve güzel onunla öpüşmek kadar yakın bir şey daha bilmiyorum harika bir his
Cevap
12Cevap
Gözleri açık biriyle öpüşmek itici ve komik bir durum arada açar bakarım kapalı değilse öpüşmeyi keserim. diğer yandan söz konusu sevdiğin kişi olunca öpüşmek yeterince tatmin edici ve keyifli oluyor, karnında kelebekler uçuyormuş gibi bir his falan. :)
Aynen böyle https://tinyurl.com/n2yu9q7
Önce gözlerine bakar derınlıgınde kaybolurum sonrasında ise kucuk kucuk dudagına buseler kondurarak baslarım... öpüştüğümde gözlerimi kapatırım o anı daha ıyı yasayabılmek ıcın sanırım en son evrede dıllerın bırbırıne dolanmasıdır...
öpüşmöek nedir ya ? 17 sene düşünüyordum nasıl öpüşülür diye. gözleri kapatsak ne olur kapatmasak ne olur.
ıslak dudaklar ve kokmayan bir ağızla öpüşmek, tarifi imkansız bir zevk
Romantik bir ortamsa kapatabilirim, diğer türlü duvara yapıştırırım.
yani kapatiyorum genelde kapatinca daha cok hissediyorum cunku
öpüşürken onu gözlerine bakarım aldığı zevki görürüm
öpüşmeyi severim acak hiç sevgilim olmaı sediğimle öpüşmedim gözümü kapatmam ellerimde boş durmaz
Ben sevgilimle öpüşürken o gözlerini açmış etrafa bakıyordu dudaklarına kapamış bilmiyordu öpüşmeyi ya da ayak yapıyordu azını açmadı bile :)
gözlerimi kapatırım,ve uzun uzun opusurum..p
peki siz dil teması kurar mısınız
Çok güzel bir his, durmadan onu öpmek istiyorum :)
dünyayla bağlantı kopar wifi çalışmaz :)
Islak :) #öpüştüğümüzühissediyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar