İşyerinde çalışan 2 kişinin cinsel münasebetini yakaladım. Sizce ne yapayım?

Selam. Ben bir gıda firmasında çalışıyorum. Benim haricinde sadece çaycı var kadın olarak. Kendisi Özbek ve 36 yaşında. Dün lavaboya girecektim ve tuvaletin içinse sesler geldiğini duydum. Ellerimi yıkadım ve dinledim, resmen sevişme sesleriydi. "Devam ett, evet işte bu" gibi sesler. Bekledim ve iyice dinledim. Emin oldum. Tuvaleti görecek şekilde duran fotokopi makinesinde oyalandım ve bekledim. Yaklaşık 5 dakika sonra 27 yaşında bir erkek muhasebe personeli çıktı bayan tuvaletinden. Evli bir çocuk. Yaklaşık 10 saniye sonra da o çaycı kadın çıktı. Sanırım sadece 2 bayan kullandığı için ve pek gelen giden olmayacağı için tercih etmişler. Çocuk yakışıklı ve kadın da güzel. Sizce bir anlık heves diyerek ses çıkarmayayım mı yoksa müdürüne şikayet mi edeyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaa herkes bırak boşver demiş. Ne kadar genişsiniz ya. İkisi de evli, bu kadar mı normal karşılıyorsunuz? Kanuna göre bile bu kişiler tazminatsız olarak işten çıkarılabilir. Ama ahlaken düşük yorumlarınız beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir gün eşiniz ya da kocanız da bunu yaparsa aynı tepkiyi verirsiniz
İşyerinde çalışan 2 kişinin cinsel münasebetini yakaladım. Sizce ne yapayım?