Prezervatif kullnamayarak ilk defa sevgilimle beraber olduk. Fakat bir an hemen cikardi ve disariya bosaldi. Bosalmadan once ise az miktarda zevk suyu gibi birsey gelirdi tam emin degilim ama o su sanirim icimdeyken geldi. Yani hamile kalma ihtimalim var mi falan diye cogu yerde okudum herks birsey diyor. Bir de ilk defa yasadigim bir seydi. Onu yapar yapmazda hemen adet oldum daha aslnda aderimede 4 5gun vardi
Cevabın nedir?
Bu durumda hamile kalmış veya kalmamış olabilmek şanstır diye düşünüyorum. Çünkü içine boşalmasa dahi az miktarda sperm ne yazık ki içinde dolaşıyor olabilir. Spermler hareketli hücreler olduğundan çok düşük bir ihtimal dahi olsa da hamile kalma ihtimalin vardır. Ancak söylediğim gibi bu çok ufak bir ihtimal...
Ayrıca bildiğim kadarı ile kadınlar ilişki sonrasında adet oluyorlarsa spermler kan yolu ile dışarıya atılabiliyormuş. Buda hamilelik ihtimalini düşüren bir etken...00 Yorumla
puanlamayı ben verdim
saçmalıyorsun ne hamileliği
benim 20. denememde bile hamile kalmıyo hatun
puanlama senin ve muazzam sorun için.02 Yorumla
Soran+1 yılBak bende puani kim verdi diye merak ediyordum iyi oldu soylemen ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe var canim sevdigin adamdan olacak en azindan babasi belli bir cocuk dunyaya gelir canin sikilmaz yedirir icirir altini alirsin oynarsin fena mi kiz
22 Yorumla- +1 yıl
ahaha p**evenk :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
zevk suyundan hamile kalma ihtimali çok düşük olmakla birlikte var fakat günümüzde özellikle beslenmedeki olumsuzluklar stres vs sperm kalitesini düşürdü millet evleniyor sonuna kadar köklüyor çocuk olsun diye 3-4 yılda anca tutuyor dolayısıyla test yapıp durma rahat ol o kadar kolay değil
00 YorumlaBak zevk suyunun içinde azda olsa sperm vardır zevk suyu ile hamile kalma ihtimalin çok çok düşük. Adetine 4-5 gün vardı diyorsun ama ilişkiden hemen sonra oldum diyorsun. Adet zamanı hamile kalma çok çok düşük bence hamile değilsin, hamile kalmak sanıldığı kadar da kolay değil ama ihtimaller var içini rahatlatmak istiyorsan bir test yaptır kafanı rahatlat
00 YorumlaHay üçüzlere gelesin :)) dördüz,beşiz çocukların olsun ne diyeyim ,bi öğrenemediniz sevişmeyi ,seks yapmayı
00 Yorumlahamile degilsin.içine sperm boşalmadan kalman.hem adet olmuşsun zaten.hamile ne zaman kalınır.en çok adettensonraki 10 gün.sonrası %50 nin altınada.senimki hiç olmaz.ozaman yumurtaların ölmüş ve boşaltmaya başlamış rahmin.
00 YorumlaBu durumda hamile kalabilirdin.Adet varsa sorun yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani o oldu yarm saat sonra lavaboya gttm oyle adet oldum yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabılme olasaılığın war cunku zevk suyunun ıcınde de spermler war
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişe olmaz.zevk suyunun içinde spermler çok azdır zaten adet olmuşsun.oratada yumurta yok döllenecek
00 Yorumlagününe denk gelirseniz çocuk için isim aramaya başlayın :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdet olduğundan emin misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet cunku tek o an gelmedi kan hala cnku kan geliyor yabi adetim
- +1 yıl
Sorun yok o zaman.
büyük ihtimal ile hamile kalabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdet olduysan için rahat olsun.
00 Yorumlagözün aydın çocuğunuz geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat ol hamıle degılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl% 50 ihtimal var
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldevam sorun yok ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılisim düşündün mü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem