İlişimiz iki seneyi geçti , kendisi 20 ben 18 yaşındayım ve ailelerimiz biliyor neyse dün anal ilişki denedik olmadı girmedi kızlığımı al diyorum almıyor devamı mesajlarda.. arkadaşlar yeri geliyor ilerisi hakkında konuşuyor önce ev sonra araba alacağız çocuğu en sona bırakılan gibi planlar yapıyor hep beni köylerine de götürdü bebesinin elini öptüm aynı Sofya’dan yemek yedik falan artık bizim köyümüz diyen adam kendisi yeri geliyor böyle konuşuyor sizce mantıklımı? Ben herşeyi yaşadıktan soruna zarın önemi yok benim için ama o anlamıyor benimle ciddi düşünüyor mu sizce? Yoksa başına kalmayayım diye mi böyle lütfen ciddi cevaplar verin
Neyi konduramiyosun? Sen resmen önden yapalim ve bana sahip cik "evlenelim" ciddileselim diyorsun Adam sana yapsakta yarinimiz olmaz diyor Daha nasil neyi nasıl anlatsin Bugun varim yarin yokum Bana guvenme diyor iste
Kizligini "kaybedip" ortada kalmaktan korkuyosan Bugun seviyorum diyen herkese sunma Saf salak misiniz nesiniz ya
Guzelim iliskide insan kor oluyor, gozune bir perde iniyor. Sana 100de 100 diyorum ki, bu seni sevmiyor, asla seninle evlenmez. Yol yakinlen sen tekmeyi bas. Baksana konusmaya, sen gayet mantikli ve guzel konusmusun, herseyi yasayip, zari birakan biri bakire degilir. O ise sadece onun basina kalma diye onden yapmiyor. Beliki cakal bir tip.
Ya bir yandan hak veriyorum diyorum ki hayat bu ne olacağı belli olmaz bir yandan da sizin gibi düşünüyorum ama kesinlikle bekaretimi de vermem o şeyi de denemem bir daha kendimi küçük düşürmeye niyetim yok
En İyi Cevaplar