Tuvaletimi yaparken. Birden klozetin suyu yukari sekti genital bölgeye sicradi. Ya cok titiz biriyim. :( sildim hemen ama ya mikrop kaptiysam evdeki klozette degildi yani. Avmnin...
ne hastaliklar olur ki
ne hastaliklar olur ki
Ölmezsin korkma :) bir belgesel vardı sifonu çektikten sonra klozet kapağı kapalı değilse havaya çıkan ve ağzına burnuna dolan su partiküllerini gösteriyordu. 2 metre kadar havaya dağılıyor hepsini tenefüs ediyoruz bunu kimse bilmiyor. O yüzden hep klozet kapağını kapatarak sifonu çekerim.
Olmeyecegimi biliyorum ama ya mikrop kaptiysam vajina bu yani... kisirliga kadar gidebiliyor :(
Avmlerin cogunda temizliyorlar o tuvaletleri. evet bazı avmler pistir. ama sifon cekmeden mi oturuyorsun oraya ?
bu kadar abartmayın orada temiz tuvalet olmasa oradakileri kovarlar be
sadece avmlerde degil her tuvalette dikkat etmek lazım. Fakat dedigim gibi abartmayın
Ben sifonu cekmeden oturmam. Hatta hic oturmam. Hafif comerim oraya temas etmem
Maalesef aynı şey 5-6 gün önce benim başıma geldi ve şu an vajinal enfeksiyon kapmış durumdayım 😰
O klozetlere oturuyor musun? Geçmiş olsun umarım bir şey olmaz.bir şey olacağını da sanmıyorum ama
Ya ben titizlikten tuvaletimi yapmadan sifonu cekerim oturmam tam oraya falan.kapilara dokunmam mikroplu diye. Sakininca boyle oluyor demek. :( vajinaya geldi ama ya.
Aynı benim gibisin ya kendim gibi birini gördüğüme inanamıyorum :)) doktora mı gitsen.bakireysen bir şey olmaz.ama adetliysen ya da bakire değilsin tehlikeli olabilir
Bakireyim de psikolojikmi bilmiyorum sanki vajinada yanma var gibi.
Öyleysen enfeksiyon kapma olasılığı daha az. Bir şey olmaz
Teşekkürler
Cevap
21Cevap
Sen bu paranoyaklikla zaten hasta olursun :) antibakteriyel ni sabun ya da jelle temizle yeterli
Ama klozetin suyu sicradi yani.
ne biliyim ne mikropludur allah bilir. Agliyicaktim resmen sinirden
Canim sen mikrop kapmayayim diye psikolojini bozuyorsun ayni kapiya cikiyor.
okadar cok mikroba maruz kaliyoruz ki oyle hemen bisey olsa simdiye buraya yazamiyordun.tabi ki tiksindirici bir durum ama sen iyice bir temizle dedigim gibi mikrop kapsan bile mutlaka bir emare gosterir ozaman bir ilac ya da merhem verir doktor.vajinanin icine kadar gitcegini dusunmuyorum .cok takiyorsun.
Tanam canim icimi rahatlattin. Teşekkür ederim
Rica ederim
zannetmiyorum bir şey olacağını. aynı şekilde lokantada yemek yerken, kafede çay içerken de bir çok hastalığa yaklanabiliriz. en basitinden sarılık. kafana takma
Afedersin ama vajinaya geldi... bilmiyorum cok panik yaptim.
olmaz bişey , zaten geleni silmişsindir hemen milletin dediği gibi aids falan olmazsın merak etme. sonuçta her şey o kadar basit bulaşsaydı dünyada insan kalmazdı
Evet haklisin umarim bir sey olmaz :((
Islak mendil ile temizlediyseniz bir şey olmaz endişe etmeyin.
klozetten su sıçramasını engellemek için 1 parça tuvalet kağıdı atın, tuvaletin deliğine.
1 haftaya kalmaz ölürsün.
Şimdiden mezar seç kendine lan oğlum şaşkın mısın sen ne olacak ya mikroplar ilerleyebilen canlılar zaten ayakkabından girip orana kadar çıkarlar çıkacak olduktan sonra sen hiç merak etme :D
Off ya. Bu genital bolge ama.
Tamam ne fark eder? Bende titiz biriyim ne hissettiğini biliyorum ama mikrop falan kapmazsın zaten o klozete oturduğunda başlıyor her şey ister istemez mikrop kapıyorsun. Aklında bulunsun işte bir daha at gibi işemezsin :D
Plase yardım koca sanayide gelen bizim tuvalete sıçıyo normalde ben hayatta girmem ama zorda kaldım yapayım dedim ve o hayatımın en kötü anını yaşadım pis su sıçradı titiz biri olarak napmam lazım sildim ıslak mendille ama. Temizlendini diye kafa patlatıyom
o yüzden dışarıda tuvalete girmem girersemde önce sifonu çekerim oturacağım yeri iyice silerim sonra otururum aynen bende titizimdir eve gelince duş al için rahat etsin
Ya ben klozete tam temas bile etmemistim ama of ya. Tuvalet suyu yani
temizlik güzle birşey de bu kadar olay yaratmana gerek yok ;)
Var ya igrenc aglamak istiyorum
tühhhhh..vahlar olsun.h.i.v. olma ihitmalin ne kaaa yüksek biliyor musun sen ?
Hiv ne
aıds
ben evde bile tuvaletten sonra duşa koşuyorum. eve gidince güzel bir duş alıp bebe şampuanıyla temizle orayı :)
Ya aldim canimda ustunden bir 4 5 saat gecti. Vajinaya geldi yani. Aglicaktim sinirden
bişolmaz :D
aids hepatit b hpv falan kapabilirsin git testler yaptır ölebilirsin
Ya şaka falan yapma. Gerçekten gidicem doktora yoksa.
ne şakası gitmişsin avm de klozete oturmuşsun nasıl bir mantık bu açıklasana bukadar insana:\
Oturmadim tam. Ya titizlikten kapiya ellemeyen insanim
herneyse okadar kişinin dışkıladığı yerden sıçramış bulaşmış sonuçta umarım bişey olmaz
Umarim ya of. :(
doktora git bir baksın bence
ıslak mendılle sılseydın keske en azından
Yanimda yoktu :(
AIDS,HPV, frengi ,hepatit hepside ölümcül şimdiden geçmiş olsun.,
açma şom ağzını
merak etme bişey olmaz kimyasal bişeyle temızlemeye de kallkma ıslak mendil sabun gibi yoksa cidden hastalıklara sebep olablirsin
Tamam :(
baya iyi bir atış yaptın aşağıya anlaşılan :)
Hiç güleceğim yoktu Allah'ta seni güldürsün :) terbiyesiz:)
Dalga gecme ya
Yok estağfurullah ben dalga geçmedim sadece atış yaptın diye söyleyince konuşma tarzına güldüm arkadaşın sana değil
ahahahahahahah ulan :D tek derdin bu olsun e mi :D
Ya komik degilkii. O su ne kadar mikropludur dusunemiyosun :( aglicam sinirden ya. Kaptik mikropu.
Ben mi?
Nasil becerdin sicratmayi.mikrop kalmis olabilirsin sonuçta pis su
Erkek bu millet.Cinsi ve sinsi bir sapık olabilir.
Bir kız neden böyle bir soru sorar ki?
Ne alaka ya . Bu sitenin erkekleri iyice paranoyak oldu...
mikrop kaparmiyim diyorum vajinaya geldi doktora gidecegim ona gore anladin ?
Hadi ordan iblis !
Öyle kelimeler kullanmasan güzel olmaz mıydı
Nasıl kabız olmuşsan artık...
ahhahaahahahhaahaha :D müdür sektirmiş yahu :D
Of. Ne dalga geciyorsun
:) yav kardeşim dert ettiğin şeye bak tamam o su haramdır pistir git önce iyi bir temizle sonradan sıkıntı çıkmaz merak etme..
Eve geldiğinde güzelce akla pakla
Yaptim zaten ama ya mikrop kaptiysam. Of ya
Aksjsjkala güldürdün :)
Dikkat et bidakine
Dışarıda asla sçmm prensip meselesi
hemen hıv testi yaptır.
O ne
hastaneye gıt orda detay verırler ama 48 saaat ıçınde yaptırman lazım.
İşemeyeydin kızım o zaman :D
sıçarken mi sıçradı:DDDDDDDDDDDD
klozete bosaldılarsa hmile bile kalabilirsin :DDDDD
Kadinlar klozete bosaliyormu?
ahhah ya bir erkek boşalmışsa :D kadın kadını hamile bırakabilirmi sence :D
Erkegin kadinlar tuvaletinde isi ne ?
sapık çooook :D
40 tas su dök
ıyyyyyyyyyyyyyy :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar