69 pozisyonu, kadının ve erkeğin aynı anda birbirine oral yaptığı bir pozisyondur. Vajinam yalandiginda erkegin penisine odaklanamam bu yuzden onun mutlulugunu gorup daha fazla zevke gelemem. O yuzden hayir diyorum
Yalniz bir hata var emin olmamakla birlikte. Dual fellatio olmasi icin iki kadin gerekli. 69da ise bir erkek bir kadin orali oldugu icin biri fellatio digeri cunnilingus.
@4N1_53M3NF4M hahah kesinlike ama işin ilginç yani eigde en iyi sen anlatmışsın diyen cevabı baktım eski hesabım çıktı hahaha soru 2 3 yıllık. abazanın biri hortlatmış :D ahhh turco harcadılar seni :D
Partnerlerin karşılıklı olarak birbirine oral seks yaptığı bir pozisyondur. Eğer yanlama olarak yatılarak yapılırsa daha kolay olur ama altlı-üstlü yapıldığı an alınan zevk daha yüksektir.
Görselde ki gibi kadın kalçalarını erkeğin ağzına yanaştırır, erkek ise sırt üstü yatar. Kadın erkeğin cinsel organına oral yapar ve erkek de kadının cinsel organına oral yapar. Bu şekilde devam eden bir döngüdür 69 :)
69, 51 gibi bir kağıt oyunudur. Sana kim 69, cinsellikle ilgili bir şeydir dedi. Ve cinsellik diye bir şey de yoktur. Hepsi Amerikan aldatmacası işte. Hollywood gözün kör olsun. Ayrıca çocukları da leylekler getirir. Kargalar götürür.
temel eşiyle değişik bir şeyler yapalım demiş fadime de kabul etmiş 69 yapalım demiş yatakta yapmışlar ve rahatlayıp dinlendiklerinde fadime temele sormuş -TEMEL ben şimdi bu iş de 6 mı oldum 9 mu anlayamadım demiş.))))) sağlıcakla kalın
Oral seksi iki tarafında birbirine aynı anda uygulayabileceği pozisyondur.. erkek uzanır üzerine kadın ter bir şekilde gelir.. Böylece ikisi aynı anda oral seks yapabilecek pozisyona gelmiş olur.. Anlatamadıysam internette çok video var yaz çıkar ;)
İki kişinin karşılıklı aynı anda uzuv bölgelerinin diller tarafından yalanması eylemi ne denir. Sayıyı arttırmak isteyen arttırarak grup 69 fiilini çoğaltadabilir
Yahu bu kızlar mast ne bilmezlerdi yok 69 felan nerden öğrendiniz bu kadar şeyi kimileri erkeklerden daha çok şeyler biliyorlar. Soruya gelince bir mahsuru yapmak için evlisin işte engel mi var artık
Genital bölge temizliğine önem verildiği müddetçe bölgede hijyene önem verildiği müddetçe bir sakıncası olmaz neden olsunki ;)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sakso saksafon çalmanın kısaltması. partnerine oral seks yapman oluyor 69 ise partnerlerin cinsel organları birbirlerinin ağızlarına gelecek şekilde uzanıp birbirlerine aynı anda oral seks yapmaları durumu.
Sakso erkegin cinsel organini agzina alarak bosaltmak 69 da ayni anda bayan erkegin cinsel organini agzina lirken erkeginde bayanin cinsel organini yalama durumu pozisyon acisindan 69 denmistir😎
sakso sen erkeğin pipisini ağısın ile yalıyorsun 69 da sen erkeğin pipisini yalarken o da altında yatarak senin vajinanı yalıyor aynı anda yeteri kadar açıklayıcı oldu mu gözünde canlandır
En İyi Cevaplar