Korunma yöntemleri söylermisiniz? prezervatif ve geri çekme yöntemi dışında hap kullanılıyormuş. o hapların isimlerini kullanım talimatlarını söylermisiniz? ayrıca o hapların sanırım adeti düzenlemek için kullanım amacı da varmış. ben eczeneye gittiğimde çekinirim böyle birşeyi alırken. bu yuzden diğer kullanım amaçlarını bilen varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim
Cevabın nedir?
Böyle bir şey için utanmanız oldukça normal ancak oraya gidip "adet düzensizliği için bunu almak istiyorum" derseniz, daha başka ilaçlar önerebilirler size. Sadece alıp çıkarsanız kimse size bir soru yöneltmez. Diğer türlü erkek arkadaşınız alsın derim.
Kullanılan hapların genel adı "Doğum Kontrol Hapları" kullanım talimatları çok karışık, onu internette aratıp uygulamanızı öneririm. Bazı doğum kontrol hapları, adet düzeninizi bozabileceği gibi, bazıları da hormonsal bozuklukları ortadan kaldırıp, daha az kanamalara ve daha düzgün zamanlamalara vesile olabilir.
21 ve 28 tabletlik doğum kontrol hapları bulunmakta. Bunları birbirinden pek farkı yok. Eğer cinsel ilişki gerçekleşmişse ve olası bir hamilelik söz konusuysa, 3 gün geçmeden ertesi gün hapı kullanılmalı ve devamı getirilmeli.
Düşüncemi sorarsanız, haplarla uğraşmaktansa kondomlar daha pratik ve amaca uygun. Tabii, bu bir tercih meselesi.25 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum ama sevgilim sanırım istemiyor bu konuda baskı uygulamak istemiyorum. ona aldırtma fikri gayet hoş geldi nasıl teklif edebilirim acaba
- +1 yıl
gerçekten tebrikler
Soran+1 yılçoook teşekkür ederimmmmmm
doğum kontrol hapı..adet olmayan bayanlar kullanıyorlar genelde..yani almanda bir sakınca yok bakir bayanlar da akabiliyor..ama şöyle bir durum var..göğüsleri büyütür..sanki hasta olacakmışsın gibi olursun ve bıraktıktan sonra 6 ay ya da 3 ay çocuk yine olmaz..
02 Yorumla
Soran+1 yılacaba ertesi gün hapı mı kullansam? göğüslerim büyük daha fazla büyüse sıkıntı olmaz ama hapı bırakınca bı yan etsıkı olur mu yanı sarkma vs
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. üreme kanallarını bağlatabilirsin.ama ileride çocuk sahibi olmak istediğinde risk oluşabilir.
spiral taktırabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılonu bılıyorum ama istemiyorum. bu bir sürelik için gerekli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılokuma yazma oranı düştü ülkede belli
Sağlık kısmı var orda02 Yorumla
Soran+1 yılsorular içinde tek bir cinsellikle ilgili kelime kullanıldığında yanlış yerde sordunuz diyerek kaldırıyorlar.
- +1 yıl
sistemin kurgusu demekki :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSpiral taktırabilirsin
Kaç yıllık istersen onu taktırıyorsun ama onlada çocuk olma ihtimali olabiliyo
Göbekten bağlattırma diye bişey var ama birdaha çocuğun olmuyor00 Yorumla
+1 yıladeti düzensiz ypar düzenli degi yanlış duymuşsun neden utanıonki evlilierde alıor
00 Yorumlane için lazım çekiniyorsan yapma madem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 dakıkalık zevk ıcın su dustugunuz hale bakın ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. en bilinen ve ucuz yöntem tabiiki o
00 Yorumlanorlevo tb 72 saatte 2 adet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım