Erkek arkadaşım benimle yatmayacağına yemin etti, sonradan yeminini bozar mı?

3 gün önce buluştuğumuzda herşey çok güzeldi bana çok iyi davranmıştı hatta beni kıskanmıştı falan, bir erkekle whatsapp tan konuştuğumu görmüştü bana kızmıştı neden kendini kullandırtıyosun falan diye. Seksi giyindiğim içinde seni kıskanıyorum demişti, doğru dürüst kız arkadaşım yok demişti telefonunu bana okutmuştu. Ama pazartesi günü bir kızla yemeğe çıkmış ataköy marinada, kız da en az benim kadar güzel bir kız. Ben ona trip attım sen beni artık istemiceksin sen bana değer vermiyosun falan diye, sana değer veriyorum vermesem tenime dokunmana izin vermezdim falan dedi. Hem ben sana dışarı çıkalım yemeğe gidelim falan dedim ama sen istemedin yağmur dedi. burada biraz haklı aslında ben istememiştim bu yüzden trip atmakta haksızdım ama kıskançlıktan gözüm dönmüştü. Neyse arada sırada dışarı çıkarız bir süre seks yapmayız dedi ve kapandı bu konu pazartesi gecesi. Ama salı sabahı ben yine rahat durmadım buna dedimki o kız benden daha güzel artık beni istemiceksin o kızla çıkıcaksın falan dedim, yağmur bu konuyu bir kez daha açarsan seninle bir daha asla konuşmıcam dedi, bende neden bana bu kadar acımasız davranıyosun dedim, çünkü bıktım artık kafanda saçma sapan şeyler kurup söylüyosun dedi. Ve engelledi beni whatsapptan. Dün onu telefonla aradım abartmyorum tam 25-30 kez üstüste çaldırdım açmadı telefonu inat etti, bende inat ettim ve üstüste aramaya devam ettim sonunda pes etti açtı ve bana bağırmaya başladı yağmur seni istemiyorum artık yeter beni arama daha falan dedi, baya sertti başta ama ben seni seviyorum seni kaybetmek istemiyorum dedim bir sessizlik oldu sustu ve biraz daha yumuşak konuşmaha çalıştı. Yağmur sana yüz bin kez söyledim benim üstüme gelme beni sıkma sanane benim kimle çıktığımdan dedi, sanki ben seni zorla s*kiyormuşum gibi davranıyosun kendin istiyosun yatmayı dedi.

Ama sana yemin ediyorum bir daha senle yatarsam en adi şerefsizim dedi bak büyük konuştum bu laftan dönemem dedi. Bende istesen dönersin falan dedim. bir daha seni göremeyecek olmaya dayannamam dedim. Tamam arada sırada görüşürüz tamam mı dedi. ! Çok şaşırdım ciddi misin falan dedim evet ciddiyim ben görüşeceğimiz zaman seni ararım dedi, tamam dedim kendine iyi bak dedi kapattı telefonu. Aradan 1 saat geçti bizim eve çok yakın olan bir avm de check in yaptı, bende bunu görünce giyindim süslendim taksiye atlayıp oraya gittim bir baktım yanında kısa boylu siyah saçlı bir kızla önümden geçti. Meğer ben onu ararken onun önünden geçmişim aslında ama heyecandan farkedememişim sonradan kendisi bilerek önüme çıktı öyle gördüm onu. Bana başıyla hafif bir selam verdi naber diyecek sandım biraz durdum böyle kafamla naber gibisinden işaret yaptım iyidir diye işaret yaptı ve gitti o kızla. Ama o kız önceki gün yemeğe çıktığı o güzel kız değildi bu kız çok vasat bir kızdı.

Şimdi bilmiyorum bana geri dönücek mi ya üstelik senle yatarsam en adi şerefsizim dedi ama ben ona yatakta çok zevk aldırıyorum üstelik beni çok güzel ve çok seksi de buluyo off ya napmalıyım
Erkek arkadaşım benimle yatmayacağına yemin etti, sonradan yeminini bozar mı?