Universitede sınıf arkadaşım bazı esprileri ve samimiyyetimi yalnış anlamış, ve benim ona mesaj gönderdiğimi düşünmüş. Ve bana seni cinsel anlamda beğeniyorum ve başka şeyler dedi. Konuştum, istemediğim o gözle bakmadığımı felan söyledim. Sadece kanka olarak samimi ve yakın olduğumuzu düşündüğüm için ve yetişkin insanlar olduğumuz için cinsellik konularında ayıplamadığımı, o yüzden o konulardan kaçmadığımı söyledim (bana erkeklerin yaptığı bazı baskıları ve deneyimlerini anlatmıştı derdleşmiştik) ve bunun mesaj olmadığını ben genellikle abaza olduğunu düşünmediğim herkesle böyle rahatım anlattım. Bana bence sen benden hoşlanıyorsun universitede dedikodu olayları yüzünden felan yapmıyorsun gibisinden birnşeyler söyledi. Ben de ona başkası var ve duygusal olarakta cinsel olarakta onu beğeniyorum dedim. Sonda neden tüm kızlar yalan söyleyip sevgili oldukdan sonra ilişkiye giriyorlar sevgili olmadan takılmıyor tarzı bir şey söyledi. Ben de yalnış kızlara teklif ediyorsun dedim. Ne yapmalıyım? Universitede nasıl davranayım. Ve sınıftakiler aramızın bozuk olduğunu düşünmesin birşeyler olduğunu hissetmesin.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar