sevgilime sonunda istediğini fazlasıyla vermeye karar verdim . kilot çıkarmak istemiyorum muhtemelen ayakta veya masaya dayanarak anal ve doggy yapacagız yapacagız bu külot uygunmu sizce?
link
link
Bence fantastik..Güzelbir vücudun olduğunu düşünüyorsn devam.Ayrıca şu cehennem olayına baktım da..Boşversene sen iyi insan olaaksın her şeyi kabul edip inanacaksın çevrene faydan olacak..Sevdiğin adamla bir şeyler yapınca cehenneme gideceksin bence yok böyle bir şey abi..Her çıktığın erkeklede yapıyosan gidersn ama :D
Bir erkeğe birlikteliği teklif et sonra da istersen şalvar giy ve bacak bacak üstüne at , kesinlikle bir yolunu bulur içine girmek için
vayy bence cok hos tam anallik ama vajinani yalamak isteyebilir, bu arada yanlis anlama ne zamandir birliktesiniz bende erkek arkadasimla bazi seyler yasamak istiuoruk fakat erken diye dusunuyorum kararsizim
2 yıl oldu
belki anal yapmayız doggy pozisyonunda vajinama girer anala çekimserim biraz
sizin uzun sure olmus bizim 5 ayimiz hic sevisme olmadi aramizda, anal cok aci cektiriyormus kizlara ama erkeklerinde sevdikleri o. acik cekmek hosuna gidiyorsa yap derim ben
anal istemiyorum ki ben sadece kiyafetler ustumde azicik sevismek istiyorum
cehennemdede önü açık giyersin devam
dogru dersin vazgeçtim evlenene kadar kimseye bir şey yok
beşdklık zevklerinizin kurbanı olmayın sonra pişmanlıklar yaşamayın
tesekkürler uyarınız için
beni dinlediğin için sevindim canım kimseye inanma (canerik )bu arada senin gibi insanların müdahale etmeside bizi sinirlendiriyor size göre hava hoş onun geleceği duyguları önemli sizin değil istemiyorum böyle genç kızların bu tür ilişikiler yaşayıp erkeklerin gönüllerini yapıp burada üzülmelerini istemem son pişmanlıklar fayda etmiyor çünkü
iyi senin kızında istediğini yapsın
güzel cevap:)
benimde kızım var oyüzden böyle genç nesilin kullanıp akılları çelinip ileride pişman olmalarını üzülmelerini hiç istemem yani kızlar ne kadar meyilli olursa olsun erkekler kendi ailesinden birini düşünerek beşdklık zevk için kimsenin guruyla namusuyla duygularıyla oynanmasın yoksa insanız cinsel istektekelr tabiki olacaktır ama bununda yeri ve zamanı vardır
bana özelden bir mesaj atabilirmisiniz
gizlisin canm nasıl atacağım
imana getirdin milleti yeminederim :)
ee ne güzel işte :D
düzgün konuş
Cevap
32Cevap
Cok iyi bence anal sekslerde vajinanin acikta durmasina gerek yok yani sadece oraya odaklansin sen de vajinan gorunmedigi icin daha telassiz olup zevkine daha cok varirsin ben cok begendim mutlaka al.
Pek tavsiye etmem o yanlardaki kısımlar kayıyo ortaya falan geliyo hoş olmuyo :)
dogy pozisyonundan sende zevk almak istiyorsan vajinan açık oldun yani partnerinin tstisleri vajinanın diliine vursun zevk almak istiyorsan yaparken çıkartın onu
mmm iymiss arkadan icin ideal site reklami icinde ideall
Ben bu kulodu gorsem ama bakmam direk anal çalışırım :)))
Bence bir sakıncası yok, uygun.
hiçbir seksi tarafı yok be bunun
Çok hoş bir şeymiş çok beğendim :))
çok çok iyi, sevgilin çok şanslı
6lı7li şak şak yapar. :D
tam sana göre al al hemen
hiç zevk sahibi değilsiniz kusura bakmayın :)
Oha çok tatlı canım istedi şu an
Bnce guzel kucak falan guzel olur
zaten kilot gibi bişey görünmüyor.
çok güzel bence iyi eğlenceler ;)
ben sevmedim iğrenç duruyor öğkkkk
tam bir genelev çalışanının giyeceği cinstenmiş.
bu tam size göre bence
Ben beğendim.
itici bir külot fahişe işi
giyde çek baride yakıştımı sorarız.
Çok pratikmiş ya :)
güzelmiş... sıçarkende kolaylık olur senin için...
Evet uygun tam senlik
iyidir iyi ama üstünde çok durcağını sanmam.
bence çok komik :)
kilot nerde ?
pek beğenmedim
harıka secım
çok hoş begendim
vav harikaymıs ya
İyi vurur bunla (:
çok şahanemışş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar