Evli bir çift düşünün, kadın daha erken olduğunu düşünüyor ve çocuk istemiyor. Adam ise evliliklerinin daha güzel olacağına inanıyor ve bir çocuk istiyor. Bu düzen böyle sürerken bir gece adam karısıyla cinsel ilişkiye girerken ellerini tutup içine karısı gönülsüz olmasına rağmen boşalıyor. Şimdi bu çocuğu aldırsın mı? Kocasından boşansın mı? Sineye çekip kabullensin mi?
Kişi kendi zaaflarından kurtulamadığı sürece çocuk yapmaya hazır değildir. Buradaki "Zaaf " bir çok anlama gelebilir. Kişi kendini hazır görmüyor ise buda zaaf sayılabilir ve bir kişi bile razı değilse bu mantıklı bir karar olmaz. Öncelikle çocuk aldırmalı ve karşı taraf ile bunu tartışmalı. Kibar bir dil ile. Mantıklı bir sonuca ulaşılacağına eminim. Boşanma sonraki süreç. 2 kişi ben hazırım demediği sürece çocuk olmamalı.
ya ne alaka!!! ne saçmaaa !!! neden ayrılacaklarmıs, ortada kötü biley yok ki!!! tabi ki evliliklerini sürdürecel bu devirde hangi koca çocuk istiyor hadi cocugu geçtim, hangi adam evlilik istiyor !!! saçmalamayın fake fake yazık milleti galeyana getirmeyin, sizin yüzünüzden evlilik kurumları saçmalama kurumları oldu!!
Ertesi gün hapı kullansın. Başka ne denir ki? İnsan çıkıyor ortaya fasulye değil. Böyle tutarsızlıkların olduğu evliliğe gelecek çocuğun ne denli özgür olabileceği konusunda kararsız kalınır çünkü. Daha kendi aralarında anlaşamayıp baskı kuruyor ve zorlamalar yaşanıyorken bir de çocuğun olması...
Yanı bunu önceden çözecekti olan kendi çocuğu, yapan kocası. çok afedersin de yani bu zamana kadar neredeymiş ayrıca adamın yaptığı da ayıp ya , doğuran biziz ona ne oluyor 😒😒😒ben önce atar gider yapardım sonra çocuğa beşik bakardım 😊
Ertesi gün hapı + boşanma davası net. İster sevgilisi olsun ister tanımadığı biri ister kocası karşıdakinin rızası yoksa tecavüzdür, tacizdir bu. Psikolojik şiddettir ve suçtur.
Eşi boşaldıktan sonra tuvalete gidip hemen çömelebilir. Kadınlar kendini garantiye almalı bu gibi durumlarda. Eczanelerde kolaylıkla ulaşabileceğiniz doğum kontrol hapı ve ertesi gün hapı mevcut.
Olmasını kesinlikle istemiyorsa ertesi gün hapı alsın. Ama net duruş sergilemeyip "eh ne yapalım artık" derse çocuğu doğursun. Öyle en ufak şeyde boşanılmamalı..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doğum kontrol hapı kullansın veya spiral taktırsın çok mu zor? :D
En İyi Cevaplar