Sitede o kadar çok göbek paylaşılıyor ki dayanamadım... Bu fetişe sahip kişiler yemek yemekten ve kilo almaktan özellikle göbeklerinin büyümesinden çok büyük zevk alıyorlar. Genelde şişman kadın zayıf bir erkek ya da zayıf bir kadın tarafından sandalyeye bağlanarak zorla yemek yediriliyormuş gibi görünüyo ama işin fetiş kısmı burda zaten aslında isteyerek yiyorlar ve göbeklerine vurulmasından, aşağılanmasından zevk alıyorlar. Siz bu fetiş hakkında ne düşünüyorsunuz? bir bilginiz ya da fetişiniz var mı? Araştırmalarımdan örnekler koyuyorum burayada...
+1 yıl ama yazayım, evet bunu bu ülkede sessiz sedasız yaşayan çiftlerden biri de biziz. Eşim dom/feeder ben de feedee'yim. Yurtdışında bu fetiş çok daha doğal karşılanıyor ama bu ülkede bunu çevrenize anlatamazsınız. Ben kendimde bu hissi tam olarak anladığımda 181 boya 71 kiloydum sadece. Eşimle tanışana kadar gainer (kendi başına kilo alan) olarak devam ettim ve 106 kiloya kadar kendi gayretimle çıktım. Sonra bir zumba gösterisinde şimdiki eşimle tanıştım, birbirimize açılmamız 1.5 sene aldı 😁 6.5 yıldır evliyiz, beni 106 kilodan 191 kiloya çıkaran eşim oldu ama ikimize de yeterli gelmiyor, daha fazla şişmanlamak istiyorum. Temmuz başı için ikimiz de 15 gün izin aldık. Planlamayı da yaptık, evde sürekli yedirecek beni hedef 15 günde 9 kilo ve 200 pastası kesmek birlikte. 200 kilo olduğumda yeni hedef belirliyecez
özelinde kimin ne yaptını bilemezsin , göbekli erkek seven kadın cok duydumda özellıkle göbeklı ısteyen , ama bu derece şişman bayana karsı haz duyan erkek hıc duymadım