Evet arkadaşlar hep soruyorlar biliyorum önemli olan işlevi ama eşimin penisi 12 cm.. Evde penis boyu nasıl büyütülebilir? Normal bir penisin ereksiyon süresi kaç dakikadır?doğal yollardan penis boyu büyütmeKendini övmek için yok penisim 22-23 cm diyenler cevaplamasın.. Ben normal bir penis için soruyorum?
sizin yüzünüzden erkekler sevgilisiyle cinsellik yaşamaya utanıyor rahat rahat sevişemiyor bile çekiniyorlar komplexse sokuyorsunuz adamları ne olmuş 12cm ise adamımı boşıycan ne yapıcan git büyütücü al adamın morelini boz büyütücü ereksyonu engeller ve erken boşalmaya yol açar küçük olupta 1 saatmi cinsellik yaşamak istersin yoksa 16-18 cm olup 15dk mı cinsellik yaşamayı tercih edersin benim bile morelim bozuluyor artık sizin gibiler yüzünden benim arkadaşım cinsellik yaşıyamıyor aslım hastası aldığı ilaçlardan dolayı kilolu ve haliyle penisi küçük sebgilisiyle cinsellik yaşıyamıyor çocuğun özgüveni bozuldu lan
Benim bildiğime göre de sağlıklı bir penis olacaksa büyütülemiyor. Büyütülenlerde de sorunlar bitmek bilmiyor. 12 cm gayet normal Türk erkekleri ortalamasında. Ha bu sefer de çok mu incedir yoksa kalın mıdır onu bilmek lazım o da eksiği fazlasıyla tamamlar.
Ayrıca normalde 9 - 9,5 cm ereksiyon halinde de 13 cm penis standart kabul edilir. Yani eşinin penisi de çok küçük sayılmaz. Ameliyat ya da ilaç gibi şeylere hiç gerek yok. Normal standartlarda bir penis olduğu için penis uzatma egzersizleriyle 2 - 3 cm'e kadar uzama sağlanabilir.
İlk hareket: Penisi çekme egzersizi Oturur ve gevşek bir pozisyonda penis ucu başından çekilir, 10 saniye tutulup geri bırakılır. Aynı şekilde sağa ve sola da çekip bırakarak egzersizi tamamlayabilir.
İkinci hareket: Penis tabanına basınç uygulama Yine oturur ve rahat bir pozisyonda penis köküne parmaklarla baskı uygulanarak aşağı itme uygulanabilir. Herhangi bir ağrı duyulursa devam edilmemelidir.
Üçüncü hareket: Jelqing (esneme) Penis, işaret parmağı ile baş aşağı çekilir bırakılır, çekilir bırakılır.
Bu egzersizler her gün yapılırsa penis boyu uzatmada etkilidir.
Penis boyu 17 yaşında biyolojik olarak tamamen durur. Bir sürü yolu var ilacı filan var diyorlar ama hepsi hikaye işe yaramaz. Sadece ameliyatla 4 cm uzatılabiliyor oda ereksiyonu zorlaştırıyor.
Ereksiyon süresini tam bilemeyeceğim ama ben 3 -4 saat durabiliyorum ereksiyon halinde. Genç ve sporcu olmamın etkisi vardır mutlaka.
6 aydır eviliyiz eşimin penis boyu 11 cm ilişki esnasında yetersiz kalıyordu ve sertleşme olmuyordu. penis geliştirici krem aldık 1 aydı oldu kullanmaya başlayalı gözle görülür büyüme oldu gerçekten 1-2 cm kadar daha ilk kutuda gerçekten eşimin psikolojisi bozuldu ameliyata gitmeyi dahi düşünüyordu yani sıkıntısı olan bir göz atsın derim arayın en azından bilgi alın merak ettiklerini canlı destekten sorun yardımcı oluyorlar.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla bana sorarsan ufak derim 19 yasindayim penis boyum 18 cm şuan ereksiyon olmuş hali bu tabi ama şunuda bilmeni isterim 12 cm ideal penis boyudur bir kadına hayli hayli yeter ko önemli olan işlevi kısadır geniştir çok zevk alırsın uzundur incedir zevk almazsın önemli olan islevi eşin sevişmeyi bilsin yeter.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadinligimdan utaniyorum sizi gibiler yüzünden. Erkeğin penis boyu önemli değil diyoruz ama senin gibiler yüzünden yazik onlarda kompleks yapıyor