Cinsel Yaşam Boşalır gibi oldum ama bosalmadim nasıl bir şey bu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 3 4 defa boşalır gibi bir sıvı fiskirdi ama döl değil çiş de değil zevk suyum fiskirdi bu nasıl bir şey ya? Güncellemeler+1 yıl Kimse bilen yok mu ya Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Bir daha güncel Boşalır gibi oldum ama bosalmadim nasıl bir şey bu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hakansalihoglu88-3 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl devam et o anlarda o zaman boşalırsın 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Devam etmedim rahatladım zaten bosalmadan Yorumla hakansalihoglu88-3 +1 yıl ben o anlarda devam ediyorum hem zevk suyum geliyor hemde peşine boşalınca aldığım hazzı 10 kat arttırıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya hiç denemedim öyle ben bide her zaman olmuyor böyle ilk defa oldu Yorumla hakansalihoglu88-3 +1 yıl evet bu ara ara olur. ben yatakta yaparken o an devam etmiştim hayatımda ilk defa tavana kadar fışkırmıştı mesela Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya yaklaşık 1 buçuk metre filan fiskirmis Yorumla hakansalihoglu88-3 +1 yıl evet o mesafelerde fışkırdı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
devam et o anlarda o zaman boşalırsın
Devam etmedim rahatladım zaten bosalmadan
ben o anlarda devam ediyorum hem zevk suyum geliyor hemde peşine boşalınca aldığım hazzı 10 kat arttırıyorum
Hadi ya hiç denemedim öyle ben bide her zaman olmuyor böyle ilk defa oldu
evet bu ara ara olur. ben yatakta yaparken o an devam etmiştim hayatımda ilk defa tavana kadar fışkırmıştı mesela
Hadi ya yaklaşık 1 buçuk metre filan fiskirmis
evet o mesafelerde fışkırdı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!