Nasıl kurtulucam ben bundan? Günde birkaç kez yapıyorum ya, bıktım gerçekten bıktım.
Epilepsi ilaçları kullanıyorum etkisi olabilir mi biliyor musunuz?
Epilepsi ilaçları kullanıyorum etkisi olabilir mi biliyor musunuz?
epilepsi ilaçlarının etkisi yok. lamotrijin ya da sodyum valproat gibi etkin maddeli ilaçlardır sanırım onları da böyle bir etkisi olmaz.
mast yaparken sanırım sen mutlu sona tam ulaşmıyorsun. ondan dolayı da sürekli isek var.
klitorisin hassaslaşıp el değilmediği an kısa süreli oluşan isteksizliği sen boşalma sanıyor olabilirsin.
dediğim gibi ilaçların etkisi yok. mutlu sona ulaşmak için de çabala yarım kalma
mast yapmanın da sakıncası yok gerekli. hormonal dengen için gerekl. bırakma devam et
eig için teşekkürler
Ben de her gün yapıyordum, 6 gündür yapmıyorum şu an duvarı delesim var :D başka uğraşlar bul kendine kitap vs ben öyle yapıyorum, ama bu saatlerde boş kalınca aklıma geliyor tabi.
Yalnız olduğum her an mast yapmak istiyorum bıktım gerçekten
Kurana yönel
Kuran okumayı çok severdim ama içimden gelmiyor 😔
Cevap
23Cevap
Kendine uğraşacak bir şeyler bul ilgi alanındaki hobilerindeki işlerle ilgilen çok fazla evde kalma arkadaşlarınla buluş dışarıya çık kafa dağıt
günde 1 kaç kez yapabilecek kadar zamanın varsa zamanını başka işlere harca. spor yap, arkadaşlarınla gezmeye git. tek başına git. kurslara yazıl vs vs vs
Uğraş bulun.
Hormon testi yaptırın...
Ben de çok sık yapıyorum ama farklı sebebi var.
gençlik ateşidir bu dert etme her genç gün aşırı 3-5 kez yaparlar yapmayan zati maldır keşfetmemiştir güzelliği :)
canım alıstımısn demekı zor oluyor bede sımdı yaptup yatarken bıdaha yaapcam
tam olarak orgazm olsan rahatlarsın evet o ilaçlar sürekli isteğini arttırır
Yaşından dolayı normaldir zamanla geçer sıkma canını sadece fazla öyle şeylere odaklanma
Bende yapıyorum ya evde tek kalmamak lazım hep meşgul olman lazım yoksa hep düşüyorum :))
Bendede var ayni durum Şu an ne durumdasin bende epilepsiyim
aynn oyle ılaclar senı tahrık edıyor
İlaçlar hakkında doğru bilgin var mı
Nerden biliyorsun
Nasıl kurtulucam peki ben bundan
Sevgilim yok, bu kadar çok mast yapmak ilerde evliliğimde sorun olur mu diye korkuyorum
Evet bakireyim
Klitoris mi
Off ben bütünüyle kurtulmak istiyorum bundan. Östrojen hormonunu düşüremez miyim bir şekilde
21 yaşındayım
Yalnız olduğum her an
Epilepsiden değil, mast yapmaktan kurtulmak istiyorum
Ya tamam da östrojen hormonunu azaltacak şeyler yesem işe yaramaz mı
Önce pişmanlık bir süre sonra da tekrar mast
Ya of ne yapıcam ben
Temelli bir çözüm yok yani...
Anladım 😔
Noldu
Değilim de kim o doktorlar?
Anladım, teşekkür ederim sağolasın
Neden bıktın anlamadım
Her gün ve günde 2 3 kez yapıyorum, bıktım artık
Yoğun hormonlu günler geçiriyor olabilirsin
Özel günlerde istek artıyor evet ama onun dışında da böyleyim
Kaç yaşındasın
21 yaşındayım
Normaldir, azalır elbet
Asıl endişelendiğim şey şu; ya ilerde isteksizlik olursa, eşimle sıkıntılarım olursa bu yüzden? Bundan çok korkuyorum, bide büyütüyor organı sarkma falan da olabiliyormuş galiba
Organa zarar vereceğini sanmıyorum, cinsel isteksizlik de yapmaz.
Ama sürekli yapıyorsan en azından sert yapma ki yara olmasın
Büyütüyormuş ondan eminim ama korkuyorum işte, sonuçta evlilikte önemli bişey bu
NoFap diye bir şey var, araştır istersen
Ne ki
Derin konular, araştır sen
Kafani mesgul edecek şeylere odaklan bos kalma
Öyle demekle olmuyor o
Istersen yaz uzun uzun anlat hani belki bir faydam dokunur çünkü tamamen kafayla alakali bu kadar sık yapman
Burda konuşabiliriz, yalnız kaldığım her an mast yapmaya koşuyorum. 3 gündür yalnızım ve her gün günde 2 3 kez yaptım, bıktım artık bıktııımmm
Iste yapacak birseyin olmadigindan ona yoneliyorsun sen. Istekten arzudan cok sikintidan seninki
Doğru galiba
Haftada 2 3 gayet normal ama hani abartisi da kötü cidden bir ugras bul en azindan biraz sosyalles
Haftada 2 3 değil işte, her gün ve günde 3 kez. Evdeyken olmuyor, 3 hafta dokunmadığımı bilirim ama tek kalınca...
Belli bir dönemdir belkide belirli bir sure sonra sıkılıp birakabilirsin
Kaç senedir böyle
Uzun uzadiya konusmak istersen ulasirsin. Iyi geceler
Yok açıktan yazamam
Neden? Bu bir ihtiyac sonucta bunu yapıyoruz hepimkz ve sorununu acik sekilde soyleyemiyor musun
Yol olmaz
Artık seninkisi bağımlılık olmuş
ver birine sebeplensin fakir 😂
Özelden yaxabilirmidiniz bir sorum olacak lütfen?
hormnlarda 22 den sonra durulursun
Evlen sen
Kolaydı
yapma?
Aklıma gelmemişti bacım sağolasın
Sorun degil canim :)))
Çok istekli misin?
geçmiş olsun
Seks yap kurtul
Mantinito bul
Yaşın kaç?
21 yaşındayım
Bakire misin peki ondan sanırım
Evet
Bende bakirim her gün 2-3 kez yapıyorum, yalnız kaldığında rahatlamak mutlu olmak istiyorsun
Ama mutlu değilim. İlerde eşimle sıkıntılarım olmasından korkuyorum
Ne gibi sıkıntı?
Evlilikte cinsellik önemli ve mast yapmak ilerde sorun çıkarır diye korkuyorum
İlerde Ne gibi sorun çıkartıyormuş mast merak ettim
Bilmiyorum işte, korkuyorum
Bende korkmalı mıyım 😟
yalat sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar