Fuckbuddyim beni terketti geri döner mi ?

fuckbuddyim beni terketti geri döner mi ?

link

link

link

link

link

link

link

link

link

evet sıkça bahsettiğim fuckbuddyim ya da erkek arkadaşım adı herneyse işte, beni bıraktı 3 gün önce. sebebi ise okulundan bir kızla fotoğrafını instagrama koydu bende bunu gördüm trip attım ondan vazgeçicekmiş gibi tavır koymaya çalıştım ama benim yerime o beni terketti :( keşke üstüne gitmeseydim o kızla sevgili değillermiş zaten. beni bırakmadan 1 gün önce de haftaiçi mutlaka yemeğe çıkalım haftasonu da sevişelim seni deli gibi özledim demişti sadece 1 gün önce. bir de sen benim karımsın tenimin sahibisin demişti buna rağmen bıraktı. nedeni ise onun çok üstüne gitmişim yazma dediğim halde yazmışım ondan bırakmış, kendisi söyledi. yukardaki screenshotları okuyun üşenmeyin :) sizce bana geri doner mi, ocak ayinda da bu olanlarin tipatip aynisi olmuştu bi daha seni asla istemicem demişti ama yine birlikte olduk dondu geri, acaba bu sefer de döner mi

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar başlığa fuckbuddy yazdım ama biz öyle fuckbuddy değildik biraz.daha duygusaldık erkek arkadaşımdı yani o fuckbuddyim değil. Ona göre yorum yapın yani
Fuckbuddyim beni terketti geri döner mi ?