+1 yılkendine bu kadar güveniyorsan başkalarıyla da deneyebilirsin illa o çocuğu istemen ona yalvarman niye? hem böylelikle onu bırakamayacağını bildiği için istediği gibi ağzına sıçmasına izin veriyorsun afedersin. adam sana garanti gözüyle bakıyor ben bunu her türlü kullanıırım diyor. birazcık ağırdan satsan kendini emin ol yokluk çektiği zaman ilk senin kapını çalacaktır. çünkü öyle bir anlatmışsın ki senin tenini kolay kolay unutacağını hiç sanmıyorum. yalvaran taraf olursan sürekli acı çekersin yalvartan taraf olursan o kişiyi parmağında oynatırsın bunu unutma. kaldı ki iki tarafın da isteklerini göz önünde bulunduracak olursak yalvarması gerkeen ayaklarına kapanması gereken kişi o, sen değil.
15 Yorumla- +1 yıl
Evet benden tenimden sevişmemden son derece memnundu ayrıca son buluşmamızda sarılıp öpüştüüümüz göğsünde uyuduğum fotoğraflar çekti telefondan. Zaten fuckbuddy gibi değildik yani daha çok erkek arkadaşım gibiydi. Fotoğraflar telefonunda hala duruyosa bakıp hatırlar özler belki ama dün gece bağdat caddesine içmeye gitmiş ve sonra da asla arkana bakma diye tweet atmış
- +1 yıl
iyi sevişir misin peki?
- +1 yıl
teşekkür ederim fıstık :)
- +1 yıl
şimdi mi aklına geldik hıh :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbknz: Fuckboddy.
Duygusal olaylarda sıkıntıdır.
Sen buna duygusal olarak tepki vermişsin.
Bir nevi karşındakini ürkütmüşsün :) Özgür hayatına karışma, müdahale gibi bir şey olamaz =)
Ki sen sınırını aşmış gibi bir şeysin.
Neyse cevaba gelirsek, evet gelir yine, fuckboddy şeklinde devam eder, açık kapı bırakmış zaten. Karışma sadece.
Aslında bu konuda söylenecek çok şey var da, nasihat vermek de bana düşmez.
cut.06 Yorumla- +1 yıl
Açık kapı bırakmadı ki beni whatsapptan engelledi ve onu telefonla aradığımda seni istemiyorum bir daha görüşmeyelim dedi. Ayrıca bizim ilişkimiz fuckbuddy olayından biraz daha duygusaldı buraya fuckbuddy yazdığıma bakma önceki sorularımı okursan anlarsın bana duygusal davranıyodu
- +1 yıl
Önceki soruları bilemem de açık kapı bırakmış.
bknz: "-bak bu konuşmanı hatırlatırım sana.
Ayrıca duygusal yönden biraz sen baskın gelmeye çalışıyor gibisin. Bunu yapmayacaksın.
Olayınız belli, o sınırdan çıkmayacaksınız. Kıskançlık, sahiplenme katıştırılmayacak hiçbir şekilde. İstediğin kadar rahatsız ol, karışamazsın, haddine değil.
Adam bunu demiş sana, germişsin kısaca onu. - +1 yıl
Her ne kadar duygusal şeyleri de katıştırsan emin ol zemini sadece tenler ve egolar üzerine kurulu bir kadın - erkek ilişkisi var aranızda.
Kişi zaten bunu belirtmiş sana. Sana aşığım bile diyebilir.
Bu onun ruhuna sahip olduğun anlamına gelmez.
Hayatına müdahale anlamında yapacağın her hareket ters teper ve sonucunda bu durum oluşur.
Ha eğer ki o senin hayatına müdahale ediyorsa bende şu sonucu çıkarırım ortaya, şair demiştir ki sana; - +1 yıl
-Ben karışırım, ben müdahale ederim, ben zevk alırım.
Ama sen müdahale edemezsin, karışamazsın, karıştığın an tokadı yersin. Benimle zevk yönünden yetin yeter.
Der. - +1 yıl
fuckbodyn yani.
+1 yılFuckbosy sen fuckbody ligini bil kizim sanane cocugun hangi kizla oldugundan kendini bukadar rezil eden kucuk dusuren gurursuz zavalli bir kiz gormedim cocuk senden sogumamissa bile bu konusmadan sonra eminim sogumustur cok zavallisin
31 Yorumla
Ya bir kiz s.k beni diye yalvsrir mi erkege hic mi gururunuz yok bu kadar mi acsiniz y.raga ya bu kadar mi yokluk cekiyosunuz. Sizin gibileri gordukce kendimden hemcinslerimden utaniyorum
74 Yorumla- +1 yıl
Gel yapalim nolur yap diye yalvarmadim herkes istekliydi ve ben ciddi dusundugum nisanlim sayilan insanla yaptim basligim da farkindaysan fuckbody degildi arada fark var benimki zevk sevdigim adamla ve o da beni istiyo bana kes sesini sus dedikce ben nolur yapalim diye yalvarmiyorum agzini topla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılsen resmen saçmalamışsın seviyorum diyorsun aşığım dyorsun ctesi günü sevişecekmyiz diyorsun bu nasıl bir aşk anlamadım tamam gerçekten seviyorsan eyvallah ama seninde işin sadece s.xmiş onunda düşüncesi seksmiş sıkılmış ve bırakmış ikinizide kınıyorum seviyeli güzel ciddi ilişkileri sizin gibiler yüzünden yaşayamaz olduk Boş boş konuşup kafa ütülemişsin sadece erkek ark istediğin kadar güzel ol seksy ol ya da mükemmel seks yao aynısını banada yapsan git derdim ama aynı zamanda erkek arkadaşınından karakter olarak senden aşağı kalır yanı yokmuş bir kere bunu burada paylaşman ne kadar saçma ve üzücü bir durum
20 YorumlaDur ya, ortalığı neden ayağa kaldırıyorsun, döner tabi.. hatta, dönecektir, hiç meraklanma, sakin ol ve beklemesini bil.. Yanlış bir adım atma, sonra da bana teşekkür et..
14 Yorumla- +1 yıl
Zaten beni çok güzel ve seksi buluyo defalarca söyledi bunu bana. Hatta bana kızıyordu kendini neden beğenmiyosun diye. Sekste de çok iyiyim acayip zevk aldı bunu da baya söyledi. Ayrılmadan 1 gün önce de aşırı sıcak konuştu benle yani beni bırakması için bir sebep yok aslında. Ama ben üstelemişim o whatsapptan cevap vermediği zaman sesimi kesip susucakmışım ondan bırakmış beni
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. canım fuckbody dedıgın ısın ozu oyle. sana saygı duymaz. senı du zer gecer gıder. sıkılınca bırakır. onem vermesını ıstıyorsan o erkegın karısı olmalısın. ya da baska hatun bulmustur. ama dert etme bır kız olupta erkeksız kalmak dıye bır sey yok. yanı yıne ara. onlarcası akar. olmazsa yıne soz ben olcam fuckbody ın :D yas 31 oldu duzenlı seks hayatımız yok ıyı olur valla hem
00 Yorumla
+1 yılHer erkek biraz cok eslidir ama bazi erkekler gercekten oyledir. Bir mantik arama. Sen gercekten cekicisindir ama bazi erkekler cok cabuk sıkılır ve yeni birini arar. Bu yeni kisi eskisinden guzel olmasa bile yeni bir heyecandir ve tercih edilebilir. Baska biri olmayabilir de. Birincisinde de donme ihtimali vardir ama ikincisinde daha fazladir. Ustune gitme ve asik falan olma.
00 Yorumlaben olsam bu çene sahibine dönmem harbiden okurken bile kafam şişti a.m.k yuhh hakkaten bir sus be sus!1hatayı kendinizde arayın ..daha öncesini bilemem ama çoooooook konuşuyorsun..hem fuckbuddy diyorsun sittir et önemi yok ki...abovvv ne çene varmış sende yaa
10 YorumlaSen ne kadar zavallı birisin ya! Bu ne adice bir yalvarma kendini aşağılama? Hiç mi kendine saygın yok? Yazıklar olsun sana. Onurun varsa bir daha ne ona ne de bu siteye yazma. Cidden linkleri okudukça şok oldum. İğrençsin.
30 YorumlaCnm adina üzdüldm adam seni sevmemis sadece yapmak istemiş ve sen bu adama baglanmissjn malesef mesajlar bu yönde:((( adami sinir etmissin resmen ne yaptiysan artik
22 Yorumlabir insan kendini nasıl bu kadar küçük düşürebilir resimli kanıtlarla onu gördüm ben resmen.
60 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2Ibunun karı versiyonusun a.q okuyunca bu geldi aklıma :D :D
10 Yorumla
+1 yılBu ne iğrenç bir muhabbet böyle.
Fuckbudy değil ki bu bildiğin erkek arkadaş olmuş.
Ama seni umursamayan bir erkek arkadaş.
Birdaha görüşme. Ararsa açma!20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar seviyesizlik bu böyle igrencsiniz.Cinselligi sevgilinle yasarsin o ayri da fuckbody olayi cok igrenc.Cocuk sana saygi bile duymuyo cinsel obje olarak görüyo
30 YorumlaTenimin sahibisin ama ruhuma asla demiş.
Bir de buradaki paylaşımlarını ve kendini düşürdüğün durumu gördüğünü tahmin ediyorum.
Son günlerde sana karşı olan tavrına bir sebep olabilir.03 YorumlaDönmez artık alacağını almış senden arada aşk sevgi olmayınca neden geti dönsün ki?
05 Yorumla:) zarif, duygusal ve ulaşılmaz kadınların geldiği son nokta sanırım... Yazık...
03 Yorumla- +1 yıl
Yazar burada
Kendini kaf daginda görmenin
Hazin sonundan bahsetmiş :p
Sen epey bağlanmışsın hani sadece fuckbady di sen resmen aşık olmuşsun.
Şimdi ne olacak sende git başka birini bul onunla isteklerini gider00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim bu çocuk seni kullaniyo. Bu çok açik. Sen sana değer versin, belki de duygusal bir şeyler hissetsin istiyosun. Sen bu çocuğa bağlanmişsin. Sana saygisi yok, değer vermiyo. İşini halledip gidiyo..
00 Yorumla
+1 yılMetin ol evladım. Yeni bulduğu pompasından sıkılınca o da sana tekrar pompalar merak etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansına küs :))) o sana karşı duygusal birşey düşünmüyor sadece ilişki ve başka bir kız bulmuşsa senin şansın kalmadı kendine başka birini bul o iş için ;)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBulamadığını nerden biliyorsun. Onun ile aynı evdemi kalıyorsun. Şu kızların kendini bu kadar vazgeçilmez görmesi ne kadar sinir bozucu. :D Sen kendine o kadar güveniyorsun ama senden daha ne güzelleri vardır şu alemde. :) Sen kendini güzelliğin ile avutmayı bırak gerçekleri gör ve yeni bir aday bul kendine. Yada fuckbody yerine seni seven duygularına hitam eden bir erkek arkadaş bul. Çünkü sen o kişiye karşı duygusal olarak az da olsa bir bağlantı yapıyorsun fuckbody'ine ;)
Cevap sahibi+1 yılDüşündüğüm gibiymiş.
Cevap sahibi+1 yılBundan önceki sen güncelleme yapmadan önceki yorumuma bakarsan anlarsın . Senin ona karşı duygusal olarak bağlandığını söylemiştim. O attığın paylaştığın fotoğraflarda belli oluyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana daha öncede cevap vermiştim..
Ne yapsa , ne yazsa sonuna kadar hakediyosun.
Sadece gelecekteki kocana acıyorum.
( Önceki yorumumu bilmeden ön yargılı bişekilde saldırmazsanız sevinirim)25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimim ben Allah aşkına söyle bakalım ?
Cevap sahibi+1 yılHayır seni tanımıyorum bile mesaj içeriğinde geçen isimden tanıdım bir soru daha sormuştun daha o zaman bakirleğini vermiştin sırf seninle olsun diye üstelik kendini boz demesine rağmen bozmayıp giden ama kan akmayan kız değilmisin sen ?
- +1 yıl
doğru bildin
+1 yılbi erkek olarak midem bulandı senden. cocuk hakettiğin değeri vermiş sadece.
43 Yorumla- +1 yıl
sex yapmanında bir adabı vardır. cocugun it gibi peşinden koşuyorsun. seks yapma diyen yokki sana ama gururunla yap. çocuk gömmüş bırakmış hepsi bu. yani 2 kuruşluk insana 2 kuruşluk değer vermiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuga helal olsun kimi becerip kenara atacagını çok iyi biliyormus.
Fuckbuddylikte aşk mesk olmaz zaten senin gibilere müstehak bu.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş bu nasıl onursuzluktur ya?
Nasıl kendini bu kendini beğenmiş adama kullandırtıryorsun anlamıyorum..30 Yorumla
+1 yılÇocuk si... si..p atmış ya la kenara:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
50 Yorumla
+1 yılŞimdi salak mısın kızım sen ? Soruyu tamamen okusak bile ne cevap vermemizi bekliyorsun ? Ne bilelim dönüp dönmeyeceğini ? Git başkasını bul la kendine
05 Yorumla- +1 yıl
seni ona bağlayan şey ne ?
- +1 yıl
Ya iyi ama tarif ettiğin şekilde yüzlerce erkek var. Parfümle herkes güzel kokar sonuçta. Çoğu erkeğinde ağzı iyi laf yapıyor. Başka birini bulmayı denesen olmaz mı ? Ama fuckbuddy olayı falan değil. Gerçekten seveceğin birini bul mesela ?
- +1 yıl
ya kızım zaten biliyoruz senin olayını. sitede herkes biliyor yani sayende. o çocuk artık duygusunu falan kaybetmiş sana karşı
Kimseyi bulamıyınca hazırdada sen olunca geri döner merak etme.
Seni daha çok kullanır kullanır atar.00 Yorumla
+1 yılİlk sorduğun sordua fuckbudy olduk demiştin ben ona da razıyım dedin noldu şimdi
00 YorumlaMesajlara bakılırsa çocuk seni tam olaral fuckbudy olarak görüyor. Bu durumda da çocuğun kimle ne yaptığına karisamazsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme s*ki kalkınca tekrar yazar sana, başka bir işe yaramazsın çünkü.
yanlış anlama onun gözündeki değerini bil diye söyledim20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmikicilikten cikmis bu is sen kiskaniyorsun elemani oda sadece mikme pesinde yazilarindan bu anlasiliyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyakisiklimi deyilmi beni balamiyorda
sen mikiciye asik olma asamasindasin orasi kesin.
Cevap sahibi+1 yılaciklamada cok gec kaldin :):)
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılfbuddy adı üztünde artık böyle bakıyor olaya sende aynı düşünüyorsan devam edersin olmadı başka limana yelken açacaksın
00 Yorumla Cinsellik konusunda 449 cevap paylaştı. o senın erkek arkadasında değil senden sıkılmış bırakmış ne dıye gururunu bu kadar ayaklar altına alıyorsunki.
00 YorumlaGördüklerime inanamıyorum...seni umursamayan bir erkek..ve sen o adam hakkında soru soruyorsun..yüzüne bile bakma mümkünse..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin derdin tum siteyi gerdi yanliz s..ktir et gitssin kizim sana fuck bodymi yok
10 Yorumla Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. daha önce geri döndüyse yine geri döner merak etme
11 YorumlaSen nasıl bir malsin ak :/
76 Yorumla- +1 yıl
bir fuckbuddy gitti abi ya :D
- +1 yıl
Off vallahi hardcore yaptın iki dakikada usta :D
Yuh ya yinemi sen sana inanamiyorum saka gibisin
02 Yorumla- +1 yıl
::::::::::::):):):):):):):):):):): bende inanmıyordum ama gercek
tuhaff çok tuhafffffffffffffffffffffff
10 YorumlaVay namıssız, millette ne istek var arkadaş..
10 Yorumla
+1 yılKaşara kaşar denmez
Kars peyniri denir:)21 Yorumla- +1 yıl
Sen yeter ki davul ol,
Tokmak elbet bulunur...:)
Yenisini bulmak hiç zor olmaz
00 Yorumlafuckbudyi sen çok yanlış anlamışsın :D
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyosun bizim ilişkimiz fuckbuddy ilişkisinden daha farklıydı önceki sorularımı oku bak anlarsın. Beni kıskanıyodu sen benim kadınımsın diyordu yemeğe çıkalım diye ısrar ediyordu. Fuckbuddy ismini sadece cinsellik kategorisine koyabilmek için yazdım çünkü en çok girilen kategori burası daha fazla cevap almak için
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuradaki mesajlarını gördüyse geri gelmez.
00 Yorumla Burda bir yigin adam var ne yapican sen onu.
10 Yorumla
+1 yılBoşver, önüne bak. Yeni, her zaman daha iyidir.
00 Yorumladöner döner erkeklerde bu libido oldugu sürece :D
00 YorumlaBu yuzden kızlar fucbuddy yi beceremiyor.
00 Yorumla
+1 yıldöner merak etme özler seni
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhay seni de fuck buddy ini de s...
10 Yorumla
+1 yılboşta kaldın desene :)
00 YorumlaPatlıcan?
01 Yorumla
+1 yılsoru nerde ?
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi canım şaka yapıyosun resimler nerede
+1 yılerkekten bol ne var
00 YorumlaBen varım (: boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh artık
00 Yorumla