20 yaşında bir kadınım. Lise 2. sınıf çağımdan beri travestiler hoşuma gidiyor, cinsel açıdan değil. Peruğunu çıkartan bir travesti çoğu insanı korkutur ama bana çok çekici geliyor , o peruğu takınca olan kadınsılık, peruğu çıkartınca gelen erkeksi vücut bana çok çekici geliyor. Sesini incelterek konuşmaları çok çekici geliyor, bu ilgimden çok utanıyorum, reel de kimseye söyleyemem, lezbiyen de değilim hiç bir kıza ilgi duymadım , arkadaşlarım bende kalır filan aklımdan dahi geçmedi yanlış bir şey. ama travestilerin o değişim atmosferlerine bir erkek bir kadın oluşlarına hayran gibi bir şeyim peruğunu çıkarıp kısacık saçlarıyla duran bir travesti size acaip gelse bile bana çok seksi geliyor, ayakta tuvaletini yapan bir travesti , bayılıyorum buna da. Daha önce hiç karşılıklı konuşmadım bile, konuşamam da zaten çekinirim , aslında utangaç biri değilşm ama çekinirim. Annemler küçükken travesti görüp birbirlerine bakmışlardı, annem bana tanımını yapmıştı ben yine görmek istemiştim çok eylenmiştim, sizce bunun alt sebebi nedir arkadaşlar, bir çözüm bulup yok etmek istiyorum bu zaafımı.
Güncellemeler
+1 yıl
Gün geçtikte travesti sevdam büyüyor, ben ne yapacağım?
Size ilk defa ciddi bir soru ile geleceğim. Trvestilerin atmosferine zaafım var, lezbiyen kesinlikle değilim, sebebi ne olabilir?
Bir travestiyle tanışmadan ve kendini tatmin etmeden ( bu tamamıyla senin duygularına bağlı olan bir durum). Asla rahat edemezsin tam unutum aklımdan çıkarmışım derken onlarla allakalı en ufak bir şey gördügünde ya da duydugun da duyguların tekrardan canlanır. İçinde travesti kelimesi geçen bir cümle bile yeterli olur. beni dinlersen bir psikologdan destek al yalnış anlama psikolojin bozuk anlamında söylemiyorum ama seni daha sağlıklı yönlendirirler. Utanmana gerekte yok rahatlıkla anlatabilirsin psikologlar için sıradan bir durum bu. Sana yardımcı olurlar.
Yönelimden çok fetişdir bu muhtemelen. Zararlı bir fetişde değil. Sübyanci değilsin katil değilsin sonuçta. Hornet var gay ve translarin uygulaması. Orda bir hesap açıp travestiler ile tanışabilirsin. Kadınlara ilgi duymayabilirler belki. Ama belli olmaz.
Çözüm bulabileceğini zannetmiyorum cinsel anlamda bise yaşarsan büyük ihtimalle soğursun ztn hayal ettiğimiz çoğu şey gerçek hayatta olunca tepkiler ters oluyor. Onun için fazla zorlama derim ben
Bu ilginin lezlikle falan ilgisi yok ve bu durum sadece sende de yok çoğu kişide var bu zaaf senin yapman gereken daha çok karşı cinse ilgi duyacak şeyler yapman çünkü bu durum bendede var
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Size ilk defa ciddi bir soru ile geleceğim. Trvestilerin atmosferine zaafım var, lezbiyen kesinlikle değilim, sebebi ne olabilir?
En İyi Cevaplar