Size ilk defa ciddi bir soru ile geleceğim. Trvestilerin atmosferine zaafım var, lezbiyen kesinlikle değilim, sebebi ne olabilir?

20 yaşında bir kadınım. Lise 2. sınıf çağımdan beri travestiler hoşuma gidiyor, cinsel açıdan değil. Peruğunu çıkartan bir travesti çoğu insanı korkutur ama bana çok çekici geliyor , o peruğu takınca olan kadınsılık, peruğu çıkartınca gelen erkeksi vücut bana çok çekici geliyor. Sesini incelterek konuşmaları çok çekici geliyor, bu ilgimden çok utanıyorum, reel de kimseye söyleyemem, lezbiyen de değilim hiç bir kıza ilgi duymadım , arkadaşlarım bende kalır filan aklımdan dahi geçmedi yanlış bir şey. ama travestilerin o değişim atmosferlerine bir erkek bir kadın oluşlarına hayran gibi bir şeyim peruğunu çıkarıp kısacık saçlarıyla duran bir travesti size acaip gelse bile bana çok seksi geliyor, ayakta tuvaletini yapan bir travesti , bayılıyorum buna da. Daha önce hiç karşılıklı konuşmadım bile, konuşamam da zaten çekinirim , aslında utangaç biri değilşm ama çekinirim. Annemler küçükken travesti görüp birbirlerine bakmışlardı, annem bana tanımını yapmıştı ben yine görmek istemiştim çok eylenmiştim, sizce bunun alt sebebi nedir arkadaşlar, bir çözüm bulup yok etmek istiyorum bu zaafımı.
Size ilk defa ciddi bir soru ile geleceğim. Trvestilerin atmosferine zaafım var, lezbiyen kesinlikle değilim, sebebi ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Gün geçtikte travesti sevdam büyüyor, ben ne yapacağım?