normal mi karşıaldı anormal mi ?
Sizi kim çıplak gördü?
normal mi karşıaldı anormal mi ?
sevgililerim.. tabi hepsi değil hepsiyle sex yapmadım ama unutamadığım bir an vardı ünide öğrencilik yıllarımda bütün yurt görmüştü ama içlerinden 3 kız zaten daha önceden görmüşlerdi çünkü eski sevgilimdi :D onun haricinde gören olmadı ama isteyenede hayır demem yani o konuda utanmam çekinmem yoktur arsız densizin tekiyim :D
aile dışında olmadı :)
lisede arkadaş sevgilisinin 5 yaşındaki çıkplak fotosunu göstermişti.abartmıyorum iki saat güldüm.şaka yaptım abarttım ama yarım saat kesin güldüm.
küçükken annem büyüyünce 3 sevgilim sonra bir de ameliyat oldum ameliyathanedeki herkes :D off vücudum resmen amme hizmeti görmüş
18+ tabi
Cevap
32Cevap
Cok uzun zamandır kankam var sena ona havlu tutturdum mayo giydim öyle sonrada daha çekinmedik cisimi yaparken de gördü falan filan. Ama en büyük bomba ben de hiç bir şey yok hatun çamaşırları ile footjop yaparken kuzeni ile arkadaşı net fotoğrafı cektiler yani😅
muhtelif gören çok oldu ama en fenası askerde tabip yüzbaşının muaynede hepimizin penisine bakmış olmasıydı herkes duvara dönük bir vaziyette gözler kapalı arkandan sessizce gelip dön diyor dönüyosun gözleri açmak yok indir diyor ve indiriyosun iç çamaşırını gözünü kırptığın an kapa lan gözünü :))
kandırmacılı soru. cevap vermem, veremem. utanırım ben.
Doktorlar 2 amelyatta ameliyatta çalışan herkes sevgililer gecelik ilişkiler.küçükken beni yıkayan teyze halalar anne baba muhtemelen amca dayilar yaşca çok buyuk kuzenler falan yani haddinden fazla insan
spor yaptığım yıllarda takım arkadaşlarım okul yıllarında sevgililerim, sünnetçim , eşim , uu düşünğrsem baya olmuş be olsun giyinik olarak görenlerin sayısı daha fazla :)))
Nerede reelde mi sanalda mı? Sanalda da gören çok reelde de.. Sınırı ince çizgi de tutanlardanım..
küçüklükte çırılcıplak fotolarımı çekmişler albümlere bakanların hepsi görüyo buda bizim baha diye :)
Öğrenciyken bir evin en üst katında otururdum. Karşı binanın bütün katları boş olduğundan çatıya kimse de çıkmazdı. Eve geldim. Soyundum ve kendi kendime oral yapmaya başladım. Bir de baktım ki, karşı binanın çatısında 5-6 bayan direk bana bakıyor.
yattığım tum kadınlar.küçükken annem ablam babam teyzelerim ve plajdaki bilimum yabancılar.
aile bireylerini saymazsak sevgililierim ve bi tanesinin de arkadaşı görmüştü. (arkadaşının evindeyken)
sitenin en masumuyum jnsspas'tan sonra :D
doktorlar ve annem
Kocacigim.
Kız arkadaşlarımın çoğu , annem, kuzenim. . aklıma gelen bunlar ;)
ben hergun cıplagım evde ama komslarım sıkayet etmıyorlar:)
Annem,sevgilim
Maaşallah herkezi sevgiliieri görmüş annelerinden çok.
Eski kız arkadaşım.Bir de küçükken anne, babam filan.
annem gordu :D Sevgililerimde gordu
Sevgililerm :D :D çoğul :D vaay be
Çocukken annem ve sevgilim.
Annem hariç 3-5 hatun kişi ama 10' u geçmez..!
Yanlışlıkla babam
annem
ve eşim
annem sevgililerim
görme şerefine nail olamayanlar oldu tabi.
yok ilk annem değil annem görmeden ebe yada dr görmüştür.
Bir sürü kişi oldu en başta ilişki kurduğum kişiler gördü.
Valla çok kişi gördü.
Valla o kadar değilde bi 300 400 kişi görmüştür. Kişileri değilde mekanları söyliym
Lisedeyken 3 yılda 50 kişi belki biraz daha fazlada olabilir.
Üniversiteyken 4 yılda 200 kişi filan.
Üni sonrasındada 100-150 kişi filan..
Aaa. oranlar git gide değer kaybediyor! :O
Hemen bir çaresini bulmam lazım XDD
çıplaklar plajı olsada gitsek:D
:DDDDDDDDdddd
Seni kim gördü çıplak ?
çok kişi gördü ama çetele tutmadım :D
hangi birini söyleyim..
görmesi gereken kişiler:-)
duş alırken arkadaşlar görmüştü
annem daktır bide kuzenim