Kızlar, sevişme esnasında inleme acıdan mı yoksa zevkten mi oluyor?

Herkese merhaba,

Özellikle bu soru da sadece kadınları kızları ekledim erkekler size saygısızlık ve sapıklık yapmasın diye ve rahat olmanız açısından gizli kullanıcı olarak soruyorum sizde gizli kullanıcı olarak yanıt verin ve sizi rahatsız eden olmasın. Sorum şu şimdi cinsel ilişki esnasında heteroseksüel ya da eşcinsel hiç fark etmez, ilişki sırasında kadınlar çok inliyor acaba ilişki size çok mu acı veriyor yani bazen haksızlık ediliyor gibi hissediyorum tabi erkek olduğum için anlayamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim neden inleme sesleri oluyor zevkten mi yoksa acıdan mı yani cinsel ilişki size çok mu acı veriyor? Birde kadınlar hor görülüyor gibi hissediyorum cinsel ilişki sırasında gerçekten böyle midir yanıtlar iseniz çok mutlu olurum ileride eşime nasıl davranılması gerektiğini öğrenmek için de soruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
9 Nisan Salı 2019 saat 21:51 cevap verecek yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
10 Nisan Çarşamba Saat 10:06 şurada o kadar samimiyetsiz sorular var binlerce cevap veriliyor düzgünce gerçekten çok merak ettiğim bir konu için soru sordum bir cevap var bu siteyi bazen anlamıyorum.