Seksin çeşitleri arasında yer alan anal seks, bir çok çiftin denediği, kimisinin memnun kaldığı, kimisinin de bir daha asla denememe kararı aldığı bir seks çeşidi. Özellikle bakireliğe önem veren toplumlarda kızlık zarının bozulmamasına dikkat ederler. Seksi merak eden ve denemek için başka çare bulamayan çiftler anal seksin o gizemli ve dar yolunda bir serüvene çıkıyorlar. Peki evli çiftler zaten vajinal ilişki yaşıyorlar, neden anal ilişkiyi de yaşamak istiyorlar?
Ne geldiyse başımıza hep meraktan
Zevk her bölgede yaşanmalı
Yapmasak da olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anal seksi yaşayan çiftler merak için mi, zevk için mi bunu deniyorlar?
aslinda konu galiba kadin vucudundaki "penis" girebilen delik sayisi ile ilgili. yani "homo sapiens" denen turun disi mensuplarinda 3 adet penis sokulabilecek delik var. biz de bunlarin hepsini literature almisiz, pesinden gidiyoruz. (vajinal, anal ve oral). mesela insanlarin burun delikleri buyuk olsa, oraya da sokup ona da "x sex" diyecektik, merak edip yapacaktik. ya da ne bileyim gobek delikleri biraz daha derin ve genis olsa, onu da yapardik. yani hadise "dot" degil "delik"... velhasıl mesele sadece doyumsuzluk
Zevk her bölgede yaşanmalı dedim. Anal seks o kadar abartıldığı kadar bir zararı yok. Her gün yapmazsan tabi. Ben bir kadını kalçalarından becerdim. Accayip zevkli bir şey. Kadın da çok zevk alıyor bu durumdan. Bu konunun bakirelikle de hiçbir alakası yok. Bakireliğine önem veren bir kadın zaten seks de yapmaz, anal seks de. Yani arada bir fark yok. Zaten vajinal seks yapan kadınlar ileride kızlık zarını diktirme yoluna gidiyorlar. Bakireliğin önemli olduğu toplumla değil, dinle alakalı bir konu.
Hayır, anal ilişki de anal yolun vajinadan daha dar olduğunu ve daha fazla zevk vereceğini düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki anal vajianadan daha geniştir.
En İyi Cevaplar