Sitede sorular var penisim 13cm yeter mi diye herkesin mi 17 18 19da kimse bu gençlere cevap vermiyor.13 olupta birlikte olan yok muveya kızlar hıcmı denk gelmedı ? Merak ettim
Cevabın nedir?
Sanal bir ortam, burada astrolojik rakamlardan bile söz edilebilir. :) Ancak, şu ana kadar birlikte olduğum insanlardan en uzun penis boyutunun 16 olduğunu söyleyebilirim.
28 Yorumla
Soran+1 yılNe fark vardı diğerleriyle açıkçası ben daha önce 19cmyi alanlada oldum benimde 14 ama olmadı yani bir sıkıntı kız halinden memnundu buradaki insanlar neyin derdinde onu anlayamadım
- +1 yıl
Boyutun pek önemli olduğunu düşünmüyorum. Cinsel organın büyüklülüğü, genişliği vs. bence ülkemizde çok yanlış bir şekilde, ego tatmini için kullanılıyor. Bana sorsanız her şey kişinin deneyimlerinde ve organı kullanışında bitiyor.
Tabii, bu benim düşüncem. Elbette aksini düşünenler vardır.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun bende böyle düşünüyorum olgunlaşmamış insan aksini düşünür
- +1 yıl
Santim santim anlayan bir kız olmak önemli bir şey değil, ancak bir şey gördüğünüzde 15-16 santim mi yoksa 18-19 santim olup olmadığını anlamak pek bir beceri değil. Gözü ve mantığı olan herkes tahmini bir şey söyleyebilir.
Ayrıca, kaç santim diye sormaya gerek kalmıyor. Gerçek anlamda kurulan ilişkilerde elbette konu vücut özelliklerinden, cinsellikteyse organlardan geçiyor. Benim bedenlerimi nasıl o biliyorsa, onun penisinin boyutunu da ben biliyorum.
+1 yılHerkes büyük memeli yuvarlak popolu.
Göbekli desen asla yok.
Hepimiz taş gibiyiz.91 Yorumla
Soran+1 yılAhaha evet :D
Türkiyede ortalama penis boyu 14 cm :D Penisi 12- 14 cm internette 20cm den aşağa değil internete girince artıyo boyları aahahashuas :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle :D
Soran+1 yılOnlar aşmış artık kendilerini bile sikerler öyle malafatla :D
- +1 yıl
...
+1 yılBurası +18 bi' site..
O yüzden herkesinki kelle hariç 18 bro..
Atıp tutmak serbest..13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıldün salağın biri 24 cm, kız arkadaşım içine alamıyo diye yazmıştı buraya, 2 katına kadar çıkarıyolar bence :D
63 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olabilir :D çünkü benim kuzenimin 23 cm zenci falanda değil :D
Cevap sahibi+1 yıleğer doğruysa o kadarı da iğrenç be
Soran+1 yılMerak edipte kuzenime koşan çok kız olduda yarısını sokuyor zaten yapıcak birşey yok
Millet beline dolayip geziyo. Ne 24 u adamlarda 74 santim var :P bu soyleyenlerde garanti 9 santim vardir. Oz guveni dusuk bunlarin
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılukala cevap verenlerinki eminim ki daha küçük. kızlarda o kadar görmemiştir ya da sevgililerininki daha küçüktür :)
17 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gizli bile cevap vermiyorlar cidden yok mudiye düşündüm bir an
Cevap sahibi+1 yılyok kardes ya türklerinki hep o aralarda 10-14cm . bunun üstü türklerde biraz zor :)
Soran+1 yılEee ozaman bu insanlarınki neyin kafası ben 23 yaşındayım okadr kızla birlikte olmasam beni bile komplekse sokucaklar
Cevap sahibi+1 yılseninki kaç ta komplekse giriceksin :)
Soran+1 yıl14
Cevap sahibi+1 yılyani sorun olmadıysa sıkıntıda yoktur :D arkadaşlar çok güzel yorum yaptı. burası +18 bir site benim bile 18 cm den asagısını söylemeye ellerim varmıyor :D
Soran+1 yılAman sallasana ya neyse o ego tatmini boş iş bence yetiyor mu açıkça söylim henüz beni boşaltamadın bu ne diyen olmadı gerisi mühim değil
Herkesin 18 ve üstü hiç küçük bulamazsın buralarda
43 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sanırım :)
- +1 yıl
Geçen bacağım kanadı, o an yanmda yara bandı olmadığı için, bacağıma sarmak zorunda kaldım =(
İyiki büyük Allah'ım diye şükrettim - +1 yıl
Bacağınıza saracağınız bi' çükünüz bile yok, çok şanssızsınız !
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternette yazmaya gelince, uzayan penis yapmışlar :)))
İnternet kesilince normale dönüyor merak etme :D00 Yorumla
+1 yılküçük olan söylemez o yüzden rastlamıyorsun :D
21 Yorumla
Soran+1 yılGzilide söylemiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D ahahah az önce arkadaşıma aynısını dedim
22 Yorumla- +1 yıl
ne dedin ki ? :D
Soran+1 yıl:D
Bırak gençler atıp, tutsun içleri rahat olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılDiğer gençlerin psikolojisini etkiliyorlar baktım hepsi 18 yaşında yetermi yetermi diye geziniyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki 15 cm falan sanırım :D kız arkadaşım kısaymış dedi.bacak omza yapıp dibine kökledim dediğine pişman olmuştu :D:D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlarsoruyor.com'a üye olmanın ilk şartı penisin 18cm den büyük olması xd: :D:D:D:D
00 YorumlaBENİMKİ 14,5 CM ama çapı 7 cm
02 Yorumla
Soran+1 yılÇap mı onu nasıl hesaplıyorsun
Benimki 5 cm ne yapmayalım :):)
10 Yorumla
+1 yılCetvelle mi geziyosunuz a m k ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBana mı diyorsun bilader ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim 14 ama kalın
23 Yorumla
Soran+1 yılGötüne sok birader napalım* onu mu sordum ben
Cevap sahibi+1 yılrt
Cevap sahibi+1 yılterbiyesizleşme... çamura taş atmam ben..
+1 yıl15 cm gayette kullanışlı her işe yarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar sulak yerde yetişmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem