ilişkiye girerken bacaklarımızı illa aralamak mı gerekir? aralamadan düz yatsak girer mi? Bir de ön sevişme var bacağımız kapalı diyelim erkek mi diyor bacağını aç veya sen kendi kendine açarsan saçma olmaz mı? Biraz aydınlatırsanız sevinirim bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsırtüstü pozisyonda bacaklarını açmadan giremez
ama yüzüstü ya da domalma denilen posizyonda bacaklarını açmasan da erkek arkanda olduğu için ilk seferi zorlamayla olsada girer erkeklerin en sevdiği posizyonlardandır bu :))
ayrıca sen açmayıp erkeğinin bacaklarını açması ya da sen altta o üstte sevişirken senin bacaklarını kapalı iken erkeğinin önce kendi bacağını senin bacaklarının arası koyması ve ve sonra diğer bacağınıda senin bacağının arasına koyarak senin bacaklarını aralamış olması ve git gide kendini sana çekerek bacaklarını iyice açılmış olur yani sen istemesen de erkeğin doğal hareketlerle açmayı bilir ve tamamen seni altına alıp bir yere kaçamazsın bacaklarını da kapatamazsın veeee köklemeye başlarrrr ohhhh miss :))
başka sorun varmıydı canım3117 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha alemsin yaa son cümlen çok güldürdü köklemeye başlar :))
çokta güzel anlattın tebrik ederim. ama yüzüstü değil de sırt üstü pozisyonda ben bacaklarımı hiç açmadan yapışık şekilde dümdüz uzatsam girebilir mi? çoğu kişi girer demiş. vajina altta kalıyor nasıl giricek? bide bacaklarım kapalıyken kendi bacaklarını nasıl bacaklarımın arasına soksun ki :)
Cevap sahibi+1 yılevet kökler ve bu senin çok hoşuna gder tabi erkeğinin şeyi çok uzun değilse :))
sen yüz üstü erkeğinde senin üzerine aynı şekilde uzandığı zaman kalkmış olan penisin başı tam senin orana denk geliyor ve girmesi problem olmuyor anlıcağın bacakların kapalı olsa bile :))
son olarak ta senin bacakların kapalıyken o nasıl kendi bacağını senin bacağıının arasına koyacak o erkektir bir punduna getirir seni açar o bacakları merak etme onun altındasın ve elleri dudakları vücudunda geziniyorken :)
Soran+1 yılyüz üstü girer onu anladım da sırt üstü yatarken girer mi onu anlamadım ben :-/
Cevap sahibi+1 yılsen sırt üstü yattığında bacaklarını açmazsann giremez :D ne yapmayı pilanlıyorsun :D ama sen bacaklarını açmazsan yanlara erkek yine bir yol bulur bacakların kapalıyken ayaklarından tutup havaya kaldırır ve güzelim vajinan tam şeyinin dikinin önüne gelmiş olur yine kökler :D kurtuluşun yok bence :D baştan teslim ol
Soran+1 yıl:)))) iyi ki erkek değilmişsin senn çok fenasın :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) keşke erkek olaydım bir kızı altıma almanın nasıl bir zevk olduğunu çok merak ediyorum çünkü :))
sen neden bu bacaklarının kapalıyken girip girmeme meselesini merak ettin merak ettim :))
Soran+1 yılçünkü ilişkiye girerken bacaklarımı açmayı düşünmüyorum ben öyle yatamam :) bacaklarımı düz uzatırım o şekilde olur mu diye merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılkapana takma sen açmıcan zaten sen kapalı tut erkeğin açmasını bilir ama umarım evlenmeden yapmazsın bu işleri :))
Cevap sahibi+1 yıleşim sağolsun :))
- +1 yıl
ulan gündüz vakti boşalıcam haa :)
- +1 yıl
sırt üstü yatarken de açmadan girer tabi çok kasmazsa bacaklarını
- +1 yıl
Ne muhabbet be :)
- 1 yıl
@kxnan ister ister. Köklenmiştir zaten de. Çok eski yazışma bunlar. KS üyeliği devam ediyor mu acaba? Çoğu zıdt pırt kapatıyor KS hesabını, sonra yine açıyor çoğu. KS hesabını bırak ölmüş de olabilir korona, deprem vs oldu.
- 1 yıl
Ne biçim anlattın öyle canım çekti... Tokatçı filmindeki tavuk vitrininin camına ekmek banan Osman gibi hissettim kendimi. 😅
En İyi Cevaplar
sen yere dümdüz yatsan yani göbeğin yatağa deyse erkek elleriyle kalçalarını ayırıp penisini sokabilir.
73 Yorumla
Soran+1 yılsırt üstü yatsam diyorum. bacaklarımda yapışık dümdüz uzatsam girer mi
- +1 yıl
sokmak ısteyen sırt ustude aytsan yukardan asagı dıpleme seklınde arasına sokar ıkı dudak arasına gırer asagı ınınce senınjkı gıtgelle sulanır aralarınır arası ve alaet gırer kayar ıcerı
Cinsellik konusunda 359 cevap paylaştı. ilginç bir soru:)) Allah aşkına nasıl girileceğini daha öğrenmediniz mi? sizin ki bacak aranızda önden ne kadarı görünüyor ki? açacasın tabi hele sırt üzeri ve yüz üstü yatmışsan..adam delsin mi canım aç ki rahat girsin ben ceama doggy pozisyonunda açma dar olur o zaman... benden söylemesi
116 Yorumla
Soran+1 yılya bende açmadan girmez diye düşünüyorum ama yorum yapanların hepsii öyle de girer diyor. açmadan vajina görünmez ki altta kalıyor nasıl girer
Soran+1 yılklitorise nasıl dokunacak ki. vajina ayrı klitoris ayrı? ben bacak açmak istemiyorum belki yapışık dümdüz uzatmak istiyorum bacağımı olmaz mı
- +1 yıl
sen utanıyorsun anlaşılan..dün birlikte oldum ve o da önden bacaklarını açmadı ve göremedim ben de arkasını döndü öyle girdim ama ben görerek yapmayı çok seviyorum arkadan göremedim... klitorisayrı değil eğer erkekği üzerine uzatırsan misyoner tarzı erkek klitorisine de baskı yapar ve zevk alırsın. bir de erkek girerken sen de bakmalısın inn hoşuna gider eee öyle olunca aç allah aşkına bacaklarını bu kadar sıkıntı etme lütfenn:))
Soran+1 yılseninki neden açmadı bacaklarını? açmayınca giremedin mi yanii? açmak istemiyorum ben saçma geliyor bana öylee sevmiyorum o tarz pozisyonlarıı o yüzden. klitorise kendi baskısı olabilir ama penisi klitorise dokunmuyor ki sonuçta vajinaya giriyor
- +1 yıl
hayır giremedim vallahi ama zorlamadım arkanı dön dedim öyle yaptım... sen açmadan şğle yap yüzüzstü yat bacaklarını birleştir erkek kalçalarını aralar ya da sen ayırırsın o zaman girer hem sen bacaklarını açmamış olursun hem o girmiş olur da vallahi anlamadım neden bacak açmaya bu kadar takıldın? sevişirken nasıl bunu düşünürsün..bir birlikte olduğum bayan bacaklarını kapatmıordu vallahi sonuna kadar açıyorsu ve en çok zevk aldığı şey buydu...
Soran+1 yılbilmem sevmiyorum bacak açmayı rahat olamıyorum öyle. kapalıyken daha güvende hissediyorum kendimi :) senin dünki de açmamış sormadın mı nıye açmadıgını
- +1 yıl
:))) bu arada şeker bir bayansın gülümsettin beni... dünki çok ani oldu 15 dakikada ..utandı beilliki ilk kez birlikte olduk ondan sanırım...utanması doğal ben de zorlamdım zaten ama görmeyi çok isterdim..sormadım neden açmıyosun diye belki ortm uygun değildi ne bileyim..gerçi yeni ağda yaptım demişti evet önden göründü ağdalı olduğu da bir de fala geride idi sanırım vallahi hiç görmedim... arkadan da o istekle kaşçalarını aralayıpta bakamadım zaten.. tamam sana şimdi yöntem bulalım:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) ben bacak falan açmam valla buradakilerin dediği gibi bacağı delip giriyorsa ne alaaa :)
- +1 yıl
hahahah delgeç değil o etten bişi yalnız :)) keyfine bak nasıl rahat edersen öyle yap zevk almana bak...sexte öyle böyle olmalı diye bişey yok.Ne kadar birliktelik yaşadın bilmiyorum ama erkek arkadaşının tepkisi de önemli değil mi? Ben olsam sen nasıl istersen öyle yapardım..zorlamam utanıyorsan utanıyorsundur... dimi ama:))
Soran+1 yılevet tebrik ederim anlayışlı olmak gerekir bu konuda
Soran+1 yılbende teşekkür ederim çok yardımcı oldun sağol :)
Sirt ustu yatarken bacak acmadan girmez belinin altina yastik koyarsan eger girer ama biraz yorucu ve zor olur. En iyisi sen bacagini ayir ve birbirinize yapisin illa bacagin birlesik olacaksa kaldir havaya bacaklarini koy tek omzuna yapistir gitsin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Evlilik dışı ilişki yaşamayacağına söz verirsen bununla ilgili eğitici bir kaç resim gönderebilirim.
44 Yorumla
Soran+1 yılyaşamayacağım tabikide
Soran+1 yılişte söylediğim pozisyon buydu. kızın bacakları kapalı vajinayı gizlemiş oluyor nasıl girer ki öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılARKADAŞLAR YARDIM EDİN ;
Arkadaşlar 4-5 gündür mastubrasyon yapmıyorum rekorum 1ay 12 gün sizce bu rekoru kırayim mi yoksa şuan p*rno karşısında zevk için oynadığım penisimi boşaltayim mi ? Sorun şu ben sporcuyum yaptıktan sonra kötü hissediyorum yapmasam da içimde kalıyor sadece aklıma geldğinde fenalaşıyorum siz olsanız napardınız :?20 Yorumlayüzüstü yatarsın le yapılabilir backlar kapalı aynı şekilde sırtüstüde olur
15 Yorumla
Soran+1 yıldüz yatışta bacaklar birbirine yapışıkken nasıl girer ki vajina altta kalıyor?
Soran+1 yıltamam da popo altta kalıyor sırt üstü yatınca?
Gizli Üye(36-45)+1 yılo pozisyona göre değişir canım da normalde açman gerekir tabiki ama karşındaki daha dar girmek istiyorsa arada onuda yapabilirsiniz daha sıkı oluyor o zaman...
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgirer ama sen yüzüstü yatarken olmalı,başka türlü olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılsırt üstü yatarken?
Cevap sahibi+1 yılsırtüstü yatarken ancak bir şekilde olur, sen bacakların kapalıyken,bacaklarını karnına doğru çekersin,o şekilde partnerin vajinanın içine sokar. iç dudaklar her girip çıkmada içe doğru yönleneceği ve klitorisin daha fazla etkileneceği için,dayanılmaz bir tat alırsın
Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı. Erkek sevinirken babasını bacak arana sokar sende ister istemez oranı bacağına sürersin hoşunu gidince tüm gövdeye musade eder sonrada başını sürtüp twnisirlar sevisme faslı onların inisiyatifi keser rahatlayan kadar gitgeller devam eder.
01 Yorumlasenin sıkıntın ne ?illa düz yatayımöylemi girsin istiyorsun.Sen yat gerisini yapana bırak.
22 Yorumla
Soran+1 yılevet düz ve bacaklarım kapalı şekilde
Gizli Üye(36-45)+1 yılen iyi cevabı kesin herkes sonuna kadar okumuştur.
erkek her türlü girer dert etme.15 Yorumla
Soran+1 yılsen okumadın mı
Cevap sahibi+1 yılokudum. bayan yazdığı için okudum , erkek yazmış olsa okumazdım. bilgi seviyesi iyi
Soran+1 yıleşinden öğrenmiş :)
Cevap sahibi+1 yılolsun biliyor ya bu önemli. yeşilçam'da vaktiyle p*rno filmleri de çekilirdi. bayan oyyunclardan birisi şunu söyledi tamam yaptıklarımız hoş değildi belki ama en azından türk erkeği türk kadını seks yapmasını biraz öğrenebildi fikir verebildik demiştir. hani kadınlar duygu istiyor ya o duyguyu erkekler çoğu zaman anlayamadı
Soran+1 yılevet bişy demedim zaten çok aydınlatmış iyi biliyor ki en iyi cevap seçtim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende butür konularda biraz cahilim :) Dediğin gibi bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ve öğrenmeninde utanacak bir yeri olmaması lazım bence, en azından ben böyle düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılNeden o pozisyondan girdin..konuya köpek pozisyonu var domalda gör...
10 Yorumlane zorun var sıkıntın ne bacaklarını açınca çok güzel gözüküyor sorunun nedir. penis igne gibi değilki eti delip geçsin boş ver zevk almaya bak keyfini çıkar
00 YorumlaBacak açmadan olurda rahat olmaz tam içine hepsini veremez,gel gitler kısa olmasından pek zevk alınmaz..:))))
10 Yorumla
aralaman gerkmez hatta aralamazsan daha rahat orgazma ulaşabilirsin. kimse bişey demiyor .seviştikçe sen kabak çiçeği gibi açılıyorsun.20 Yorumla
+1 yılistek oluştugunda o bacaklar öyle bir açılırki sen bile anlayamazsın:)
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacaklar kapalı ve sımsıkıyken de girmek mümkündür. yalnız bu işi yapan erkeğin aletinin gayet sağlıklı ve kazık gibi sert olması gerekir. bu pozusyonda yapılan ilişki kadına daha çok zevk verir erkeği biraz yorar...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok severim o pozisyonu, hem kadın daha çok zevk alır. Öyle girince, klitorise sürtünme de olduğundan, inletir.
122 Yorumla
Soran+1 yılbacaklar kapalı ama nasıl gırıcek kı vajına altta kalıyor bacağı aralamak gerekmez mi
Cevap sahibi+1 yılHayır, açmadan da giriyor. Hem çok dar oluyor vajina, belki köküne kadar girmiyor ama o giriş yetiyor. Sürtünme ve girme aynı anda oluyor.
Soran+1 yılbana girmez geliyor çünkü vajina altta kalıyorr bacağımın arasında açıklık olmadan nasıl giricek
Cevap sahibi+1 yılBakire misin?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSürtğnme yaşadın çıplak olarak ve girip girmediğini mi merak ediyorsun?
Soran+1 yılhayır sadece ilişki sırasında açmak istemiyorum açmadan olur mu diye merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılOlur emin ol. Hiç sürtünme yaşadın mı?
Soran+1 yılyaşadım ama elbiseliyken. o şekilde de girmez herhalde dimi?
Cevap sahibi+1 yılElbiseyle girmez tabi :) vajinanın iç dudakları nasıl?
Soran+1 yılikimizde elbiseliydik zaten. ne yapcan iç dudaklarını? niye sordun
Cevap sahibi+1 yılEğer düz tek çizgi halindeyse, girmek kolay olur.
Soran+1 yıldüz tek çizgi nasıl oluyor anlamadım
Soran+1 yılbunlarla ne alakası var ki girişin
Cevap sahibi+1 yılNeyse tamam, soru mu spruyorsun cevap mı veriyorsun belli değil. Bi mantığı var ki soruyorum :)
Soran+1 yılhahahhhh :)) açık olsa ne olur kapalı olsa ne olur nıye bununla alakası var :D
Cevap sahibi+1 yılCevapla cevabını al :)
Soran+1 yılya sen söylee ben ordan çıkarırım cevabı hangisiyse :D
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ilk sen :)
Soran+1 yıliyi söyleme o zaman
Cevap sahibi+1 yılŞu an yanımda olsan gösterirdim girip girmeyeceğini, önce güzelce bir yalar iyice ıslatırdım, sonra sırt üstü yatırıp bacakların düz bir şekilde uzatırdım ve tam vajina üstüne otururdum, bacaklarım iki yanda, önce sürterdim çizgisinde ve üzsrine uzanıp, öperken, hafif srala derdim bacaklarını ve içine sokup, bacaklaronı bacaklarımla sıkıştırarak birbirine yapıştırırdım, hafifçe hareket ederdim üzerinde. Imm en sevdiğim pozisyon :)
seni sikmeye karar versin vücudunda yeni bir delik açıp yine siker
40 YorumlaAnlamadım ben milleti ama herhalde benimkinin işlevi iyi sırt üstü partnerimin denk getirmesi ile giriyor ve çook zevklii :D
10 Yorumla
+1 yılSen sımısıkı tut bırakma kimse girmesin turşusunu kurarsın
10 Yorumlaherkesi bilmem ama ben de ilerleyince girip çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılgüzelim sen zaten erkek üzerine çıkınca ister istemez bacağını aralayacaksın çünkü vajinan ıslanacak baskı yapılmasını isteyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırak canım benim istemediğin şeyleri yapacaksın gözün bişey görmeyecek o sırada :) Rahat ol kasma..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaçmadan girmez genelde erkek aç bacğını der ya da domaltır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahatlıkla girer daha da iyi zevk verir dar olunca
217 Yorumla
Soran+1 yılama düz yatışta bacaklar birbirine yapışıkken nasıl girer ki?
Cevap sahibi+1 yılvajina deliği bacakları kapatarak gizlenecek bir delik değil
sadece girişi daraltmış oluyorsun öyle yaparak
penis ise sertleşmiş bir biçimde o deliği açar ve yoluna devam eder
Soran+1 yıldüz yattıgımızda ayaklarımızı da yapışık şekilde dümdüz uzatırsak vajina deliği altta kalıyor ama
Cevap sahibi+1 yılama sen de işi hep yokuşa sürüyosun :D
azıcık arala da rahatça girek yani :Dböyle girmesi zor oluyo :D
Soran+1 yılgirer mi öylee? bacaklar yapışıkken
Cevap sahibi+1 yılgirer
çünkü denendi ve onaylandı
ayrıca girerken daha çok zevk alırsın penisi daha çok hissedersin ve vajinanda penisin kaydığını hem sen hissedersin hem partnerin hisseder
Soran+1 yılama vajina bacak arasında olan bir şey. önden görünmez ki bacağın arasında kalıyor. girmesi için o bacağı aralamak lazım bence
Cevap sahibi+1 yılbunu sana uygulamalı olarak anlatayım
şimdi bir elini yumruk yap iyice sık
diğer elinin işaret parmagı ile yumruğa girmeye çalış girecektir
sen kendini ne kadar sıkıyosan sık vajina deliği ne kadar altta kalıyosa kalsın yeter ki altında kalmasın vajina deliği popo nun altında olsaydı imkansız girmezdi ozaman işte
ama penis her türlü o vajinaya dalar ordan
önce bacaklarını aralar ordan girer penis sert
vajinaya temas ettiğinde gerisi gelir
Soran+1 yıltamam da seninde dediğin gibi önce bacaklarımı aralar. aralamadan giremez ki
Cevap sahibi+1 yılbacaklarını penis aralayacak
vajina girişi bacaklarının altında olduğu için önce bacaklarını delip geçmesi lazım penisin
bacaklarını delip geçmezse penis nasıl girecek alttaki deliğe dimi ama
sen bacaklarını kapatınca deliği kapatmıyorsun sadece gizliyorsun
Soran+1 yılheh bende onu diyorum işte bacağımı kapatınca deliği gizlemiş oluyorum bacağımı aralamadan oraya girmeniz imkansız işte önce bacağı açmak gerek
Cevap sahibi+1 yılevet gizliyorsun ve penis o zaman bacaklarına değmiş oluyor
bacaklarının arasından penis girmezse nasıl öpüşecek vajina ile penis dimi ama
erkek zor yolu seviyosa sen ne kadar da sıkarsan sık o oraya sokar
sen bacağını kapadığın için delik aşağıda kalıyor yani ufacık bir naz yapıyosun
yani erkek ya penisi ile açacak o bacağı
ya da bacak omuza yapacak rahatça girecek
başka türlü olmaz :)
Soran+1 yılşimdi oldu işte teşekkürler :))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım
ne zaman istersen buradayım yani
kafana bişey takılırsa bana sor çekinme :))
Soran+1 yıltamam eksik olma :))
Cevap sahibi+1 yılsen de :)
Cevap sahibi+1 yılsizi eklemek isterdim
ozaman daha rahat konuşabilirdik
Girer bebeğim girer ;)
24 Yorumla
Soran+1 yıldüz yatışta bacaklar birbirine yapışıkken nasıl girer ki vajina altta kalıyor?
Soran+1 yıl______
______
______
bak şimdi bunu bacak olarak düşün böyle düz şekilde uzatınca ve yapışıkken nasıl gırıcek bacağı açmak gerekmez mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirmiyo en son deli olmustum ucu giriyo anca
13 Yorumla
Soran+1 yılniye açmamıştı bacaklarını partnerin?
Cevap sahibi+1 yılparalı o*dan ne beklenirki
Cevap sahibi+1 yılbende 2.sinde domalttım tabi
Girerse de acı çekersin
11 Yorumla
+1 yılBiz de derdimiz var sanıyoruz
00 Yorumladeneyelim ve görelim ne dersin
10 Yorumlaolmadıki bir manıta gösterelim :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArala ki daha iyi hisset içinde.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
- +1 yıl
nehir profilinde ki resim andrea ya ait öylesine mi ekledin bir hayranlığın var mı?
Cevap sahibi+1 yılOylesine diyelim hemen de
Her turlu girer
13 Yorumla
Soran+1 yılbutun engelleri aşar :D
+1 yılsorun olmaz girer
19 Yorumla
- +1 yıl
üzerine az uzanır kalçalarını az ayırır ve içine salar meraklanma
Soran+1 yılkalça altta kalıcak sırt üstü yatınca
- +1 yıl
canım poponun yanaklarını az acar oradan bacaka arana ulaşır ve aletini oraya koydumu o yolunu bulur :)
- +1 yıl
sırt üstü yatarsan o iş daha kolay olur
Soran+1 yılpopoyu da açamaz kii alta kalıyorr düz yatınca
- +1 yıl
sen ister duz ister ters yat o alet o vajinaya girer
Soran+1 yılhahahahahaa koptumm :)))
- +1 yıl
Kalkmışın dini imanı olmaz sen kenara çekil izle bak elin oğlu nasıla. mına kyuyor seyret
Cinsellik konusunda 381 cevap paylaştı. girer girer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin amacın ne :)
14 Yorumla
Soran+1 yılbacak açmamak
Cevap sahibi+1 yılsebebi ne ? içine girmemesi mi ? bakire misin ? amacın bakireliği korumak mı?
Soran+1 yılbakireyim ama evlenince açmamayı düşünüyorum. ben öyle yatamam bacaklarımı düz uzatmayı seviyorum ben ondan :)
Cevap sahibi+1 yılzaten sürekli öyle olmayacaksın ya :) isteğin bitene kadar :) zaten sen zevke geldiğinde kendin açacaksın hadi sok artık diye. yaş kaç ? lise mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:)...:)...
10 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği