kadın vücudunda neresi daha kadınsı ise orası erkeği çıldırtır.
tam kadınsı baldır...
tam kadınsı kalça..
tam kadınse bel..
tam kadınsı göğüs...
tam kadınse boyun...
tam kadınsı dudak...
:)
anlatabildim mi? içgüdü meselesi.10 Yorumla
+1 yılher ikisi de olunca tadından yenmez... hele kalça büyükse... offff elimle aralayıp suratımı sokarım arasına
12 Yorumla
Soran+1 yılikisi olursa görsel anlamda ikisi de dikkat çekmez.. birinden biri
- +1 yıl
götttttttttt...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. dolgun üst baldırlar, benim daha çok hoşuma gidiyor,:D
24 Yorumla
Soran+1 yılaz sayıdaki ;) katagoridensin, belirgin kalça, hantal mı gösteriyor.. ne açıdan baldır derken?
Soran+1 yılbence de daha tahrik edici, kalça görsel olarak hoş ancak, baldır daha harekete geçirici, bir kız gözüyle..
Yağsız olmalı , selülüt olmamalı , spor yapan bir kızın kalçası olmalı işte squat şart :)
10 Yorumla
+1 yılbelirgin vücut hatları diyelim genel olarak, daha seksidirrr
10 Yorumlabelirgin ve çıkık kalça mükemmel olur bence sabahlar olmaz böyle bir kızın yanında benim için
10 YorumlaDolgun kalca Yana degıl arka dışa çıkık olcak olsun yani olmalı :D
10 YorumlaBaldır beni benden alır ama kalça da olmalı ve sabaha kadar sürmeli :P
10 YorumlaKalcanin belirgin ve dolu olmasi teecihin koydukca harekrt etmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılselülitli seksi .bizim kızların hemen hepsi böyle en azından şansımı arttırayım :)
15 Yorumla- +1 yıl
:D
Soran+1 yıloffff yapma yahuu
Cevap sahibi+1 yılneden doğru söz söylemek suç mu :)
Soran+1 yılitici
Cevap sahibi+1 yılolsun portakal kabukları da olsa ruhu karakteri iyi olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalça belirgin dolgun olmalı kalça tahrik eder her zaman gizliciğim :)
10 Yorumlaikiside olursa yemede yanında yat hem büyük popo hem kalın baldırr
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne yahu.. odun derler ona
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOzur dilerim sorunuzu anlamadim ama genis yayvan olmasindan ote dik toplu asiri buyu olmayan kalca tercihimdir
00 Yorumla Bence kalça kesinlikle çok önemli baldırdan daha önemli ama baldır da olursa tadından yenmez :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelirgin kalça kesinlikle..ama tabi ikiside birarada olursa tadından yenmez ;)
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman senin kalçaların belirgin heralde ?
Soran+1 yılikisi de belirgin orantılı da, sanki kalça olmayıp dolgun üst baldır, daha yoldan çıkarıcı sanki, hadisenin öyle çünkü
Cevap sahibi+1 yılyani ben hadiseyi pek beğenmediğim için bişey diyemem.
Soran+1 yılvay bee beğenmeyen birileri de varmış
Cevap sahibi+1 yılbelk sen de başka bir hadisesindir kim bilir ;)?
Soran+1 yılher kız gibi ben de onu kıskanmadım değil, lüzumsuz bir kezban olmasına rağmen, sahneye çıkınca sanırsın ki dünya devi.. dev baldırlar, 20 cm topukla cüretkarlığıyla erkeklerin gözdesi..bilmiyorum, gerçekten seksi kadınsı olan hanımlara yapılmış bir haksızlık bu karı
Cevap sahibi+1 yılhahaha :)kendini daha mı iyi buluyosun ?
Soran+1 yılben tribünlere oynayan bir tip değilim, sanırım ve kesinlikkle daha coolum..birleri iiçin birşeyler yapmak siz erkekler için bunaltıcı olmuyor mu ya da ucuz?
Cevap sahibi+1 yılyani benim yazdığımla pek bağlantı kuramadım yazdığını...bir kadının dikkat çekmek için bişeyler yapmasından mı söz ediyosun ?
Soran+1 yılbir erkeği etkilemek için birşeyler yapmak var, bir de etkileyici olmak.. zorlama olması ucuz görünüyor, kız seksi güzel bile olsa.. havalı değil anlatabildim mi..örn. hadisenin ki zorlama.. yırtınıyor seksi olacağım diye.. biraz kendiliğinden olmalı
Cevap sahibi+1 yılyani kendiliğinden seksiyse zaten on numara bişey bu..sen biraz öylesin sanırım :)?
Soran+1 yılbilerek isteyerek yaptığım birşey değil... :) belki de seksilik değildir de bunun adı kadınsı dişi olmaktır bilemiyorum. seksi olmakla dişi olmak farklı galiba
Cevap sahibi+1 yıltanışmak istersim seninle ama muhtemelen hayır diyeceksin :)?
Soran+1 yıltabi ki tanışmam, buralarda öyle sıkılıp takılıyorum fikir alışverişi filan.. bir arkadaşlık arayışı -asla-
Cevap sahibi+1 yılaramana gerek yok..belki denk gelmiştir :)?
dolgun kalça daha seksidir off bak aklıma düştüüüü
10 Yorumla
+1 yıldolgun basenler çok çekicidr
01 Yorumla- +1 yıl
sizlerde her zaman kalın ve kadınsı beden yapısı çekicidir
Biraz oynaması lazım
00 Yorumla
+1 yıluzun bacak boyu en seksisi ;)
00 Yorumlakimlik ve sahibi hepisinden onemli benim icin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnket açıklamış :)
10 Yorumla
+1 yılA: Belirgin kalça
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalça degil sahibi tahrik eder beni :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılA: Belirgin kalça
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat