Şu siteye 1 yıldır üyeyim senin kadar mal bir insan görmedim yemin ederim :D tamam veriyorsun anladık yeter artık ya hiçte utanma yok
260 Yorumla
En İyi Cevaplar
sorun belin değil, yan yağların. aşk tutacağı denen bölge yani. yan yağlarını eritirsen misler gibi olur
20 Yorumla
+1 yılMükemmelsiniz gerçekten. Partneriniz çok şanslı. kendinizle övünebilirsiniz... :)
01 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap için teşekkür ederim arkadaşım :)
+1 yılAha yine sen. Belin kalın değil tatlım. Kafan kalın.
185 Yorumla- +1 yıl
Hahaha +1
- +1 yıl
Thanks...
- +1 yıl
:D:D ahaha
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Cinsellikte sormanın anlamı ne? Bel kalınlığı cinselliğe mi giriyor? İltifat duymak ve erkeklerin seni arzulaması bu kadar mı hoşuna gidiyor? Kalın olan bence belin değil.
82 Yorumla- +1 yıl
Yani kabul ediyorsun amacının erkeklerin dikkatini çekmek olduğunu. Beğenilmek sanal da olsa sana asılmaları egonu tatmin ediyor. Fakat unutma buraya gelen erkeklerin neredeyse tümü abazan ve nefes alsın yeter modundalar. Dişi kediye peruk tak onada tamam derler. Bence kendini bu kadar düşürme biraz onurlu ve gururlu ol. Gerçi senin gibisi çok burada.
+1 yılbelin kalın değil arkadaşım .boyuna göre çok düzgün ve güzel bedenin var .göğüs bedeninde çok hoş .
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim : )))
bence güzel , yüzünde güzel zaten sıkıntı yaratacak bir erkek çıkacağını sanmıyorum :)
12 YorumlaDünde pirsink taktım nasıl olmuş ayagıyla göbegini göstermiştin
evet belin kalın ama hep yag onlar erit önden zayıf gözküyosun ama bütün yaglar bel tarafında dolmuş gibi gözüküyor00 YorumlaKendi düşüncemi söylüyorum. Bir kızda en sevmediğim bel tipi var sende. Ciddiyim o popo falan yukardan eğilerek geliyo kalçalar çok şişmiş gibi. Bana acayip iğrenç geldi. Bu benim düşüncem o şekil olan bel tipini beğenmiyorum. Ha popoyu hiçe sayarım sadece bel yukarısını görürsem güzel gözükebilir. Ama sen bence biraz kilo al.
04 Yorumla
+1 yılIyiki gobegine bir demir taktin yaa :-) tanitim mankenimisin ama beline gelince sevismeden anlasilmaz :-)
20 Yorumla
+1 yılArmut gibi . Armut dedim yanlış algılanmasın. Bu türk kadınalrının genelinde vardır.. Bir sürü müşterime egzersiz verdim de öyle kendilerine geldielr 4-5 ay içinde =)
01 YorumlaBu bele kalın diyenin gözlerinden şüphe ederin iki elimle kavrarım ben bubeli :))
Fİziğine tatlılığına hayran kaldım resmen :)01 Yorumlaİnanmadın galiba bana cidden ince belin üstelik fiziğin muhteşem kavramak için ince güzel bir belin var :))
00 Yorumlagöbeğin var en son o belde sevgilim beni 1 saatte bosaltmıştı pek hızlı ve dar olmuyor o tipler
04 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. ya sen supersın canım bakma baskalarına harıkasın tek gecerım :)
11 Yorumla355 kişi o resme bakmış eminim 54 kişi bu resme bakıp masturbasyon yapmıştır. Belin kalın değil resmen yandan tutacağıda var hoş güle güle kullan.
05 YorumlaSeni beğenip isteyen kişi ne eline mezura alır ölçer ne de böyle bir detayı fark eder . O anın tadını çıkartır
02 YorumlaGöbeğin yok vücudun güzel evet yanlarda biraz fazlalıkların var ama çok ta belli değil.Vücut güzelliğini bozmuyor.Bir sorun olacağını da sanmıyorum.Rahat ol.
02 YorumlaYaw bu resmen kezbanlik. Bu ne. Kiz milletinin egosunu tatmin etmek deveye hendek atlatmaktan zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasina göre kalin ben 36 yasindayim anca seninki kadar
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılarkda cok hos görünmüs bak ince
Cevap sahibi+1 yılbelde bisey yok az göbek var
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. benim.icin.sorun yok
imza her soruda nefes alsin yeter diyen adam asdfghjkl04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldün aynı resimde belim de incecik diyen sensin, şimdi belim kalın mı diye soran yine sen :)
seni istemeyen varsa sıkıntı yok. aynaya üfle buhar oluyorsa kabulümsün ;)00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir dirhem et, bin ayıp örtermiş.erkekler sıska kızlardan hoşlanmaz.ele gelmeli çektiğinde.sen böyle iyisin.devam et hayatına...
00 Yorumla
+1 yılhayır love handle dedikleri yeri kastediyosun sanırım .. tam tutmalık sıkmalık :) tabi sen dayanırmısın bilemeyiz =)
00 YorumlaEgerki bu sen isen sorunu birak cokda zevk verici vucut yapin var
03 Yorumla
+1 yılBence harıkasınn daha fazla detay da bıldıgımı dusunursen harıkasın
10 Yorumlabiraz daha yukarısıda görünse iyi olurmuş ama kötüde değil ya öyle çokta kalın felan değil piercingde çok yakışmış oraya :)
02 Yorumla
+1 yılKalin degil kemiklerin iri bence senin.
Guzelsinde.00 Yorumlasenmisin o başkasımı,pek beğenmedim,belin iyi olsa bile fiziğin zayıf cok
00 Yorumlapiercing için sorduğun soruda ki resimlerle aynı bence senin derdin başka :D
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam anlıoruz kendini pazarlarsın da bu kdarı da olmaz.
ulan ne güldüm ya hafsdaghdfhgsd :D:D85 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben seni tanıyorum.sosyal paylaşım sitesinde gördüm
Cevap sahibi+1 yıltamam canım doğrudur.
Son resim harika ve harika bir belin var kalçalarda yyumlu takma kafana
00 Yorumla
+1 yılYa ne bel kalınlığı sende bildiğin göbek var. Yan taraflar yağlı. Bölgesel zayıflama yapmalısın.
00 YorumlaTaş gibi dedikleri işte bu kız seninle sevisecek olan erkek çok şanslı
00 YorumlaSen bu kafayla dewam et başına daha neler gelir ...
10 Yorumladerdin belin değil, beynin.
101 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce cok ideal beliniz var bukadar kendinizi üzmenize gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimitlerin var belin ince tabii eğer; egonu tatmin etmek için değilde merakından soruyosan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYandan bir görüntü paylaşabilirsen daha iyi yorum yapabiliriz. Böyle iyi gibi sanki
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzelsin güzel. Hatta şöyle diyim yanlış anlama ama resimden bile insanın böyle tatlı bir hatunum olsun diyesi geliyor :) seni seviyorsa bu fiziğine bayılacaktır kimsenin lafına bakma gayet seksi duruyorsun
+1 yılÖlmüşsün ağlayanın yok , wahhh canım :D
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşaka mı yapıyorsun süper fiziğin var belin çok güzel narin zarif ayrıca dudakların da çok hoş :) kısacası çok şekersiniz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence fazla takma okadarda olsun :) mekik çek hoş bir fizigin var boy kaç bu arada
00 Yorumla
+1 yılsacmalama aksine onlar cok ise yarar. harika bisi bu
00 Yorumla
+1 yılKendini göstermek için ne bu çaba?
90 YorumlaHahah fotoğrafları atınca mı fark ettin?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa milleti azdırma şimdi be :D soruya gelince, belin gayet güzel. Göbeğini öpmeyi isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluff nasil birsheysin yahu simdi burada olucaktinku ufffffffffff
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimin fotosunu koydun yalancı 67 benden böyle in cemi olur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya bir git işine bulmuşsun internetten fotoları kimbilr kimin... erkekler de sana fantazilerini yazacak sen de kendini tatmin edicen
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhanımefendi ön profılden karar verilemez arkadan belin nasıl olduguna karar verilir
25 Yorumla- +1 yıl
hayır anlasılmaz sizz bayan olarak bunu daha iyi bilmelisiniz ayrıca merak ettim dudaklarınızda dolgu varmı
- +1 yıl
kesinliklee harikaaa bencee aynaya bakıp bakıp kendinize övünebilirsiniz buradan eleştirenlerede bakmayın sizz özgüven meselesi bu durum
Sorun olmaz hatta hiç farkına bile varmaz .
00 YorumlaYa vericeksen ver hiç uğraşamam bu saatten sonra ?
12 YorumlaCinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. dikkat çekme çabalarında son nokta : )
10 Yorumla
+1 yılhangi mankenin resmi lan o :)
04 Yorumla- +1 yıl
bilmem ben valla çok seksi bence böyle kal :)
- +1 yıl
boşvr ben beğendim :D
bunu sevgiline sormayı denesene canım sen?
01 YorumlaFuckboddyin çok sansli
00 Yorumlagayet iyisin merak etme fiziğinde güzelmiş buarada
02 Yorumlagenemı sen ulan
70 Yorumla
+1 yılwalla bu bel seninse senin işin çoook zor :D
00 Yorumla
+1 yılbu nası 67 ulan ? hayvan gibi sevişirim seninle
10 Yorumla
+1 yılKütük.
33 Yorumla- +1 yıl
Hala kütük asdsasdcf
+1 yılGayet iyisin, bence sorun yok :)
02 Yorumla- +1 yıl
özelde dediğim şey de olsa çok iyi olacak senin için :)
+1 yılBence hiç sorun olmaz gayet iyisin :))
03 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme iyiymiş :D
- +1 yıl
Bence abartmışsın normalsin
Kıça uyumlu sıkıntı yok.
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. arkadan görüntü kesilmeyeymiş iyimiş
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat