Benden 25 yaş büyük adamla olanları söylemeli miyim?

sorum uzun bıraz ben 18 yaşındaydım o kırküç yasındaınternetten tanıştık ıkımızde aynı semtte oturuyoruz ılk once alay etmek ıcın telefonla konuştum ama daha sonra alıştım ona muhabbetımız ılerledi.. sanal seks felan derken bulusmaya karar verdık çarsıda telefonla aradı benı onu gordum cekındım tekrar eve gıttım bulusmuycam senle dedım buyuksun dedım bu ılıskıyı bitirdim. ama aramaya devam etti telefonda beı orgazma ulaştırıp mutlu edıyordu aradan epey zaman geçti artık dayanamıyordum onunla bırsey yasamak ıstıyordum anlaştık onların evınde bulusmak ıcın ılk bulusmada baya heyecanlandım ama korktgm gıbı olmadı cok nazikti öpüştük deli gibi ona oral yaptım oda bana o gun tam 4 kez ust uste orgazma ulastım. eşi çalıştıgı için artık hafdada 2 kez bulusup sevısıyorduk o ev aşk yuvamız olmuştu. bır kaç ay sonra kendı ıstegımle kızlıgımıda verdım.parası ve arabası vardı benı etkılıyordu.boylece 2 yıl sürdü ılıskımız ben üni. okurken bana ev tuttu beraber yasamaya basladık her gece deli gbi sevısıyorduk üni bitince benm aılem evlen dıye baskı yaptı. benı ısteyen bırı var. maddı manevı ıyı durumda ama çok dindarlar o adamla yasadıgımı bılseler asla bu iş olmaz ben o cocukla evlenmek ıstıyorum ama sevgılımden de ayrılmıyorum herseyı ıtıraf etsem evlenırmı benımle yoksa saklamalımıyım?
Benden 25 yaş büyük adamla olanları söylemeli miyim?