Boy abdesti almazsak nolur yani günahı sevabı ? Neden erkekler koştura koştura banyoya gidiyor? Erkek arkadaşım bunu yaptığında kırılıyorum hani benden iğreniyormuş gibi nolur 1saat yanımda yatsa :/
Cevabın nedir?
gereksız luzumsuz işler bunlar...sabah kalktıgında gıt al dusunu abdestını olayın buyusunun ıcıne etmenın mantıgı yok,haklısınız.. bazen kacırdıgımız ınce detaylardan bırısı bu,otur sar sarmala konuş!nerede...
bunu baska bır ornek vererek kendısıne anlatın fatmanın sevgılısı falan dıye:)) okuzun bırıymış dıyerek:!10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzina basli basina bir pislitir,yani okadar dindar ise bence senden uzak durmali ,ha bu arada guslun bir sonraki ezan vakti cikmadan daha dogrusu bir sonraki namaz icin gusul almasi gereklidir,ama ilk basta zinadan uzak durmasi ,ilk oncelik olmasi gereklidir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten cocuk yeterince gunha griyo sennle birlikte olrak birakta gsul abdestini alsin
112 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaaa. Seninle birlikte olup günah diye hemen abdest almaya giden adam seninle birlikte olurken günah olduğunu bilmiyormu ki kuzen. . . Bu arada güzel cevap vermişin sende kuzen kutlarım. . .
Alternatif olarak beraber duşa girip, beraber abdest almanızı öneririm.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Bana sorarsan iğreniyo. Ki zaten erkek boşaldıktan sonra kadınlar acayip iğrenç gözükür. Şehvetli erkeklerde istek devam edebilir. Ama bu istisna. Senden sonra hemen banyoya gidiyimde şu kızın kokusu falan üstümden çıksın diye uğraşıyodur. Gusül falan :) komikti ya. Sevgili olarak birlikte oluyosunuz çocuk gusülü düşünüyo vaybe oflu hoca gibi:)
10 Yorumla
+1 yılkoşa koşa gidilmez tabiki.
ama belkide temiz temiz yanında yatmak istiyordur.10 Yorumlane içiyorsunuz siz
arkadaşına sor en büyük günahı zina yaparak işliyor zaten gidip hemen abdest alsa nolur bir saat sonra alsa nolur30 YorumlaKoştura koştura gusül almaya gitmiyo o. Gusülü o kadar düşünse seninle evlenmeden birlikte olmaz
71 Yorumlaaslında dinen bir sonraki vakit girmeden abdest almak gerekiyor yani ezan okunmadan önce ikinizinde gusl abdesinizi almanız lazım
10 YorumlaKusura bakma ama o erkek arkadaşının hayvanlığı sana verdiği değerin bir göstergesi zaten cinsel ilişkiyi 1 kereyle bırakıp giden erkekliğinden de şüphe etmek lazım bence..
00 Yorumlabide biz erkeklere siren baglamak lazım ahaaaaaa açılın abdest vakti :D
00 Yorumlabence de yani biraz yatması lazım çünkü sperm attıktan sonra kanallarda kalabilir d. .l sende abdestini al tm mı günah
00 Yorumla
+1 yıl..kisirken din ötede
..kisten sonra temuzlenin diyen din beride
Büyük ironi...
Inanci eksik/bozuk insan çelişkisi...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-2 gün cenabet gezmek mi ? iyi misin sen :) Cenabetken atılan her adım günahtır ve yer yüzü lanet okur der annem hep :D
11 Yorumla
+1 yılZina yaparken sorun yok ama abdest acil :) Bizim insanlarda var böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyun kısalır.
beraber gidin bu en iyisidir. ama abdest almayı unutabilirsiniz belki.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiye girdkten sonra 1 vakıt gecebılır 2, vakıt gectıgınde aldıgı nefes bile günah ..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1-2 gün cenabet mi gezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki öylesine yazdım onu
soyle yatsın
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026