Dün gece eşimle sevişiyoduk herzamankisi gibi dudaklarıma yapıştı 10 dk sonra çok sert bakıp saçımı çekti eskisi gibi op lan beni diye bağırdı o anda ağladı ağlayacaktı fark etimde gerçekte de eskisi gibi istekli öpemiyorum onu belli bir noktadan sonra tiksiniyorum olsun bitsin hemen diyorum sebebi ne olablr sizce geçen yıllar mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleskisi gibi öp ulan beni... aslında cevap burada bence... eşin sana saygı duymuyor ki... onun isteklerini unun azrularını onun istediği şekilde yerine getirmeni bekliyor sadece hepsi bu... eğer adam olsaydı seni karşısın alıp bu konuyu bir şekilde açarak hislerini söyler kendisinin bir kabahat yapıp yapmadığını sorar senin duygularını öğrenmeye çalışır ve konuyu çözme yolunda bir diyaloğa girerdi.
ancak geçen zaman içinde sen yaşadıklarınla belki farkında olarak belki de olmayarak ondan o kadar uzaklaşmışsın ki...
sebebi bu... karı ve koca değilsiniz artık... o koca sende o iş sırasında zamanın geçmesini bekleyen bir bireysin...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. cinsel yönden seninle cok ilgileniyor ama duygularina hitap etmesini bilmiyor bu yüzdende sana hersey SIKICI geliyor biraz duygusal anlamda seninle ilglenmesi gerek ve bazi kücük oyunlar oynamalisiniz bunu ya sen yapacaksin ya da esin ama esinin yapabilecegini sanmiyorum.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya canım benim eşini al karşına konuş ne sıkıntın varsa söyle ve yardım iste ondan tabi bu sıkıntıları anlatırken onu ne kadar çok sevdiğini de anlat monotonlaşan evliliğinizi renklendirmek için heyecan katmak için birlikte birşeyler yapın değişik fanteziler olur bir tatil olur farklı bişey olur ikinizin de ortak zevk aldığı şeyler yapın bu şekilde devam edersen sonunuz kötü olur psikolojik olarak etkilenirsin kendin çözmeye kalkarsan bence dediğim gibi eşinle konuş güzel bir sofra hazırla ona ve yemekte konuş...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik dışı günlük sıkıntıların var mı eşinle alakalı veya değil ?
ve biraz da enerji veren istek artırıcı besinler ye mesela ımm süslen aynada kendine vakit ayır02 Yorumla
Soran+1 yılBi sıkıntımız yok tartışmayız ama enerji hiç yok okadar yorgunm ki sanki iş filanda yaptığım yok ama genede yorgunum
Cevap sahibi+1 yılyaa bence seni bir tatile çıkarsın beraber eğleneceğiniz bir yer canısı değişiklik iyi gelecektir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
+1 yıladam içine atmış anlaşılan sizden eski ilgiyi sevgiyi göremeyince
bence ne yap et kocanı mutlu et sonradan gittikleri yerleri biliyorsun hemde ucuza gidiyorlar
bari pahalı olsada çok gitmeseler02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama çok korkulrm zatn
- +1 yıl
Valla saçma değil gerçek gidiyorlar çoğu.
Mutlu etmeye bak sen kocanı,adam ilgi göremezse tatmin olamazsa kayabilir gözü dışarıya.
Yaş 18-24... Kaç yıllık evlisin ki sebebinin geçen yıllar olabileceğini düşünüyorsun..
İnsan eşinden tiksinir mi yav. Ya da tiksindiği kişiyle eş olarak kalabilir mi?
Adam tiksinmeden öpecek birini bulursa sızlanma sen de...11 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaş da evlendim şuanda 29 yaşındayım dediğim gibi eskiden böyle hissetmezdim yeni olan bişey
Tiksindigin seyleri duzeltmeye calissanz kokuyormu dişi mi çürük ozensiz bakimsiz biri mi
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) tam tersi ben öleyim eşim çok bakmlı utanmadan kablde ediorm ama oyle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence arada bir tartışın yani ara verin özleyin birbirinizi farklı şeyler deneyin oyun oynayın sen isteyene kadar dokunmasın sana felan birde zevk alıyormusun o da önemli ne sıklıkla yapıyorsunız
02 Yorumla
Soran+1 yılHergunnn ya istemiom diom anlamipda naz yapiom sanio haralde
Cevap sahibi+1 yılanladım bunu eşinle konuşmalısın çünkü başkasından ilgi duyaBİlirsin hoşlanabilirsin dikkatli olmalısın sevgin azalabilir zor dönem şuanda :( konuş biraz ara ver sadece sarıl aşkı yaşa tekrar bence
kaç senedir evlisiniz ? eşinin sigara veya soğan tüketim durumu nedir ?
04 Yorumla
Soran+1 yılSigara içio 10 yıldr evlyz soğan yemio ben koymam yemeklere
Soran+1 yılBende kullaniorm
- +1 yıl
1-) o daha kötü biliyormusun çok acayip bir tat geliyor öpüşürken :/
2-)sigara cinsel isteği tüketim oranına göre azaltıyor...
3-)evlilikte zaten olağan şeyler bunlar sürekli yanında ve hep gördüğün için böyle oluyor önceden yani evli değilken nasıl oluyordu ? gizli saklı kaçamak bir heyecanı, fantazisi ve zevki vardı ama şimdi hep yanında olduğu için zevk alamıyor olabilirsin
4-)geçmişe dair kötü anılarınız varsa buda bugüne böyle bir tramva olarak yansıyor olabilir
bunlardan biri olabilir...
+1 yılonunla olan seksten zevk alamıyosundur ya da bişey olmustur soğumusundur belki bir gözden gecırsen aslında
00 Yorumla
+1 yıldurumu düzeltmek istiyorsna ama tek problem cinsellikse kolayda. başka problemlerde var gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok aslnda ama eskisi gibi olmadığımda doğru sadece cinselik konusunda
- +1 yıl
ozaman üzülecek bir durum yok. düzeltirsniz. isteklerini ona uygunca anlatabilirsen renklenir olay düzelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanin dgerini bil degisik fantaxiler bulun care cok daha onunuzde cok sene var bir caresini bulmakzorundasin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu sevişmenin seksin sonunda orgazm oluyomusun peki
018 Yorumla
Soran+1 yılEskiden oluyodm ama tabi ozaman o boşalsa bile devam ederdik şimdi etmek istemiyorm
Cevap sahibi+1 yılanladım ilişkiniz monotonlaşmaya başlamış seks artık sana bir görevmiş gibi olmaya başlamış olsun bitsine getirmeye başlamışsın değişik fantaziler denesin eşin değişik pozisyonlar falan
Cevap sahibi+1 yılpeki cinsel isteğin oluyormu ?
Soran+1 yılYa aselamda bakarsan noldu biliomsn geçen parka gttik tutrdu azdım orda şey yaptrdı bana kmse yoktu ama olsunn insan karısına yaparım bunu ya orda çok soğumştm ondam
Cevap sahibi+1 yılne yaptırdı sakıncası yoksa açarmısın belkide o yaptırdığı şeyden tiskindin ondan soğudun
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmada senin eşinde abaza galiba piskolojisi bozulmuş eşinin fantaziye sarmış bunu onla konuş zaman iste ondan bu arada ne sıklıkta ilişki yaşıyosunuz
Soran+1 yılHergunnnnnn bazen iş yüzünden eve gelemiyo ya da ben anama kaçıyorum ama yan yanaysak kesin yapioruz durmuyokii
Cevap sahibi+1 yıldesene bu akşam evde yok kurtulmuşsun :))
Cevap sahibi+1 yılo parkta yaşadığını unutman gerek normale dönmen için bunuda eşinle konuş bana zaman ver biraz kendini kafanı topla ve cinsel isteğin artsın o park olayından sonra cinsel birlikteliğinde orgazm oldunmu peki
Soran+1 yılBebek mi yapsamki
Cevap sahibi+1 yılyapsanda pek bişey değişeceğini sanmıyorum eşin seks bağımlısı olmuş sende kendini artık sek objesiymişgibi görüyosun bunu atman gerek
Soran+1 yılBak buda doğru vazgeçtim bebekte yapmıcam giden oyle ozaman gideym ben benm kıymetli öğrensin az bişey
Cevap sahibi+1 yılaynen uzak dur biraz ve bu konuyu konuş seni seks objesi olarak görmekten vazgeçmesini söyle bu uzak durma süresince sende belki cinsel isteğin başlar
Cevap sahibi+1 yıleşinin yaşı ne ?
Soran+1 yıl32 filan sanırım
- +1 yıl
Güzel muhabbet etmişsiniz.Şöyle bişeyde var kocanda senden uzak durursa :) Diyelimki 1 ay falan geçti sana elini sürmedi.Nasıl bir düşünce içine girersin ben merak ettim. Bende evliyim. Kocan gibi çok yapıyordum. 1 yıl baya bir yaptık karımı çok seviyorum. Ama bir gün 2 ay önce bana dediki aşkım bugun yapmayalım falan filan geveledi işte.Bende o gündür yapmıyorum. Eve geç geliyorum. Benim içimde artık beni istmiyo hissi oluştu.Eve gelsemde yüzüne bakmıyorum. Film izliyip yatıyorum.Dışarda yiyorum
Cevap sahibi+1 yılne demek 32 insan eşinin yaşını bilmezmi
Soran+1 yıl:D bilmiyorum ya 32 civarı ama
Ya senin gözlerin açıldı ve hayatta başka erkeklerinde farkına vardın ya da eşinde sana itici gelen birşeyler var ve artık ondan soğudun biraz olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık eskisi gibi arzulamıyorsun. erkeğin senin için cazibesini yitirmiş. seks dışında ki ilişkilerinizde de sanırım bir monotonluk söz konusu. cinsel ilişkiye varan süreç de çok önemlidir.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( ay evet çok monoton kavga bile etmiyoruz tüm gün aynı şeyler off iyice internete sardm
Cevap sahibi+1 yılbelki farklı heyecanlar istiyorsun. bu kocanla da olabilir başkasıyla da bilemiyorum. yanlış anlama. gayet doğal bir arayış olabilir. eşinle kafa birlikteliğinizin uyumlu olup olmadığını da bilemiyorum.
Soran+1 yılİstemio işte sorun o canım istemio
Cevap sahibi+1 yılisteten bir sebep çıkar karşına umutsuz olma.
+1 yıldaha once ggormediginn be tiksindigin bir yerini gormussun dur
06 Yorumla
Soran+1 yılYok aslnda pek tiksinme gibi huyum yoktur aslında sadece kısa sursun hemen bitsin istiyorum tabi önceden oyle değildim
- +1 yıl
sevgili iken mi yani
Soran+1 yıl10 yılık evliyim bikaç aydr istemiyorum aslında hep ben isterdim o işten gelrdi zaman geçrelim beraber derdi ben durmazdım şimdi tam tersi oluyo ona hayr diyemesem bile hemen bitsin o an istiyorum
- +1 yıl
cocuk var mi
Soran+1 yılYokta şimdi yapcam :D
- +1 yıl
Şimdi derken :))
değişik fanteziler tavisye ederim bilgi almak istersen devam edebilirim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk almıyor olabilir misin ? Seni rahatlatmayıp kendisni rahatlatıp bırakıyosa ondandır.
111 Yorumla- +1 yıl
eklemek istedim ama yanlışmı yaptım .?
Soran+1 yılBilmem ben genelde o mutlu olduğu da mutlu olrdum
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle de cinsel yönden senin tatmin olup mutlu olman önemli.
- +1 yıl
hemen adami sucla :)
Cevap sahibi+1 yılSuçluu bağırmaması lazım bikere en başta.
- +1 yıl
bagirmasi suc tamam da adam in onu rahatlatmayip bencillik ettigini nerden cikardin
Cevap sahibi+1 yılÇıkarmadım soruyorum öylemi diye
Soran+1 yılBilmiyorum sanki evde köleyim cinselikte bu görevlerden biri gibi geliyor artk
Cevap sahibi+1 yılİşte monotonlaşmış biraz renk getirmeniz lazım
Soran+1 yılHiç istemiyorum sevişmek ama tum yorumlar farklı fantezi yap diyo onu deniyelm bide
Cevap sahibi+1 yılAynen renk dediğim de tam bu işte. Fanteziler bul hep yapmak istersin
+1 yılpsikolojik bir danışmana başvurun veya aile terapistine.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne kadarlık evlisiniz ya da eşinizin size tutumu nasıl
00 Yorumla
+1 yılmaşallah senin de yüreğin hiç sızlamamış gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
adam ağladı ağlayacakdı diyorsun da sanki çok normal bişeymiş gibi anlatıyon
bi de tiksiniyorum diyorsun daha ne olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam haklı sen ona doymuşun ve başka birini istiyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılAslında kimseyi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıleşinide mi
Soran+1 yılEvet :(
Cevap sahibi+1 yılbirsüre ayrı durun birbirinizi özlersiniz belki on yıl olmuş doymuşunuz sekse
Soran+1 yılDurmuyo ama it bazen istemediğim halde hadi çok istiyorum diye sırnaşı bir sürü şey söylüyor gelde reddet edilmez ki mecbr istemiye istemiye yapcan
Cevap sahibi+1 yılhımmm ne kadar aralıklarla yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılit güzel benzetme köpekler hemen dişisini ayaküstü becerir :)
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılseninkide mi öyle :)
Soran+1 yılDeil ben öyle olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılhemen olsun bitsin yani bundan ne tat alacaksın ki
Cevap sahibi+1 yılmeraba seks hayatın nasıl gidiyor
Cevap sahibi+1 yılcanm nasılsın
Ruhsun aslında da yoksun sen
02 Yorumla
Soran+1 yılTam şuanda bni anlatn
+1 yılsizin gibileri gördükçe evlenesim gelmiyo :)
18 Yorumla
Soran+1 yıl:D tavsiye etmiorm ztn sevgiliyken süperdi gizli gizli yapardı filan :D
- +1 yıl
öff aynı fikirdeyim yaa bütün evlilerde aynı geyik evlenmicem lan ben :D
- +1 yıl
zaten tırsıyorum bir hatunla nasıl bir ömür geçer diye bunlar tuz biber oluyo :)
Soran+1 yılBencede :D
- +1 yıl
sen erken evlenmişsin yavrucum sıkıntın o durulmayı beklemen lazımdı :) şimdi sıkılman gayet normal :D
- +1 yıl
yani brad pitt olsa o adam onları yaşamaya mahkunsun çok takma :D
Soran+1 yılBebek yapayım ben :D karar verdim
- +1 yıl
hahaha :) çok mantıklı onla oyalan :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki, son kullanma tarihin geçmiştir...
14 Yorumla
Soran+1 yılYalan yok öğle hissediyorum yaşlanmş ve yorgun
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç ?
Soran+1 yıl29
Cevap sahibi+1 yılBiraz cinsel pehriz yapın, (yani 7 - 10 gün falan sevişmeyin)
İkiniz de ağız ve vücut temizliğinize özen gösterin.
Egzersiz (spor) yapın. En azından, birlikte tempolu yürüyüşler yapabilirsiniz...
Ve bir de huzur gerek elbette. Huzurunuzu bozan şeyleri-kişileri hayatınızdan ve beyninizden silin.
(Allah'ın izniyle herşey düzelir-güzelleşir inşallah.)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğişen ne onu eskisi kadar sevmediğinden olabilir
00 Yorumla
+1 yılsana yeni bir koca lazım onada yeni bir karı lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılorgazm oluyor musun hiç?
016 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum ama isteksizim
Cevap sahibi+1 yılbence olmuyorsun, sadece hissediyorsun. orgazmı tam anlamıyla yaşasan isteksiz olamazdın. ya da çekindiğin, psikolojik olarak takıldığın bir şey var, muhafazakar mısın?
Soran+1 yılO ne demek yani
Cevap sahibi+1 yılne, ne demek?
Soran+1 yılMufafazakar
Cevap sahibi+1 yılyani dindar?
Soran+1 yılEvet oleym
- +1 yıl
Muhafazakar:geleneksel sosyal etmenlerin muhafaza edilmesini destekleyen politik ve sosyal felsefedir. Daha belirgin bir anlamda toplumun değişmesine karşı direnç gösteren, toplumsal-kültürel değerlerin korunmasını savunan sağ kanat siyasi ideolojidir.
Cevap sahibi+1 yılrose, felsefe yapma, halkın anlayışı önemli senin artistliğin değil bücürük
Cevap sahibi+1 yılsenden aşırı isteklerde bulunduğunu düşünüyor musun soran?
Soran+1 yılEvett yapıyo bu hatayı
Cevap sahibi+1 yılmesela neler yapıyor?
Soran+1 yılParkta bile * istiyo bu bir arkadan yaptırmıyorum ama her fırsatta Bi deneme yapmak için soruyo bu iki mesela adetliyim diyelim en azından yala diyo zorla yaptırıyor buda uççç bıktım ya sekssten soğudum valla içimde neler varmış benim
Cevap sahibi+1 yıl:) sakin ol.
parkta istediği sansürlenmiş :) hiç konuştun mu onunla bunu?
Soran+1 yılHyr knşmadım aslında hep onun istediği gibi olmak istedim ama beceremediğim gibi ruhumadabzarar verdm
Cevap sahibi+1 yılorta yolu bulmalısınız bu da konuşmakla olur. yoksa daha çok mutsuzluk sizi bekliyor
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler