Pek inandırıcı gelmedi. :/ hani yakışıklıda biri. Kızlar vardı etrafındada onunla çıkmak isteyen falan. Mümkünmü bu ?
Mümkün
Imkansiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence pek mümkün değil ben bile 19 yaşımda öpüştüm :) pek yakışıklıyım diyemem açıkcası çirkinde değilim öyle ama etrafımda kızlar olduğu söylenemez ama 3 farklı kişiyle öpüştüm :)
:D opusen opusuyio
9 Yaşında bilinç li bir şekilde öpüştüğüm için bu yaş ortalaması beni baya aşar :) .Hayata erken atıldım çoook erken :)
Bilinçli bide
Öyle deme 11 yıl sonra kaldığımz yerden devam ettik :) Öpüştüğüm kız 10 yaşındaydı suç u kabul etmiyorum o benden daha bilinçliydi :) .
eğer erkek kızla eğlenmek istiyorsa o erkekler öpüşmüştür mutlaka. öpüşmedim diyenler ciddi evlilik düşünen adamlardır
Oh askim bitane o zaman yerim
tabiki olabilir . çekingen tiplerdendir . bakir erkek işte al tepe tepe kullan . allahtan belanımı istiyon
:D bela olan hangi bakir olmayanimi
Cevap
50Cevap
yakışıklılık pöpülerlik olay biraz ıkıncı el arac almaya benzemıs görünüş kaporta güzel favori markalardan alıp binersiniz yola çıkarsınız daha sonra yolda kalırsınz dşünceler bunu gösterşrş hep.
bı erkek opusmedım dıyorsa dogru olma olasılıgı yuksektır
bazıları elı kıza degmemısken ooooooo ben kımlerle yattım kaltım dıyebılıyor
yanı olsaydı saklamazdı dıye dusunuyorum
Anladimm
aklınız fikriniz yakışıklılık olmuş be. kimse bakmaz olmuş iyi huylu birine yakışıklı mı tamam yakışıklı mı olur yakışıklı mı yapar mide bulandırıcı bu yazılar.
Dediginden bir sey anlamadim valla. Ondan ondan
Bilmiyorum dinine düşkünse olabilir,diğer türlü hayatta olmaz yakışıklı diyosun:) Gitse bir kıza çıkma teklif etse tanışsa falan 2 güne yatağa atar. 20 yaşında öpüşmemiş benim gibi tipsiz ise olur:D
Evet dinine düşkün ama ben opsem hayir demez haha
Ne güzel öp o zaman ne diyim.
26 yaşındayım kimseyle öpüşmedim. Sadece kızın biri kaza süsü vererek dudağımın kenarından öpmüştü o kadar :)
Hii:D
ben de 26 yaşıma kadar elim kız eline değmedi. yani mümkün.
Oha bak bu daha ilginc
mümkün çok yakişikli olupta yinede öpüşmeyen vardi bu insanda bitiyor yapisiyla çevresiyle vs vs
Inanasim gelmiyor ya
mümkün ben kendimi gizli yaptim söyliyim ben 21 yaşindaydim herhalde ya da 22 işte elime firsat geçti ama sevmediğim insani öpmek istemedim ilk aşkimi öptüm kismet oldu şükür ne diyeyim ..övünmek için demiyorum ama tipimde gayet yerinde İstanbul gibi bir yerde çevrede yani var yeterki bulmak iste hatta çok var diyebilirim benden daya iyileri bunlari yaşamamiş daha yaşlilarda vardir mutlaka
Hı evet. Oda senin mantikla hareket ediyor ondandir belki. Sevmedigi insanla opusmek istemez
evet
ben kendimi 24'e kadar tutabilmiştim, evleneceğim kişiyle olsun istedim ama biryerden sonra koyverdim gitti
Koyverdun gittin beni şarkısını armagan edoyorumsana
ben geçen seneye kadar bakir bir erkektim öpüşme bile öpüşmemiştim biri ile bu sene ne olduysa oldu hepten dağıttım :D yaş 20
Hıı 20 sınır heralde
3 senelik bir manita vardı ondan ayrıldım 5 ay barışmayınca artık üniyede başladık artık yapacak bişe yok :D
Böyle bir soruya verilecek cevabın doğru olma ihtimali ne kadardır ?
Seni esefle kınıyorum gerizekalı .
daha istiyorsunki.ne güzel işte hala bakir
Evet. Bakirlik bir sey degilde :D opusmedim bile diyr inanamadim
olmazsa olmuyor demekki.
öyle bir zamandayız zina yapmadım diyene aaaa gerçek ten mi ne kadar ilginç deniliyor işte
neden mümkün olmasın ki bence herkese aynı gözle bakma
Yemin edebilirim. 18 yaşındayım daha hiç opuşmedim. Niyetim de yok gibi :)
Niye
Gerek var mı. Şart mı. :))
Kesinlikle Mümkün etrafımda yakışıklı bir çok arkadaşım var kızların peşinden koştuğu kimi yapıyor kimi yapmıyor kişilik meselesi biraz
Aynen oyle sanirim.. abaza olmayan kisim oluyor :D
ben 25 yaşındayım daha hiç kız düşüremedim öpemedim kötü bir durum dayım mümkün yani benim gibi bedevilerde var :D
Mümkün tabiki niye olmasın 20 yaşında kız oluyoda öpüşmemiş erkek niye olmasın
Erkekler biraz daha şey yaa
Bilmiyorum istemeyen erkek var midir tartışılır
30 yaşındayım ben yapmadım daha ama ben evlenmeyi de düşünmüyorum o ayrı konu
Niye
ilgimi çekmiyor çocuk sahibi olmak yuva kurmak falan
mümkün tabii 20 çok erken ergenlıkten daha yenı cıkıyor bende daha opmedım yas 19 bızım gıbıler her kızla bırlıkte olmadıgı ıcın mumkundur.
bence mümkün değil ya bizim lisenin en sümsük erkeğinin bile zikiştiği kız vardı :D
Yg8gyoiy
ne alaka herkes öpüşecek diye bir şey mi var bende 19 yaşındayım hiç öpüşmedim
Ilginc
ilginç değildir nedenide şudur utangaçtır çekingendir kızlarla konuşamıyordur özgüveni yoktur kızlarla samimi değildir daha birçok neden var sence öyle bir erkek nasıl senin gözünde ?
Ozguveni ver kizlar gelip onu opmek istiyodu o istemiyodu
o zaman kişinin düşünceleri farklıdır istemiyordur belkide bazı şeylerden dolayı 20 yaşında diye illa öpüşmüş olması mı lazım ?
23 yaşındayım hiç öpüşmedim tatlı olduğumu söylerler bu yüzden biri öpecekdi neredeyse tokatı yapıştirdim herkesin içinde .. herşey i herkez den bekleme ya olmaz bazen
Oha abartmissin sende ya
şuan 7 yıldır arkadaşim .. o zamanlar 3 yıldır tanıyordum.. başkasını seviyordum sen ne tatlısın ayağına dudak dudaga öpecekdi az daha bu kadar da olmaz .. olan bu bide milletın içinde yapıyor bunu
ben 20 yaşındayım sevgilim bile olmadı yakışıklıda biriyim ama çekingenim
Hi olabiliyor yani
neden olmasın ki
ben 19 yaşındayım ama hiç öpüşmedim. yalan değil doğru kişiyi bekliyorum.
Oda oyle sanırım
24 yaşındayım öpüşme yok...
Niye
kız arkadaşım olmadı...
olsaydı yaparmıydım...evet buna düşerdim
Evet . Anlafim.
olablr neden olmasin.
Ilginc geldi burdaki erkekleri gördükçe :)
dünyada her şey mümkün.
Ben öpüşmedim işte daha demek ki mümkünmüş.
Hmm
Bu kızların ne kadarının öptürdüğüne bağlıdır!
mümkün ilk öpücüğüm 21 yaşındaydı
Mümkün pısırıkl ve güvensiz biridir o klesin
Pisirik değil
Yalan söylüyor bu devirde öpüşmemiş erkek degil seks yapmamış erkek bulamazsın
Ağzınızda bir abaza kelimesi herkes size göre abaza biz siz tertemizsiniz.
İstanbul travestileri gelmiş bana ders veriyor.
Ben pisliksem babanda pislik abinde amcanda o zaman onların yüzüne karşıda söyle.Önce o iğneyi kendine batır laf cambazlığı yapma bana aklını başına topla ;)
Mümkün
neden olmasın
Bu sitedeki erkekleri gorunce pek bir utopik geldi
21 yaşındayım tamamen sıfırım
Niye. Kendinmi istemedin imkan mi yoktu
Tabiki mümkün, gayet normal.
Ilginc :/
kızlar cınsellıkle erkeklerden daha once tanısıyor
tbıkdıe mumkun sekıl a karsında duuryor :D
Hahah :D
:) cıddıyım :D
Herkesi kendin gibi görme