Şimdi bu kızı neden savunmak istedim çünkü canımın keyfi öyle istiyor. Siz insanlar o kadar adisiniz ki şimdi gelip bunun altına da cahil cahil yorum yapan olur. Kız alt tarafı sevişti sanki siz hiç sevişmediniz sanki hiç mast. Yapmadınız sanki siz hiç kötü bişey yapmadınz hayatınızda siz çok iyisiniz ve ecem kötü öyle mi? O sadece küçük ve savunmasız bir kız olduğu için herkes bunu fırsat bilip tepesine çıktı. Hiç oturup acaba benim de başıma gelseydi ne yapardım diye empati kurmadan yargılamayı çok iyi biliyorsunuz. Yapmayın, bir gün siz de birine güvenirsiniz bunlar başınıza gelir o zaman anlarsınız. o yapmışsa kendine yapmış biz size soruyor muyuz hiç yaptın mı diye. Siz kızı düşündüğünüzden değil fitne fesatlığı sevdiğinizden yargılıyosunuz. Eğer birazcık düşünen ve kızın iyiliğini isteyen biri böyle yapmaz. Ha bir de ecemi tanıyprsunuz ama bunu ona yapanın ismini de biliyor musunuz. Bilmezsiniz tabi. Bir de kadın eşitliğinden bahsedin orada burada adaletten söz edin tabi bunşar sadece laf. Kıza o.. rsp demesini biliyorsunuz de bunu yapana niye sövmüyorsunuz. Birlikte yapmadılar mı? Hadi onu geçin tün suç ecemde değil bunu yapanda daha çok suç var ve neden yargılamıyprsunuz yapanı çünkü gelip onun bunun namusunda laf söylemek daha çok hoşunuza gidiyor değil mi. Çünkü bayılıyosunuz başkalarının hayatlarına burnunu sokmaya, kendiniz yapınca bir şey olmuyor başkası yapıcan or.. pu oluyor. Erkekler yapınca helal sana be deniyor kızyar yapıcan or.. pu oluyor ve biliyor musunuz bu sadece türkiyede var. Şimdi anlıyor musunuz bhranın neden gelişmediğini?
14 yasindaki bir cocugun sevismesi ne kadar saglikli neyi savundugunun farkindamisin? Evet edilen hakaretler hos degildi ama bu konudaki en hatali insan annesi kizina cinsellik egitimi vermemis verseydi eger o kiz neyin ne oldugunu bilirdi isteyen yapar eder ama 14 yasinda bir cocugun cinsel iliskin yasamasi fazlasiyla anormal.
14 yaş aşırı erken hepsini geçtim videoya çekilmesi ciddi hata ayrıyetten kaç yaşında olursa olsun kızı kandırıp ilişki yaşayan erkek suçlu. 1 zina suçu 2 videoya çekme suçu 3 parayla satma suçu ve 4 tüm internet alemine yayılıp kızın tüm itibarını yok etme suçlarından mühebbet yemeliydi.
Insanları suçlaman sadece seni daha öfkeli yapar. O mağdur da kim duyuyor ki kadınların sesini? Kadın duyuyor mu kadının sesini? Kadının kadına yaptığını hangi erkek kadına yapıyor? Bunları düşünmeli herkes. Bu ülkede kadının en büyük düşmanı yine kadının kendisidir.
Duyar mı kasılıyor burada. Kısmen hak verdiğim yanların var. 14 yaşında cinsellik yaşayan ve pişmanlık duymayan biri bana göre masum değildir de evet bunu paylaşmak şerefsizce. Ben çocuk hatası olarak görürüm ve bu çocuk yaptığından pişmanlık duyarsa benim nazarımda aklanır.
Tamam yaşadılarsa kendilerine. Sana bana zarrı dokunuyor mu hayır. Tamam yaptıkları hata ama onu bunu yargılamak kimseye düşmüyo. Ha tamam yargılıyolar o zaman desinşer ki bunşar 14 yaşında sevişti bu hata desinşer sorun bu desinler. Ama kıza or. pu deyip niye diyosunuz dediğimizde kendilerini savunmak için çünkü erken yaşta yapmışlar diyosunuz gerçekten çok iç açıcı savunma. Hadi onu geçin ikiside 14 yaşında ve aynı hatayı yapmışlar peki neden sadece kıza saldırıyorlar neden erkeğe bir şey demiyorlar. Çünkü bunşar kadın düşmwnler
Ne yaşadilarsa kendine diyemezsin yasalara göre suç Kıza bacım derler taşra toplumu böyledir Cinsiyetçi yanaşmak bu konuya saçmalık sadece 2 tane ceza alması gerek çocuk görüyorum
En İyi Cevaplar