Ecem Hotoğlu ve nam-ı değer Mustafa?

Şimdi bu kızı neden savunmak istedim çünkü canımın keyfi öyle istiyor. Siz insanlar o kadar adisiniz ki şimdi gelip bunun altına da cahil cahil yorum yapan olur. Kız alt tarafı sevişti sanki siz hiç sevişmediniz sanki hiç mast. Yapmadınız sanki siz hiç kötü bişey yapmadınz hayatınızda siz çok iyisiniz ve ecem kötü öyle mi? O sadece küçük ve savunmasız bir kız olduğu için herkes bunu fırsat bilip tepesine çıktı. Hiç oturup acaba benim de başıma gelseydi ne yapardım diye empati kurmadan yargılamayı çok iyi biliyorsunuz. Yapmayın, bir gün siz de birine güvenirsiniz bunlar başınıza gelir o zaman anlarsınız. o yapmışsa kendine yapmış biz size soruyor muyuz hiç yaptın mı diye. Siz kızı düşündüğünüzden değil fitne fesatlığı sevdiğinizden yargılıyosunuz. Eğer birazcık düşünen ve kızın iyiliğini isteyen biri böyle yapmaz. Ha bir de ecemi tanıyprsunuz ama bunu ona yapanın ismini de biliyor musunuz. Bilmezsiniz tabi. Bir de kadın eşitliğinden bahsedin orada burada adaletten söz edin tabi bunşar sadece laf. Kıza o.. rsp demesini biliyorsunuz de bunu yapana niye sövmüyorsunuz. Birlikte yapmadılar mı? Hadi onu geçin tün suç ecemde değil bunu yapanda daha çok suç var ve neden yargılamıyprsunuz yapanı çünkü gelip onun bunun namusunda laf söylemek daha çok hoşunuza gidiyor değil mi. Çünkü bayılıyosunuz başkalarının hayatlarına burnunu sokmaya, kendiniz yapınca bir şey olmuyor başkası yapıcan or.. pu oluyor. Erkekler yapınca helal sana be deniyor kızyar yapıcan or.. pu oluyor ve biliyor musunuz bu sadece türkiyede var. Şimdi anlıyor musunuz bhranın neden gelişmediğini?