Evlilik sonrası swinger tercihi?

Birisi ile evlendikten bir süre sonra, cinsellik motona binebilir diye düşünüyorum. Ilk yıllarda farklı farklı şeyleri deneyebilirsiniz, mekan değiştirebilirsiniz roller ekleyip farklı giyimle şekillendirebilirsiniz.. ama bir süre sonra o ilk sevişmedeki heyecan istek kalmayacaktir diye düşünüyorum. Çünkü özlem olmuyor gözlemlediğim kadarıyla. Iki taraf da birbirine sevgililik zamanındaki gibi fazla özenmiyor evlendikten sonra...

Ve en fenası, birbirlerinin bu özensiz haline git gide alışıyor iki taraf da..

Bu nedenle son zamanlarda evlilikte swinger in kurtarıcı olabileceğini düşünmeye başladım.

Söz konusu başka bir cift olduğu için, ateşi sönen çift, kendini hala çekici hissetmek için kendine özen gösterecektir. Hem de birbirlerine özlemleri artacağı için de, her sevismeleri daha da tutkulu olacaktır.

Tepki alacagimi şimdiden hisseder gibiyim, ama ciddi anlamda benim gibi düşünenler var mi onu da merak ediyorum.

2 yıllık sevgilimle , aktif bir cinsel yaşamımız var. Bu yaz evlilik planımız var her sey ayarlandı. Onun bu konuya bakış açısını hala tam kestiremiyorum, ama evlendikten sonra birkaç yil içerisinde ona sunabilirim duruma göre.
Güncellemeler
+1 yıl
Haha.. kimse yok yani. Tamamdır. 🙂
Evlilik sonrası swinger tercihi?